Uitspraak uitgesteld

Rechtszaak tegen Rotterdamse woningcorporatie Havensteder is een maand aangehouden. De zaak gaat erover dat woningcorporatie Havensteder  45 jaar lang geen grootouderhond heeft gedaan aan de flat waar ik woon en achterstallig onderhoud in één keer heeft meegepakt met tien maanden overlast (boren en drillen) als gevolg terwijl wel gewoon de volle pond huur is betaald op een krappe woningmarkt met hoge huurprijzen. Grootonderhoud staat ook nog in de planning ergens in 2022. De tien maanden overlast was slechts achterstallig onderhoud/gebreken/lekkages verhelpen. Wij als huurders willen financiële compensatie voor de overlast.

Vandaag zou de uitspraak zijn geweest maar die is dus een maand uitgesteld.

Ons inziens kan dit op twee dingen wijzen: de rechter heeft de wet toegepast, er is jurisprudentie die exact hetzelfde is als in onze situatie dus het kan niet anders dat de rechter ons in het gelijk stelt en financieel compenseert voor de overlast. Maar dat er is ingegrepen bijvoorbeeld omdat meneer Frisch geen rechten meer schijnt te hebben zoals is gebleken.

Tweede mogelijkheid is dat er toch corrupte kromspraak zou zijn maar dat men toch nog even beter naar de zaak wou kijken.

We hebben de zaak zeer goed onderbouwd met zeer veel bewijs ondersteund, meer dan twaalf gigabyte aan foto’s en video’s, bewonersverklaringen van meer dan 30 bewoners. Het is een heldere zaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s