Voor de duidelijkheid

8db03bc71f43256324abf5c1ae3178aa

Even voor de duidelijkheid, redenen voor offline halen Twitter en meeste artikelen:

Voornaamste reden: de vraag of artikelen niet schadelijk zijn en/of contra-productief zijn aan wat ik wil bereiken. Aanpak van corruptie, misstanden, aanpakken van kindermisbruik. Aangezien artikelen en tweets mogelijk contraproductief werken heb ik de artikelen offline gehaald. En wat ook zeker meespeelt is dat ik allang niet meer anoniem ben maar wel zo schrijf en gevaar vanuit de machthebbers speelt mee en de horror achtige toestanden in de wereld.. Maar niet zozeer de bedreigingen, want volgens mij denkt het Zionisten kamp mij weg te kunnen krijgen door te dreigen met grof geweld. Zo werkt het dus even niet. Sterker nog dan zullen er nog meer artikelen verschijnen.

Voornaamste reden is dat ik vraagtekens had bij doeltreffendheid van artikelen of zelfs schadelijkheid en omdat ik niet meer anoniem was daarom heb ik de artikelen offline gehaald en ben gestopt met AIRVD twitter.

14 gedachtes over “Voor de duidelijkheid

 1. Verkeer jij nog in de veronderstelling dat er werkelijk ook maar iemand iets zou geven om het offline gaan van welke account & in wat voor een vorm dan ook van jou AIRVD? Je lijkt wel wat op die sjekel-geile nietsnutten als Kat of Vrijland die vanwege hun werkschuwe mentaliteit ook elke dag nat gedroomd wakker hebben te worden met een nog steeds on gedoneerde paypal internetaccount! Who the fuck denk jij wel niet die je bent?,/b>

 2. Ik wist dat zo’n reactie ging volgen. Ik ben niemand, het is maar een blogje alleen maken anderen zoveel ophef erover dat ze moeten gaan bedreigen, zwaar psychiatriseren en stukjes schrijven en ga zo maar door.

  Ik schrijf gewoon af en toe wat blogjes, stelt wat mij betreft allemaal niet zoveel voor hoor, vanaf begin al niet. Maar goed, anderen maken er zo’n ophef van. Tuurlijk heb ik wel een uitgesproken mening en daar kan niet iedereen mee omgaan, okay, maar dan nog.

  Maar zal het nog een keer duidelijk stellen: ik ben niets, slechts een slaafje, een miertje met een blogje want we schijnen vrijheid van meningsuiting enzo te hebben. That’s it.

 3. Ik bedoel jij zat nog laatst met AIVD te dreigen en weet ik wat al niet meer en nu ben ik weer een nobody wat ik ook ben hoor, ik maak me geen illusies. Ben geen Zionist met uitverkorenschap complex.

 4. Maar je kunt niet ontkennen dat een aantal van mijn artikelen/blogs toch wel wat rimpelingen hebben veroorzaakt in sommige vijvers, misschien wel de hofvijver misschien andere vijvers. Die steen in de vijver, die heb ik wel gegooid.

 5. Voor de rest is het vooral overleven in een Zionisten maffia bewind met stalking en allerlei andere gestoorde praktijken.

 6. Snap nu waar het vandaan komt, heeft iets met twitter te maken: beste manier op een Zionist te trollen is je Goddelijk voor te doen, daar kunnen ze heel slecht tegen want zij zijn immers Gods volk en goyim zijn slechts dieren en dienen zich ook zo te gedragen. Dus bovenstaande reacties zullen jullie goed doen.

 7. Ze is inderdaad met de moderatie wat inconsistent. Als ik bijvoorbeeld Kat voor een slecht acterende pedo in Laos portretteer is daar alle gelegenheid toe, maar als Waterspuit11 stierenstront als kritiek gekuist en wel door post is daar opeens geen enkele ruimte meer voor. Maud zou overigens als alternatieve journaliste binnen dit soort van fora met haar representatieve voorkomen best wel een voet tussen de deur bij menigeen kunnen krijgen. Ware het niet dat volgens mijn waarnemingen de afwijking waar haar moeder aan leed zich op de een of andere wijze tevens in Mauds genen erfelijk belast heeft voortgeplant. En omdat Maud dus geen kinderen heeft uiten de symptomen van het zich ziekelijk als slachtoffer willen voorwenden bij haar meer op een gemankeerde maatschappelijke klungeligheid, waarbij haar persoonlijke incompetentie als compensatie voor haar relationele gefrustreerdheid altijd maar bij de boze buitenwereld gezocht ‘moet’ worden. Triest Maud, want op deze wijze zal je toch al zo kort voortbestaan alleen nog maar als een verlaten oude vrijster daar op je vergeelde matras in een bedompte grachten kerker totaal vergald hebben te eindigen…

 8. Blijf fenomeen Maud apart vinden. Is hoogopgeleid, gestudeerd in Groningen (he Vindicat syndicaat), ook in Engeland. Hoort of hoorde dus eigenlijk tot de semi elite. Hoe kun je dan zo helemaal in de goot belanden?

  Drie mogelijkheden mijns inziens: of ze heeft een psychische aandoening of behoort nog steeds tot de semi-elite maar speelt een rol zoals Kat mogelijk of derde mogelijkheid ze wordt/werd daadwerkelijk gestalkt omdat elite haar niet zag zitten op de een of andere manier. Volgens eigen zeggen omdat ze iets gezien had in Thailand in een openbaar café. Stalkingspraktijken bestaan 100% zeker en ik ondervind daar ook grote last van.

