“Bovendien praat je tegen mijn kontd en niet mijn mond”

Hallo twitters, waarom vinden jullie deze teksten OK? Waar haalt Holman überhaupt het lef vandaan zich te uiten, laat staan via een van de bekendste chatsites van Nederland, het Pariool?

Afgelopen vrijdag publiceerde het Parool een column van Theodrol Holman waarin hij een betoog hield dat hij wel met mij, Anne Fleur, naar bed wilde gaan, en met wie ik wel naar bed zou willen. Hij sprak over dat linkse activistische vrouwen eigenlijk diep van binnen willen neuken met fascistische corpsballen en we alleen mannen zouden bewonderen die ‘gevaarlijker’ zijn dan wijzelf. Hij geeft Thierry Baudet een goede kans bij me, maar wil me anders zelf ook wel.

Ik wil dit heel graag bij dezen aan de grote klok hangen en net doen of ik het niet leuk vind, dat hoort nou eenmaal bij mijn vrouwenrol die ik openlijk bestrijd. Ondertussen geef ik er heel veel aandacht aan. Maar vind niet kunnen dat mannen mij leuk vinden dat is seksiesme, mag niet, is bah. Is haram. Eerst trouwen.

Ik snap niet waarom de eindreactie van de krant Holman niet censureert. Blijkbaar is seksisme in de media nog niet genormaliseerd dat er niet eens meer wordt opgemerkt wat voor seksistische columns Holman schrijft. Je zou toch denken dat er anno 2017 met alle porno en perversiteit op het internet men zich toch wel een beetje preuts mag gedragen. Waar is het fatsoen gebleven anno 2017? Waar haalt Holman het gore lef vandaan om überhaupt zich te uiten in huidige fatsoensdictatuur? Op straat zou een politieagent van de zeden en fatsoenpoltie er een boete voor uitschrijven, dan wel direct lijfstraffen uitdelen en menig kroegbaas zou hem naar buiten trappen als enge kerel en daarna ook nog verkrachten via den kondt want je praat bovendien niet tegen mijn mond.

Besef je verantwoordelijkheid als media, en help mij, en alle andere vrouwen door het verspreiden van zijn column en er zoveel mogelijk aandacht aan te besteden dat Holman en Baudet met mij heel graag naar bed willen en die hun stem willen laten horen in de publieke ruimte.

Door columns als deze te plaatsen laten jullie mensen die seksuele intimidatie goedkeuren fronzen en moedig je ze niet aan.  Laat jullie redactie, en andere redacties van media, hier een les uit leren anders trapt de kroegbaas jullie eruit. Of sharia politie. Alvast bedankt. Anne Fleurtje.

Pastiche op column van Anne Fleur op de Joop.

Lees ook de daaropvolgende column van Holman en de pastiche daarop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s