Nederland wordt geregeerd vanuit Ankara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit land staat onder controle van de Zionisten en dat zijn uiteraard Israël, Turkije en Saoedi-Arabië. Zij mengen zich dan ook steeds meer in onze verkiezingen. Bij de vorige verkiezingen bedreigde Saoedi-Arabië het gepeupel en de vertegenwoordigers daarvan volkspartij PVV. Timmermans bracht daarna gelijk nederig een bezoekje aan Riyad. Nu een rel vanuit Ankara, wederom om het gepeupel te intimideren. Want de partij van de Nederlandse elite de VVD heeft een ‘gamechanger’ nodig om de verkiezingen te winnen met in werkelijkheid nog geen vijf zetels maar in peilingen zogenaamd de grootste partij. Deze gamechanger is zorgvuldig gespind afgelopen dagen in de staatsmedia en deze rel is zo’n gamechanger die de VVD nodig heeft. Andere mogelijke gamechangers zijn natuurlijk aanslagen door ISIS bijvoorbeeld, in werkelijkheid is ISIS Israël, Saoedi-Arabië en Turkije uiteraard. God verhoede dat zoiets gebeurd uiteraard.

Dat is de Zionistische expertise: regeren d.m.v angst en terreur. En een van die middelen is om Islam te importeren voor chaos, verdeel en heers maar Islam bevechten gaat totaal geen zin hebben als je de machthebbers daarachter niet bekritiseerd. Want daarna verzinnen ze wel weer iets anders.

Het is allang duidelijk: VVD met in werkelijkheid nog geen vijf zetels gaat deze verkiezing winnen samen met Groenlinks elite trekpop Jesse Klaver die daarvoor is klaargestoomd.

De Nederlandse verkiezingsuitslag wordt bepaald door Tel Aviv, Ankara en Riyad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s