Verkiezingsuitslag 100% fake

In Rotterdam is de VVD de grootste partij geworden. 16,4% van alle kiesgerechtigde Rotterdammers heeft VVD gestemd. Met een hoog opkomstpercentage van 72,3% betekent dat zo’n beetje 1 op de 6 Rotterdammers VVD heeft gestemd wat echt onmogelijk is. Op TV waren de Rotterdammers verbaasd, zo’n arme arbeidersstad en VVD de grootste wie heeft daar dan op gestemd vroeg men zich af. Want in Rotterdam heb je alleen de wijk Hillegersberg/Kralingen waar VVD wordt gestemd en een enkeling op Kop van Zuid maar voor de rest stemt bijna niemand VVD in Rotterdam. Zelfs de hogere inkomens in Rotterdam stemmen vaak sociaal, dus Pvda, Groenlinks en anders D66, maar VVD, nee. Helemaal niet na afgelopen 8 jaar.

Verkiezingsuitslag Rotterdam2

Dus hoe kan VVD op papier dan de grootste zijn? Dit kan alleen doordat er met de stemmen geknoeid is. Heel simpel door stemmen anders te tellen. In Rotterdam zijn PVV stemmen geteld als VVD stemmen door de stemmentellers. Of vooraf ingevulde VVD stemlijsten die toegevoegd zijn. Hoe is dit gebeurd?

Aantal jaar geleden organiseerde Geenpeil een stemmencontrole, bij elke stembureau werd er soort van gecontroleerd. Geenpeil is van Geenstijl en is fake, gefinancierd door de machthebbers via Telegraaf onder andere. Zij hebben nu op diezelfde wijze stembureaus geïnfiltreerd. Overal nieuwe voorzitters, nieuwe medewerkers bij stembureaus. Ook op het stembureau waar ik heb gestemd een jonge Anne Fleur achtig meisje als voorzitter en de naaste medewerker ook een jonge Geenpeil achtige gast.

En zij hebben vervolgens bij het stemmen tellen de uitslag gemanipuleerd. Maar er klopt meer niet. Vroeger werd er met stemcomputers gestemd en dan was de uitslag min of meer bekend bij het sluiten van stembureaus. Nu moesten alle stemmen nog geteld worden bij het sluiten van stembureau’s om 21:00 toch is de prognose min of mee gelijk aan de echte verkiezingsuitslag terwijl alle stemmen nog geteld moeten worden en dit kan nooit kloppen. Want niemand die ik ken is gepeild door die Ipsos peiling. Maar dan nog kan een peiling nooit altijd zo gelijk zijn aan de uitslag zoals we bij Trump gezien hebben en ook bij Brexit. In Nederland echter is de prognose min of meer altijd gelijk aan de uitslag en dit klopt niet.

Bij de sheeple ontstaat door de bewering dat verkiezingsuitslag vervalst is vaak cognitieve dissonantie. Waarom? Onder andere omdat we toch gezien hebben bij een totaal nietszeggende referendum die nergens over ging en waar de machthebbers hun reet mee hebben afgeveegd dat de uitslag toch echt was, want een nee. Dus als zo’n nietszeggende referendum echt is dan zal verkiezingsuitslag ook wel echt zijn. Terwijl ik juist heb beweerd dat hele Geenpeil project over die nietszeggende Oekraïne referendum juist alleen bedoeld was om te laten zien dat met de uitslag niet geknoeid wordt. Dat de uitslagen echt zijn. Anders hadden ze er toch wel een 80% ja van gemaakt?

Tweede is dat de sheeple ook wel inmiddels doorhebben dat politici alles bij elkaar liegen maar toch denken ze dat uitslag wel echt is. Ook daar moet die leugenachtige lijn doorgetrokken wordt en geconcludeerd worden dat politici niet alleen totaal leugenachtig zijn maar dat zelfs de verkiezingsuitslagen compleet nep zijn. Zelfs een banenenmonarchie onwaardig.

Dus er moet meer controle komen op het stemmentellen en dat niet door guerilla achtige tactieken van Geenpeil/Geenstijl maar echt door de burgers zelf.

Update

Er is een petitie gestart om de fake verkiezingsuitslag op de agenda te krijgen.

https://petities.nl/petitions/fraude-bij-het-tellen-van-de-stemmen-nieuwe-verkiezingen-zijn-nodig?locale=nl

Een gedachte over “Verkiezingsuitslag 100% fake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s