End times – einde der tijden

download (8)De end time -eindtijd- tekent zich nu steeds duidelijker af: aan de ene kant de terroristen die de meest duistere en meest wrede daden begaan in Syrië en andere islam brandhaarden en wrede terreuraanslagen plegen. Een ‘death cult’ met als hoofdkwartier Mekka, Saudi-Arabië, de enige Islamistische staat waar zelfs een toren 1c05620e26a3e239ac68e3ae48595033het symbool van satan draagt, zogenaamde halve maan. Maan is symboliek voor het valse of weerkaatste licht, van de zon. En aan de andere kant de Zionisten met Israël -ondersteund door Amerika en Europa-  die hun eeuwenoude agenda van wereldheerschappij aan het uitvoeren zijn middels de Protocollen van Zion onder andere.

De oorlog tussen moslims en christenen waarna wereldheerschappij gevestigd zal worden. Daarom zijn zij zulke goede bondgenoten van Saudi-Arabië, financiers van al moslimterreur. Ze steunen openlijk Saudi-Arabië met miljarden aan wapens en munitie. Zonder geld krijgt men niets gedaan.

Ze propageren de import van zoveel mogelijk vluchtelingen met name moslims om vervolgens repressieve maatregelen in te voeren na terreuraanslagen. Via massamedia en allerlei clubjes van Soros wordt de import van slaven/moslims goed gepraat. Multiculti is opeens weer leuk volgens Asscher bijvoorbeeld en aan de andere kant zetten ze groepen tegen elkaar op en bestrijden ze zogenaamd terreur.

Regeren door angst en terreur, expertise van de Zionisten.

Dus het wordt nu steeds duidelijker dat de end times -eindtijd- ook soort verdeling is zoals ook in de Bijbel ‘voorspeld’ is. Sta je aan de goede of slechte kant, are you with us or against us zoals Bush het zei. De goede kant is natuurlijk de Zionisten en het Westen de de achterlijke kant is de islam met hun wreedheden. Als de Zionisten de ‘goede kant’ vertegenwoordigen wat voor Nieuwe Wereld Orde krijg je dan als hun wereldheerschappij voltooid is?

Een gedachte over “End times – einde der tijden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s