Rectificatie Demmink

Van aangiftes van Turkse jongetjes tot verhoren in het Amerikaans congres, van vele getuigen zoals Frank Leenders, onderzoeken van rechercheurs, advocaten, journalisten, noem alles maar op, het is allemaal niet waar, wereldwijd spanden men samen tegen Demmink. En waarom? Ik heb lang nagedacht hierover maar kan niets anders bedenken dan dat Demmink een klein pikkie heeft zoals Frank Leenders heeft getuigd. Daarom spant iedereen wereldwijd samen tegen hem, een wereldwijd complot tegen Demmink omdat hij klein geschapen is.

Kindermisbruik bestaat niet eens. Kindermisbruik is een hersenspinsel van gefrustreerde loonslaven, van losers. Die geen baan hebben en hun kinderen niet dagelijks braaf naar de kinderopvang brengen waar NOOIT misbruik plaatsvindt. Alleen typefouten hoogstens.

Demmink is geheel onschuldig gebleken en niet omdat hij immuniteit geniet blijkbaar maar gewoon omdat het allemaal onzin is. Elite misbruikt geen kinderen, priesters ook niet. Dat bestaat niet. Kijk maar naar de massamedia, die schrijven er toch niet over. En de VVD waar Demmink lid van is is een hele integere club mensen, het bestuur van dit land is in goede handen.

Dus daarom is een rectificatie op z’n plaats, helemaal omdat de death squads steeds meer mensen ook omleggen. Zie de Demmink hit list bij ROL. Dus stom dat wij hierover geschreven hebben. Elite doet zulke dingen niet. Kijk naar kabinetsbeleid, zo menselijk, een liefhebbende vader als premier, met een mooie vrouw naast hem. met drie kinderen. Kijk bijvoorbeeld naar de zorg, zo liefdevol allemaal. Kijk naar de politie, zulke integere mensen, helemaal geen corruptie. Liegen ook niet. Kijk naar officier van justitie die bij toeval gepakt is voor strafbare handelingen. Bedoel toch van de gekke om te denken dat zulke mensen zoiets zouden doen als kindermisbruik. Stom, stom, stom natuurlijk. Dat is helemaal niet aan de orde.

*/Micha Kat modus*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s