Aleister Crowley opperpedo?

download-2Aleister Crowley was bi-seksueel, is dat satanisch, zeker in huidige tijd gezien? Dit is een van de vele aantijgingen richting Crowley vaak in zeer donker gehulde artikelen geuit altijd vol haat. Crowley was een Zionist, beweerde iemand laatst in een Youtube filmpje. Ook dit klopt weer feitelijk niet. Israël is officieel gesticht  in 1948, Crowley stierf in 1947. Niet alleen dat, uit zijn autobiografie en Equinox serie blijkt dat hij pro-Duits was en meer aan de kant van Duitsland stond, aan de kant van de Duitse Joden met name. Hij heeft bijvoorbeeld actief geprobeerd Amerika uit de Tweede Wereldoorlog te houden. Een van z’n vroege maatjes had Duits-Joodse roots bijvoorbeeld, Oscar Eckenstein, waarmee hij bergen beklom, een fervente hobby van Crowley.

Was Crowley een James Bond avant la lettre, agent in dienst van Her Majesty? Dit vermoed ik wel, moet haast wel. Of in ieder geval werkte hij voor de diplomatieke dienst. Ook zijn bergtochten in de Himalaya en tochten in Azië te lezen in zijn autobiografie hadden waarschijnlijk een dubbele agenda. Mogelijk waren ze op zoek naar iets, kan me niet herinneren dat de bergtochten officieel nog een andere bedoeling hadden dan bergtochten.

Crowley was een opperpedo wordt vaak beweerd. Dit klopt mijn inziens niet, in al zijn boeken ben ik dat niet tegen gekomen, sterker nog eerder een afkeer van ‘pederasten’ zoals hij ze noemde. Maar er is een grote MAAR.

Aangezien Crowley bi-seksueel was en ik de theorie aanhang dat wie homo- of biseksueel is op vroege leeftijd misbruikt is, is Crowley hoogstens op jonge leeftijd misbruikt. Vandaar zijn bi-seksuele neigingen. Dus heel goed mogelijk dat hij ‘geheime’ boeken heeft geschreven voor dit soort praktijken.

Crowley gebruikte drugs. Dit klopt en bevestigt hij zelf ook in z’n autobiografie. Van een blog over tien mythes over Crowley:

Aleister Crowley was prescribed heroin for his asthma, a common medical practice at the time, and he became addicted like anyone would. He later used heroin recreationally and sacramentally, as he did with many drugs including cocaine, hashish, ether, peyote, and pretty much anything that he could get his hands on to try. He was after all a scientist, trained as a chemist even, a mystic, and a psychonaut.What do you expect?

In vorige blog werd beweerd dat Crowley op vroege leeftijd ingewijd is in zoiets als Vrijmetselarij, maar dat wordt officieel ontkend. Desalniettemin denken we dat het klopt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s