Groenlinks gaat meeregeren en wederom fraude door VVD

images (3)

VVD heeft de verkiezingen gewonnen met vervalste verkiezingsuitslagen zoals we eerder schreven. Bij volgende verkiezingen moeten onafhankelijke toezichthouders komen, de VVD is niet te vertrouwen. In werkelijkheid hebben ze nog geen tien zetels.  In Rotterdam -dat grotendeels uit arme loonslaven bestaat- zou de VVD de grootste zijn geworden met een hoog opkomstpercentage, ON-MOGE-LIJK.

Voor de verkiezingen stond al vast dat Rutte weer vier jaar is aangesteld als premier. Zoiets kan ook als de verkiezingsuitslag van te voren vast staat. Ook was bepaald dat GroenLinks zou meeregeren met de daarvoor klaargestoomde Jesse ‘Obama’ Klaver , ondersteund door Amerikaans achtige spindokter technieken, een grote show.

Aangezien het al van te voren vast staat dat Groenlinks gaat meeregeren hoe dan huidige formatiecrisis te duiden dat zogenaamd stukgelopen is op de ‘import van slaven’ dat voor Groenlinks niet ver genoeg ging. Dit klopt uiteraard niet. VVD wil maximaal aantal slaven importeren minimaal om lonen laag te houden en huizenmarkt nog verder op te drijven en uiteindelijk om de samenleving te ontregelen voor de Derde Wereldoorlog. D66, uiteraard ook. CDA natuurlijk ook maar moet voor de bühne tegenstribbelen als oppositie. Dus ‘slaven import’ kan nooit de daadwerkelijke reden van stuklopen zijn geweest, het is een ‘smoes’. De werkelijke reden waarschijnlijk is dat men een pauze wou i.v.m met de lijkenverbrander Keizer, waar een lucht van maffiapraktijken, fraude en criminaliteit omheen hing. Net zoals de verkiezingsuitslag.

En nu gaat Tjeenk Willink alsnog deze VVD, Groenlinks afpers kabinet in elkaar zetten want SP wil niet, mag eigenlijk niet, Roemer weet dat ook. PVV (vertegenwoordigers van het volk) wil elite al helemaal niet. Pvda is stuk door het neoliberale elite beleid van de afgelopen acht jaar. Groenlinks daarentegen is juist klaargestoomd om mee te regeren, de ministers staan al klaar. Dus dat is het enige dat over blijft.

Zoals we al maanden terug twitterden; Groenlinks gaat meeregeren.

Een gedachte over “Groenlinks gaat meeregeren en wederom fraude door VVD

  1. Or perhаps he likes bowling.? Lee continuеd.
    ?I heard somеbody ssay that onnce you hear thunder, thаt means tht Good is bowling in һeaven. I wagerr hes really good
    at it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s