Verkeerd adres

Mabel1

Mensen, ik heb de bloemen naar een verkeerd adres gestuurd (zie hier waar het over gaat) ben vandaag achter het goede adres gekomen door te Googlen, hoe weet ik ook niet maar via naamsvermelding van Friso heb ik het adres gevonden. Het huis is veel kleiner dan verwacht. Maar dat betekent dat prinses Mabel de bloemen en bijbehorend berichtje niet gehad heeft.

Stom natuurlijk dat ik de gok gewaagd heb terwijl niet alle omschrijvingen van het huis klopten. Je maakt weleens fouten he. Maar goed, de boodschap is wel een beetje overgekomen misschien toch.

Baal hiervan want wil dit weer tweeten aan Mabel maar wil haar niet teveel lastig vallen, uiteraard een topvrouw, drukke agenda voor allerlei organisaties, heeft ook twee kinderen, ook nog een grote familie.

Van prinses Beatrix (zie hier waar het over ging) hebben we overigens een hele aardige bedankbrief gehad :). Van persoonlijk assistent dan he.

5 gedachtes over “Verkeerd adres

  1. Vind Mabel een bijzondere vrouw. Veel klopt er allemaal niet wat er over haar geschreven is. Een Chileense drugscrimineel en Peter R. zeggen iets op SBS en heel NL gelooft het? Daar doel je op? En alle andere verdachtmakingen? Ik neem dat niet gelijk allemaal aan voor waar, sorry. Die verdachtmakingen hoef je hier ook niet te plaatsen, ik ken ze zo’n beetje allemaal.

    Ik had aantal blogs geschreven over Mabel, onder andere over boek Girl at war en misschien wil zij wel praten naar aanleiding daarvan. Waarom niet. Proberen kan altijd. Niet dat zij iets gaat verhullen, zo bedoel ik het niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s