‘Slimme’ meter, wapen van de autoriteiten?

emfIedereen krijgt straks een ‘slimme meter’ thuis, dat is een digitale variant van de oude stroommeter. De slimme meter kan op afstand afgelezen worden d.m.v. GPRS verbinding, dat is zeg maar mobiele telefoon verbinding maar dan voor data.

Deze slimme meters zenden continu data uit en om de zoveel tijd, ongeveer om het half uur, wordt een zeer krachtig signaal uitgezonden zo sterk als van een magnetron. Hoe weten we dit? Omdat we het zelf gemeten hebben. Het meetapparaat dat bedoeld is om magnetron lekken te ontdekken sloeg zelfs alarm, zo heftig was het signaal.

Mogelijk zijn er in de slimme meter ‘achterdeurtjes’ ingebouwd om bepaalde straling uit te zenden. En we weten inmiddels hoe ziek en gestoord de machthebbers kunnen zijn, dat kunnen we alleen al zien aan de AIVD website swapichou, waar ze beweren dat iedereen met een andere mening  of die tegen kindermisbruik is langdurig opgesloten moet worden, dan wel geïsoleerd of voor gek verklaard moet worden. En als dit soort mensen, en vooral hun bazen, over dit soort mogelijke wapens zouden beschikken, zouden ze het dan niet inzetten? Natuurlijk wel, met sadistisch genoegen. Slimme meter zou dus een typisch Zionistisch wapen zijn.

Word je thuis slaperig zonder reden -en vooral, zoals in mijn geval- heb je het vooral alleen thuis? Dan zou ik zeker eens kijken naar de slimme meter als je die hebt. En als tweede naar je wifi router en derde mobiele telefoon. Al deze drie apparaten kunnen waarschijnlijk met bepaalde stralingstechnieken mensen moe en slaperig maken.

We hebben Stedin gebeld, de netbeheerder in dit gebied, en gevraagd waarom een slimme meter continu data verzend en het antwoord was dat dit statusupdates zijn, kijken of het nog werkt. Dus tien keer op een dag wordt gecheckt of het nog werkt. Dat is toch onzinnig. De statusupdates kunnen niet uitgezet worden, alleen de twee maandelijkse meter uitlezing, dat kon wel uitgezet worden maar de statusupdates niet.

Slimme meters zullen dus binnenkort wel verplicht worden door de autoriteiten.

Googlen op “slimme meter gevaarlijk” leverde deze site op.

http://gezondheidenvoeding.nl/gezondheid-gezond/de-nadelen-van-de-slimme-meter-en-je-kunt-deze-weigeren/

Zoals wij aan den lijven ervaren hebben staat er: frequentie van slimme meters verstoort ons zenuwstelsel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s