Compleet corrupte rechtspraak

Het wordt nu steeds duidelijker waarom woningcorporatie Havensteder zich gedraagt zoals ze zich gedragen, totale lak aan huurders, omdat ze van de rechterlijke macht niets hoeven te vrezen. Tien maanden zware overlast door werkzaamheden, dit is met gigantisch veel bewijsmateriaal aan de kantonrechter getoond en nog zegt de kantonrechter dat het allemaal normaal is dan wel ga ik inhoudelijk niet op in dan wel andere trucs.

Zelfs veroordeling in de proceskosten van 250 euro.

Hieruit blijk maar weer hoe corrupt Rotterdam is, Rotterdamse rechtbank en grote bedrijven, twee handen op één buik.

De uitspraak is hierbij bijgevoegd.

Over de huurcommissie zaak: dat ging over de liftproblemen, de balkonproblemen zijn daar niet aan de orde geweest, de voorzitter van de huurcommissie zei duidelijk dat of zij dat konden behandelen of kantonrechter waarop ik antwoordde dat ik het voor de kantonrechter wilde behandelen. Ook duidelijk aangegeven op de zitting maar de kantonrechter zegt nu het ook niet inhoudelijk te behandelen. Een truc en blijk gevend dat de rechter niet oprecht naar deze zaak heeft gekeken. De rest is ook niet serieus te nemen en staat vol onwaarheden, fouten. Havensteder heeft alles bij elkaar gelogen en niets onderbouwd en de rechter vindt het prima. Een voorbeeld: de woning is aan mij verhuurd als zijnde ‘woning met balkon’. Ik heb vijf advertentie van onze flat overhandigd aan de rechter waarin dat staat. Havensteder maakt er opeens van: balkon is gemeenschappelijke ruimte. En rechter gaat daar gewoon in mee. Moet je voorstellen: dat je een auto verhuurt expliciet met spiegels. Dat die spiegels ontbreken of gebreken hebben en dat verhuurder dan zegt, dat zijn gemeenschappelijk spiegels. En de rechter vindt dat prima.
De uitspraak stond al van te voren vast en de rest is er naar toe geschreven. Dit is een staaltje van pure corruptie, zelfs een bananenmonarchie onwaardig.

De rechter T.M.J. Smits die voor een grote wereldwijde advocatenkantoor werkt of heeft gewerkt (Greenberg Traurig) en de tegenpartij heet ook Smits hoogstwaarschijnlijk zo goed als zeker familie van elkaar. In Rotterdam is er een bedrijf dat Smits vastgoedzorg heet dat onder andere betrokken was bij SS Rotterdam schandaal waar honderden miljoenen zijn weggesluisd. Zo zie je maar hoe corrupt Rotterdam is. Waarom deze rechter -die doorgaans arbeidszaken behandelt- op deze zaak is gezet is sowieso vreemd. Pure corruptie.

Ook nog veroordeling in de proceskosten terwijl rechter toegeeft dat standpunten van Havensteder niet klopten wat dus een procesgang rechtvaardigt maar zelfs dan nog veroordeling in proceskosten. Ik denk dat ze in Afrikaanse landen nog niet eens zo corrupt zijn als de Rotterdamse rechtbank.

Pure klassenjustitie, VVD rechtspraak. Hoe sadistisch ben je dan ook als rechter als je weet dat diegene werkloos is, sociaal minimum, maar dan wel gewoon even ook nog veroordelen in proceskosten waar geen reden voor is. Het klopt gewoon allemaal wat ik al vermoeden dat rechtspraak nu helemaal in handen is van VVD sadisten.

En aangezien zij niet alleen misdadig en crimineel zijn zullen wij binnenkort wel represailles kunnen verwachten voor mijn mening want zo werkt de Zionistische maffia.

Een gedachte over “Compleet corrupte rechtspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s