Demminks invloed op rechtspraak

Smith-Savile-DemminkWat is de invloed van 10 jaar Demmink als baas van justitie op de rechtspraak vroegen we ons in deze blog af omdat we verwikkeld waren in een rechtszaak. Demmink VVD’er met voorkeur voor jonge jongens zoals hij zelf heeft gezegd in een Panorama artikel.

Het antwoord is nu overduidelijk: de invloed van Demmink is verwoestend. In mijn zaak bijvoorbeeld is gehele uitspraak van a tot z bij elkaar gelogen door deze rechter Smits die volgens betrouwbare bronnen contact heeft gehad met raadsheren van de Haagse rechtbank waar vriendjes van Demmink werken. Deze hebben haar geadviseerd, waarschijnlijk om alles bij elkaar te liegen want in hoger beroep zouden zij het dan behandelen en hetzelfde doen. En mij op nog hogere kosten jagen. Rechtspraak blijkt dus compleet corrupt te zijn. Geen greintje redelijkheid of eerlijkheid, nee op het sadistische af.

10 jaar Demmink op justitie betekent veel homo en pedo’s als rechters (Fokke Fernhout) en incompetente vrouwelijke rechters die helemaal niets kunnen alleen braaf nablaten wat de Demmink rechters hun dicteren zonder ook maar een greintje zelfstandig of kritisch na te denken.

Behoorlijk eng natuurlijk als een rechtssysteem zo corrupt is.

Een gedachte over “Demminks invloed op rechtspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s