Kersttoespraak 25 december 2017

Mijn grootvader Bernhard zaliger drukte mij ooit op mijn hart dat ik nooit belasting moest betalen, noch 1 cent aan onkosten. Door nooit iets te betalen zou Willy snel heel rijk worden. Willy zei hij, wil je rijk worden dan moet je niets betalen en alleen maar geld pakken. Daarom heb ik besloten dividendheffing geheel af te schaffen, naar 0%, want wij betaalden door onze buitenlandse constructies belasting hierdoor. En wat is dan makkelijker dan de zwaksten in de samenleving, gehandicapten die Wajong ontvangen, daarvoor te laten opdraaien met kortingen en BTW verhoging voor het volk? Goed geregeld toch? Iedereen tevreden, kijk maar naar de onderzoeken. Mijn grote VVD vrind Zalm heeft dit verder geregeld. Hij is ook heel grappig, dan verkleedt hij zich als vrouw en gaat dan grappen maken. Zo iemand kun je miljarden toevertrouwen. Hahahahaha

Kijk, nu zal het domme volk zeggen: maar Willy, jij hebt toch helemaal geen macht, jij zit toch alleen maar heel de dag naar het plafond te staren totdat je een handtekening mag zetten? Jij zegt toch verder niets over jouw belangen of wat jij wil. Dat is toch zo Willy? Jij bent er toch voor piet snot? In werkelijkheid is dat natuurlijk niet zo maar heb ik gigantisch veel macht. Ik beïnvloed Rutte en lobby voor mijn belangen. Ik geniet immers toch immuniteit. Rutte is juridisch en staatsrechtelijk verantwoordelijk maar goed die geef ik ook immuniteit. Dus dat komt goed.

Trots tekende ik dit regeerakkoord dan ook voor de camera’s in mijn paleis. Dit tekenen voor camera’s had ik overgenomen van mijn grote vriend Donald Trump die ik nog een paar leninkjes van paar honderd miljoen heb gegeven voor wat projectjes. Ook Trump verlaagt belasting voor de rijken, iemand naar mijn hart. Trump heb [sic!] ook Oranje haar en is dus ook van Oranje.

Verder gaan wij migranten steunen met particuliere fondsen, want ik wil meer goedkope arbeidskrachten importeren. En woningmarkt doen we niets aan want wil voor mijn neef prins Bernhard de prijzen nog wat verder opdrijven. Kerstgedachte heb ik geen boodschap aan want valt niets aan te verdienen. Capiche?

Vanuit mijn landhuis in Griekenland toch een zalig kerstfeest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s