VVD rechtspraak

Rechters horen de wet toe te passen, fundament van een democratische rechtstaat is dat de wetgevende macht de wetten maakt en de rechtsprekende macht ze toepast. De wetgevende macht beschermt bijvoorbeeld burgers tegen willekeur van grote bedrijven, er is bijvoorbeeld bepaald dat huurders recht hebben op rustig woongenot zodat verhuurder dit niet structureel kan verstoren.

De Rotterdamse woningcorporatie waarvan ik een woning huur maakt het heel bont: men heeft 50 jaar geen grootonderhoud uitgevoerd om vervolgens achterstallig onderhoud in één keer te doen met maandenlang overlast. In zowel de wet als in jurisprudentie is aangegeven dat dit niet mag en huurders daarvoor financieel gecompenseerd dienen te worden.

Aangezien ik in mijn recht sta en verhuurder niets wil uitgeven -zelfs niet eens een lousy halve maand huur (222 euro) voor tien maanden overlast- is deze kwestie nu voorgelegd aan de kantonrechter.

Gezien de uitlatingen van Swapichou blog -waar mensen gerelateerd aan justitie/overheid blogs schreven- over mijn persoon: van bedreigingen tot wel invallen, van ziektes tot psychiatriseringen zou ik ook geen rechten meer hebben. Sterker nog: wellicht is er zelfs al een prijs op mijn hoofd gezet. Waarom? Omdat ik kritiek heb op de Zionistische maffia die dit land -en de wereld- op zeer perverse wijze regeren. Ik heb blogs over Demmink geschreven n.a.v artikelen van agent M. Kat (deep behind enemy lines) onder andere. Al die bedreigingen zijn mij niet in de koude kleren gaan zitten.

De rechter in deze zaak heeft dezelfde achternaam als de tegenpartij, en dat is zelfs een zeer prominente achternaam in de vastgoed. Ik heb gevraagd aan mijn advocaat dat in geval het familie van elkaar is de rechter te wraken maar advocaat weigerde dit.

Ook vermoed ik dat raadsheren van gerechtshof Den Haag deze rechter gaan adviseren en dan kom je natuurlijk in de VVD/Minerva/Demmink rechtsferen. Want zij willen mij gezien de uitlatingen van Swpaichou blog criminaliseren.

We zullen zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s