Koningshuis

theater_0Meestal komen leden van het Koningshuis en of de top 1% elite alleen in aanraking met mensen die succes hebben, die iets gepresteerd hebben, topmensen, dus hoe zouden ze dan reageren op iemand die blogs over hun schrijft die maatschappelijk een mislukkeling is, die geïsoleerd is, een “eenzame gek”, dus het compleet tegenovergestelde?

Tussen de regels door hebben we bij Swapichou -een 100% overheidssite, waarschijnlijke soort front van een geheime dienst, zelfs Chris Klomp behoorde openlijk totdat clubje- kunnen lezen dat ze zo’n iemand het liefst afschieten, dat was volgens de maffia normen nog een soort van eer of zo. Tuurlijk, het zijn maar de gekke, domme Swappies die dat schreven maar achter die reacties zat wel wat meer.

Dus dat is eigenlijk hun reactie vermoed ik zo: het liefst zouden ze mij willen afschieten. Uitschot. Terwijl: wat heb ik nou gedaan. Wat blogs geschreven over onrecht, kindermisbruik. Wat foto’s gemaakt in Den Haag en Wassenaar wat ze niet op prijs stelden en wat tweets verstuurd. Natuurlijk is het vermoeden van afschieten ook weer gestoord want onwerkelijk. Oh ja?

Bron van veel van mijn blogs en tweets is frustratie, dat moge duidelijk zijn. Maar dat betekent niet dat iets niet klopt of niet waar zou zijn. En ook wat de bron is van die frustraties. Komt het alleen doordat ik beschadigd ben of is er meer? Want beschadigd ben ik uiteraard wel.

We hebben laatste tijd een beetje contact proberen te zoeken met Koningshuis ook weer niet op een normale manier. Via Mabel bijvoorbeeld, officieel niet behorend tot Koningshuis overigens. Maar ook daar is niks van gekomen. Had een klein beetje hoop dat ik zo uit maatschappelijk isolement kon komen, natuurlijk is dat totaal niet realistisch, helemaal mee eens. Het is hopen op de jackpot in een loterij waarvan je weet dat je die nooit kunt winnen alleen al omdat loterijen meestal nog nep zijn ook, rigged. The game is rigged, het systeem is rigged.

Ook is het juist zo dat succesvolle mensen juist de onsuccesvolle mensen mijden als de pest. Mabel schreef het in haar boek “In Vrijheid blijven geloven” dat een van haar levensmotto’s is het herkennen van mensen die niet in een hel leven en daaraan ruimte geven. En dus eigenlijk het mijden van mensen die in een hel leven. Overigens doen mensen dat automatisch: met succes heb je vrienden en als je in de put zit heb je geen vrienden. Dat is overigens niet iets slechts, dat zijn de wetten van deze wereld, zou haast zeggen natuurwetten, zo werkt dat. Positief trekt positief aan, negatief werkt afstotend.

Rest ons alleen nog het wachten totdat we afgeschoten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s