Balans na vier jaar koning Willy

sevensheaven-cartoon_prins-pils-koning-willem-alexander-kroonkurkTijd om de balans op te maken na vier jaar koning Willy, hoe doet hij het? Willy heeft duidelijk voorkeur voor neoliberaal VVD beleid, zijn eerste kabinetten zijn vormgegeven door de VVD en worden gekenmerkt door neoliberaal beleid. Oneerlijk neoliberaal beleid: wel de gigantische lastendruk van een leuke welvaartsstaat -BTW naar 21%, hoge lastendruk- maar de uitgaven van een minimale 18e eeuwse liberale staat. Veiligheid, politie gaat weinig geld heen hebben weinig mankracht, aangiftes hebben amper zin. Politie voornamelijk bezig met boetes uitschrijven en elite te beveiligen. Rechtspraak zelfde verhaal, daar is op bezuinigd amper nog toegankelijk voor mensen met kleine beurs die overigens ook amper gelijk krijgen want de rechterlijke macht is onder VVD’er Demmink een VVD bolwerk geworden dat alleen de belangen van grote bedrijven en het grote geld dient. Alleen bij grote media aandacht dan wel betrokkenheid van groot aantal burgers wil er nog weleens eerlijke rechtspraak plaatsvinden en anders wordt alles bij elkaar gelogen, dat is nu normaal. De Minerva jongens en meisjes rechters behartigen alleen de belangen van de staat en het grote geld.

Koning Willy heeft dus duidelijk voorkeur voor neoliberaal beleid wat gewoon de wetten van de jungle zijn, de sterkste, de machtigste heeft alle macht en bepaalt alles en de rest heeft niets te bepalen wat al eeuwen bekend is tot de minst leuke samenlevingen leidt.

De 1% elite voert dus hun agenda maximaal uit, dat bestaat verder uit het opdrijven van huizenprijzen bijvoorbeeld door weinig tot niets te bouwen. Terwijl ze tegelijkertijd wel de vele asielzoekers gewoon op de woningmarkt gooien en niet eens tijdelijke woningen voor hun bouwen zoals met de Molukkers bijvoorbeeld. Dus amper huizen bouwen en de huizenmarkt overspoelen, het is extreem beleid. Extreem neoliberaal beleid voeren ze uit. Waarom huizenprijzen opdrijven? Omdat de loonslaaf dan hogere hypotheken moet afsluiten en zij dus meer rente zullen ontvangen.

De asielimport is natuurlijk ook duidelijk neoliberaal VVD beleid, want de elite roept al jaren dat bevolking gaat vergrijzen en dat zij slaven moeten importeren om lonen laag te houden. Ook daar zie je dat Willy blij is met deze investering van nieuwe slaven en dat dit ook gigantisch wordt gepromoot via de staatsmedia en uiteraard ook via commerciële media die allemaal in hun bezit zijn. Ene kant wordt angst ingeboezemd voor islam en terreur om bevolking onder de duim te houden en aan andere kant worden moslims goedgepraat om de slavenimport mogelijk te maken.

Door de krapte op de woningmarkt ontstaan hoge huurprijzen waardoor woningcorporaties miljarden bezitten, dit wordt weer afgeroomd via allerlei constructies, zoals de derivatenfraude, waardoor woningcorporatie steeds crimineler gaan gedragen en handelen, gesteund door de bestuurlijke elite en rechterlijke macht. In Rotterdam zie je dit in extreme mate, gesteund ook door Leefbaar Rotterdam wat ook gewoon een criminele club is. “Niet lullen maar poetsen” zei Pastors, hoe kun je zoiets zeggen. Rotterdam wordt steeds meer bestuurd door criminelen.

Willy heeft verder ook geen moderniseringen doorgevoerd, troonrede is hetzelfde en Koningsdag min of meer ook. Als een bezetene handen schudden met dat domme volk dat net een jaar daarvoor flink is leeg getrokken en die bijna allemaal tegen een burn-out aan zitten. Maar goed, het levert Willy geld op dus is het okay.

Er komt met bakken tegelijk geld binnen bij de overheid -want grote lastendruk-  en er wordt amper wat uitgegeven dus ontstaan er begrotingsoverschotten en heeft men geen haast met maken van een nieuw kabinet. Dat mag heel lang duren. Dus men is ook niet echt redelijk of eerlijk te noemen en dat is ook een kenmerk van huidige klimaat. Oneerlijk, onredelijk en veel leugens wat uiteraard ook tot hele foute regimes leidt en gaat leiden.

Hoe gaat het dan verder? De neoliberale plundering. Woningcorporaties die geprivatiseerd zullen worden met nog hogere huurprijzen, nog hogere zorgverzekeringen, nog hogere heffingen zoals met Groenlinks de bedoeling was om via “groene” maatregelingen de bevolking op te zadelen met hoge lasten. Minder rechten etc.

Zijn er ook lichtpuntjes? Ik zie ze niet. Oplossingen? Ondanks dat Thierry Baudet compleet “controlled opposition” kunnen dit soort burger initiatieven de huidige criminele plunderingen een beetje stoppen. Dus burgers moeten zich echt actiever gaan roeren en organiseren. Zoals onder Leefbaar Rotterdam de stad bestuurd word door criminelen zo zal ook Zio puppet Wilders dat met Nederland doen. PVV,  partij zonder leden, helemaal geen invloed van burgers. Als Wilders aan de macht komt dan zullen ook crimineel achtige types op hoge positie komen in Nederland en zal de afbraak van de welvaartstaat nog sneller gaan.

4 gedachtes over “Balans na vier jaar koning Willy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s