Smerige Clinton maffia

hillary-stares-at-christian-aguileras-boobsLaat het helder zijn: Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn een grote show, compleet nep. Miljardair Trump, bij uitstek de vertegenwoordiging van het failliete perverse Amerikaanse systeem en horror Hillary van de Clinton maffia die een gigantisch spoor nalaat van verwoesting, moorden, perversie, corruptie, alles wat slecht is, dat is zij.

Het bizarre is: dat massamedia en Clinton kamp Trump gaan aanvallen omdat hij vrouwen probeerde te versieren. Moet je even voorstellen: Hillary de vrouw van Clinton, die kinderen verkrachtte op het eiland van Zionistische pedofiel Jeffrey Epstein, die vele vrouwen heeft aangerand en verkracht, die club valt nu Trump aan omdat hij vrouwen probeerde te versieren. Hoe ziek staat de wereld er dan voor?

Amerika ook, het land waar de meest smerige porno vandaan komt, 90% geproduceerd door Zionisten uiteraard, waar vrouwen als gebruiksobjecten op de meest vernederende en onrespectvolle manier behandeld worden, vernederd, als seksslaaf gebruikt. Dat land valt nu dus zogenaamd over Trump omdat hij vrouwen versiert. Hoe krankzinnig staat de wereld er dan voor?

6 gedachtes over “Smerige Clinton maffia

 1. Ik vind het grappig. Maar politieperskaart is bedoeld om bij calamiteiten toegang te kunnen krijgen.

  Klomp zal natuurlijk gelijk een soort vertegenwoordiger van de politie willen zijn, spreekbuis daarvan zoals hij als rechtbankverslaggever spreekbuis van justitie was. Als journalist moet je toch enige onafhankelijkheid kunnen tonen maar Chris kan alleen gehoorzamen aan de hogere ‘rangen’ zoals hij in militaire dienst heeft geleerd.

  Totaal niet geschikt dus als journalist wel als propagandist om alles wat de Füihrer voorschrijft klakkeloos uit te voeren. Befehl ist befehl aldus Chris lomp. Prima, maar ga dan als soldaat in het leger werken en niet als zogenaamde journalist.

 2. Hoernalist Klompvoet is mij bekendgemaakt staat op een lijst van het ondergrondse, om zodra het ook maar even losgaat hier en in de rest van de wereld, de moffenhoeren behandeling te moeten ondergaan..;

 3. Vroeg me al af waar blijft zo’n reactie. Tuurlijk vrouwen bij de pussy grijpen is versieren mits ze het willen, haha.

  Maar bedoel meer dat hij in dat gesprek zei dat hij een vrouw probeerde te versieren maar dat hij een blauwtje liep. Vervolgens heeft hij in het algemeen erover dat bekend zijn veel vrouwen oplevert. Maar dat is niets nieuws. Amerikanen vinden het ook niet schokkend, enige die dat schokkend vonden was de massamedia die het gigantisch opbliezen.
  En hij zei dat ook nog off the record.

  Zelfs Strauss-Kahn die vrouwen verkrachtte veroorzaakte niet zoveel ophef. Sterker nog werd ook nog eens goedgepraat door de massamedia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s