Aanslag in Nederland, oproep tot waakzaamheid

London, Berlijn, Barcelona, Sydney, Nice, Charlottesville, in al deze steden hebben recente aanslagen met auto’s plaatsgevonden. Opvallende is dat daders in meeste gevallen moslim zijn -vaak Marokkanen- en in Charlottesville een rechts extremist. Dus daders zijn moslims of rechtsextremisten en heel toevallig zijn dat juist de groepen die de Zionisten ‘targetten’. Ene kant importeren ze moslims Europa en Amerika in om het af te breken voor de Derde Wereldoorlog tegelijkertijd vallen ze rechts extremisten aan die hiertegen in verzet komen.

Het zijn ook altijd nieuwe auto’s, soms zijn ze gehuurd, soms waren ze zelfs in eigen bezit, maar nooit oude aftandse auto’s. Waarom omdat ze discussie willen vermijden dat het om maatschappelijke problemen zou gaan. De focus moet liggen op de groep waartoe ze behoren om die te demoniseren, moslims demoniseren voor de Derde Wereldoorlog en rechts extremisten demoniseren zodat ze de agenda van moslim import kunnen doorzetten. Met andere woorden: de mensen die in verzet komen tegen de moslim import zijn verwerpelijk, de rechts extremisten.

De daders van de recente aanslagen in Barcelona en in andere Spaanse plaatsen waren jonge Marokkanen. Waarom vaak Marokkanen? Omdat die het makkelijkst te manipuleren zijn, die verkopen nog hun eigen moeder voor wat centen als dat zou kunnen. Die neppe bomgordels wijzen erop dat het hier mogelijk of zelfs waarschijnlijk om een oefening ging. Die jonge jongens zijn gerekruteerd voor een oefening, kregen lekker betaald en opeens was het geen oefening. Zo gaat dat meestal. Vaak met Marokkanen want die doen alles voor geld. Andere bevolkingen zijn moeilijker te manipuleren omdat die nog wel een moraal hebben.

Ook nog een kleine toevalligheid is dat juist nu na al deze aanslagen het nieuws naar buiten komt dat Demmink niet vervolgd gaat worden als onderkoning van rechterlijke macht ben je immers onschendbaar. Dat nieuws brengt de NOS wel naar buiten, over Demmink hebben ze nooit wat bericht sinds Gelauff de scepter zwaait.

Volgens de welbekende ‘mondsnoerende logica’ van de trollen stond het al vast dat dit nieuws gisteren bekend gemaakt zou worden dus men kon vooraf niet weten dat die aanslagen zouden plaatsvinden. Dus heeft het niks met elkaar te maken. Toch? Logisch.

Levensgevaarlijk natuurlijk is dat voormalig korpschef Bouman heeft gezegd “dat er zeker een aanslag” in Nederland komt. Rotterdam met Aboutaleb heeft natuurlijk de voorkeur, want dan kunnen ze een moslim aanslag laten plegen en dan kan een burgemeester die moslim is de held uithangen, bevolking bij elkaar houden. Typisch Zio logics. Dat is natuurlijk de bedoeling. Onlangs zag ik een verdachte buurman ook opeens in een wit gehuurde busje rijden, bijna identiek busje als dat van Barcelona. Toeval natuurlijk.

Ook hier zullen dan mensen geframed worden, huizen opgeblazen worden zoals altijd na die aanslagen gebeurd. Gevaarlijk is het zeker. Heb het al vaker gezegd: als iemand mij kan helpen met emigreren, graag, dan ben ik weg hier. Naar Hongarije of IJsland of een mooi warm land waar het weliswaar allemaal wat armoediger is maar waar nog menselijkheid heerst. Ver van de Zionistische maffia in ieder geval en hun pedo maffia bewind. De ongebreidelde import van slaven is natuurlijk ook typisch een product van de pedo maffia. Zo veroorzaken ze chaos, kunnen ze makkelijker kinderen misbruiken, mensenhandel, kinderhandel, makkelijker hun misdaden verbergen. Wat we nu in Europa zien is een typisch staaltje pedocratie.

We roepen mensen op: doe niet mee aan oefeningen, vooral Marokkanen niet, ook al krijg je daar lekker voor betaald, doe het niet. Is er ergens toch een oefening, meldt dit groots overal van te voren. Zo kunnen we samen false flag fake aanslagen voorkomen.

2 gedachtes over “Aanslag in Nederland, oproep tot waakzaamheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s