  Dus lastig, ik weet het niet. Ik neig naar optie twee toch.

 9. Binnenkort een blog over Crowley schrijven, dat ik zijn teksten interessant vind maar het niet letterlijk allemaal gelezen kan worden, wie dat wel doet is een debiel. En dat hij mogelijk geheime rituelen heeft geschreven met kinderoffers las ik gisteren. Als dat zo zou zijn ben ik daar uiteraard tegen maar ik ben het in ieder geval niet tegengekomen, sterker nog hij keurt het min of meer af in Moonchild en zegt dat Joden de enige zijn die nog aan kinderoffers doen en dat altijd gedaan hebben. Zoiets schrijft hij in een van z’n boeken, dacht Moonchild. Misschien wordt hij daarom ook wel zo zwaar gedemoniseerd want de helft van wat ze over hem beweren is bullshit. Wat wel klopt is dat hij veel experimenteerde met drugs.

  Ik ben het in ieder geval nog niet tegen gekomen, weet daar niks van. Heb z’n autobiografie gelezen, aantal van zijn romans gelezen waar onder Moonchild. Equinox serie gelezen. Daar ben ik dat soort praktijken niet tegengekomen. In Book of the law staat misschien wel zoiets maar dat kan niet letterlijk genomen worden zoals vele passages uit bijbel en koran ook niet.

 10. “Misschien wordt hij daarom ook wel zo zwaar gedemoniseerd want de helft van wat ze over hem beweren is bullshit.”

  Binnen de demonische kringen waarin die RAT aan ‘magische’ bedrog had en nog steeds tot in de eeuwigheid heeft te doen, is het zeer vanzelfsprekend dat je zowel met de praktische uitvoering als aan de zogenaamd ‘exposerende’ kant ervan verbonden bent puur en alleen omdat je slechts op die wijze alles wat erover je aan het licht komt demonisch geslepen kan controleren. Wat mij daarom mateloos boeit is dus Mauds bloedgeile opgewondenheid betreft de onopgeloste zaken die zij op haar blog uit een soort van ‘oplossingsgerichtheid’ via een bijna satanische fanatisme placht te rechtvaardigen… Je zou haast denken dat er binnen haar familiaire kring op jeugdige leeftijd eveneens aan ritualistische misbruik werd of wordt gedaan, waarna op volwassen leeftijd getracht wordt om die slachtoffers sociaal maatschappelijk gecompromitteerd binnen de eigen satanische kringen onderdanig koest te houden d. m. v. vooropgezette scenes zoals zij die in Bangkok meegemaakt zegt te hebben? Echt mentaal in haar sas komt Maud op mij namelijk niet over en met een Moeder als de hare gecombineerd met het leven dat ze via haar achtergrond toch nog steeds ongestoord in nota bene Amsterdam kan blijven (& ja Micha Kat met zijn metselaars achtergrond is daar inderdaad buitengewoon vanzelfsprekend mee gelieerd!) ‘genieten’, doet mij steeds professioneler fanatiek navorsingen naar haar sociaal maatschappelijke beweegredenen doen. BRRR..;

 11. “Eh, sinds jij dit hier geplaatst hebt is site van m.oortwijn privé.”

  Heeft volgens mij niets van doen met hetgeen ik hier over haar in het openbaar deelde. Eens om de zoveel tijd krijgt Maud van al die ingebeelde & stalkgeile agentjes het zo opwindend vochtig tussen de rode oortjes, dat ze alles dat audiëntie durft aan te vragen niet alleen via privé info aan haar sadomasochistische narcisme wil zien overgeleverd, ze fantaseert daarbij tevens dat haar paranoïde recherchewerk dusdanig onmisbaar is waardoor ze de feedback via een betaalmuur de toegang tot haar niet veel zijnde blogjes ongeloofwaardig arrogant denkt te kunnen ontzeggen. Je ziet het ook bij die Kat en Vrijland. En omdat de realiteit zich niet makkelijk gelijk een goedkope stoephoer als verdienmodel laat aflebberen, moeten ze om de zoveel tijd bij hun relhitsige ramptoeristen chanteren om een niet voorhanden zijnde toegangsprijs. Hun dagelijkse bestaan gaat echter zo saai aan iedereen voorbij dat ze het in hun werkschuwe harses hebben gehaald om niet meer buiten die virtuele online aandacht in real life onopgemerkt te kunnen functioneren, waardoor hun narcistische afkickverschijnselen weer rap worden ingeruild om maar in de marge door te kunnen blijven ego masturberen in de veronderstelling een hele ondergewaardeerde alto hoernalist te zijn. Zielig, maar binnen de kortste keren liggen ze inderdaad allemaal om het even waar of voor wie dan ook op het WWW te kermen om met een nog beschamender verliesmodel de zoveelste wedergekeerde ‘truth’ Messias te mogen zijn. Ook Ken heeft nog niet zo goed door dat je met hetzelfde instrumentarium van de sjekelgierige betaalmonopolisten de realiteit nooit aan de wereld kan of mag doorgeven, maar hetgeen hij hieronder zo te zien vanuit zijn hart naar voren brengt kan wel degelijk op mijn aandacht rekenen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s