Verkeerd adres

Mabel1

Mensen, ik heb de bloemen naar een verkeerd adres gestuurd (zie hier waar het over gaat) ben vandaag achter het goede adres gekomen door te Googlen, hoe weet ik ook niet maar via naamsvermelding van Friso heb ik het adres gevonden. Het huis is veel kleiner dan verwacht. Maar dat betekent dat prinses Mabel de bloemen en bijbehorend berichtje niet gehad heeft.

Stom natuurlijk dat ik de gok gewaagd heb terwijl niet alle omschrijvingen van het huis klopten. Je maakt weleens fouten he. Maar goed, de boodschap is wel een beetje overgekomen misschien toch.

Baal hiervan want wil dit weer tweeten aan Mabel maar wil haar niet teveel lastig vallen, uiteraard een topvrouw, drukke agenda voor allerlei organisaties, heeft ook twee kinderen, ook nog een grote familie.

Van prinses Beatrix (zie hier waar het over ging) hebben we overigens een hele aardige bedankbrief gehad :). Van persoonlijk assistent dan he.

Advertenties

9 gedachtes over “Verkeerd adres

 1. Vind Mabel een bijzondere vrouw. Veel klopt er allemaal niet wat er over haar geschreven is. Een Chileense drugscrimineel en Peter R. zeggen iets op SBS en heel NL gelooft het? Daar doel je op? En alle andere verdachtmakingen? Ik neem dat niet gelijk allemaal aan voor waar, sorry. Die verdachtmakingen hoef je hier ook niet te plaatsen, ik ken ze zo’n beetje allemaal.

  Ik had aantal blogs geschreven over Mabel, onder andere over boek Girl at war en misschien wil zij wel praten naar aanleiding daarvan. Waarom niet. Proberen kan altijd. Niet dat zij iets gaat verhullen, zo bedoel ik het niet.

 2. Charlie da Silva ontmoette in de Scheveningse gevangenis Cor van Hout (1957-2003). In de Bijlmerbajes maakte hij kennis met Klaas Bruinsma (1953-1991), die daar ook een straf uitzat wegens doodslag. Na zijn vrijlating werd Charlie da Silva de bodyguard van Klaas Bruinsma. Klaas Bruinsma reorganiseerde zijn criminele organisatie. Roy Adkins (1947-1990) ging de drugsdivisie leiden. Sam Klepper (1960-2000) en John Mieremet (1960-2005) kregen de verantwoording over de afdeling gokautomaten. Bruinsma liet niet met zich sollen.
  Bruinsma deinsde er niet voor terug om zijn rivalen uit de weg te ruimen. Zo liet hij André Brilleman op gruwelijke wijze vermoorden en ingegoten in een blok beton in de Waal gooien, toen bleek dat Brilleman de opdracht van Bruinsma om de Surinaamse drugsrivaal Hugo Ferrol (1940) te vermoorden saboteerde door de concurrent in te lichten en een nepliquidatie in scène te zetten.
  Aan het begin van de jaren negentig begon Klaas Bruinsma steeds meer cocaïne te gebruiken. Hij kreeg psychische problemen en regelmatig woedeaanvallen. Bruinsma verloor zijn grip op de organisatie, die uiteindelijk werd overgenomen door de Surinaamse crimineel Etienne Urka (1954).
  Klaas Bruinsma werd op 27 juni 1991 voor het Hilton Hotel in Amsterdam doodgeschoten. Voor deze moord werd de ex-politieman Martin Hoogland (1956-2004) veroordeeld op basis van een getuigenis van Steve Brown (1954). De exacte reden van de moord op Klaas Bruinsma is nooit duidelijk geworden. Hoogland werd op zijn beurt, tijdens een proefverlof aan het einde van zijn detentieperiode in Hoorn van zijn fiets geschoten. Deze liquidatie werd nooit opgehelderd.

  ”top 10” Grootste Nederlandse Criminelen

  Wat hadden Mabel en Friso eigenlijk op Neeltje Jacoba van Klaas te zoeken ?
  Misschien had je beter deze vraag kunnen stellen aan Mabel bij het opsturen van een bosje bloemen naar haar.
  En wie is toch die Hongaar die zij in de kont kruipt?
  Inderdaad, Mabel is een bijzondere vrouw. Ze is een high society hoer.
  En AIRVD valt nou eenmaal op hoeren omdat hij geen normale gezonde vrouw kan vinden.

 3. Zij heeft dan toch niks strafbaars gedaan? Mabel is een mooie, intelligente vrouw en men heeft daar over het algemeen twee reacties op: of afgunst of men bewondert haar. Dus dat zij als jonge meid van 21 jaar aangetrokken voelde tot iemand met succes of wat dan ook dat kan. Zo werkt dat, bij 90% van de mensen werkt het zo: succes en geld trekt mensen aan, heb je overal vrienden, heb je niks dan heb je geen vrienden.

  Iedereen schaatst weleens een scheve schaats of maakt fouten, alleen hele saaie mensen niet en dat is zij niet inderdaad is het beeld.

  Dus je hebt de bekrompen, benepen afgunst reactie (hoer enzo, belachelijk en laag) of gewoon Mabel bewonderen voor wie ze is.

  Die laatste zin van jou is helemaal triest. Ik heb geen geluk in de liefde en ben ware niet tegengekomen ook door mijn situatie. Maar is sowieso moeilijk gezien knik in mijn levensloop en ook afkomst, voorkeur en maatschappelijk positie, noem maar op. Veel mensen zijn tegenwoordig single overigens.

  Wou je een kans geven maar als je alleen van die trieste beschuldigingen, bekrompen reacties gaat plaatsen ga ik je weer verwijderen.

 4. Dan nog, stel dat Mabel een slecht mens is -wat ik echt niet geloof, tegenovergestelde, goed mens- dan nog is het interessant om met haar gesprek aan te gaan lijkt me wat steeds onwaarschijnlijker wordt per blog/reactie. Was vanaf al begin onwaarschijnlijk maar kan altijd proberen.

 5. Blijf jij maar mooi in je droomwereldje hangen en ga maar weer kinderlijk cencureren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s