De Zionistische maffia staat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zionisten verzieken de samenleving overal waar ze de volledige macht hebben. Dat hebben ze in Nederland zeker met neoliberale Zionist Rutte, uberzionist Asscher en zo’n beetje heel het kabinet is uitgekozen om hun Zionistische uitverkorenschap dan wel loyaliteit. Zodra Zionisten de volledige macht in een land hebben wordt de samenleving in rap tempo verziekt. Dit komt door de zieke denkbeelden en overtuigingen die zij hebben. De goy –de niet Joden–  zijn slechts dieren die hen horen te dienen bijvoorbeeld. Die hoeven geen rechten bijvoorbeeld, of fatsoenlijk inkomen of fatsoenlijke voorzieningen. Dat is allemaal niet nodig, zoveel mogelijk geld roven, dat is wel nodig volgens hun. De goyim heeft het recht om te rennen met 0 uur flexibele slavencontract. En wat voor samenleving krijg je met zulke zieke denkbeelden? Een hele zieke samenleving uiteraard. Onlangs werd bekend dat Nederland veel meer flexibele contracten heeft dan andere Europese landen. Wat zorgt dat men geen vastigheid heeft, geen zekerheid en dat zijn ook weer vereisten voor mooie samenlevingen. Dat ontbreekt dus.

Overal in de wereld waar zij de volledige macht hebben is dit het geval. Europese Unie is bij uitstek een Zionistisch product, met leiders als Barosso, Shulz (Schultz), Tusk, Draghi. Dit zijn allemaal stuk voor stuk über Zionisten. Daarom is het ook zo’n mislukking want je kunt niks moois opbouwen met zieke denkbeelden. Maar ook landen zoals Brazilië, Zuid-Afrika worden volledige geregeerd door Zionisten. In Brazilië ongekende criminaliteit, gigantisch verschil tussen rijk en arm. Amerika is natuurlijk een product van de Zionisten. Ook daar niets moois maar alleen lelijke dikke mensen vol met hormoonvlees en cola, want het is toch maar goyim, het zijn toch maar dieren. Amerika teert op de rest van de wereld met hun hoge dollar, zelf kunnen ze helemaal niets. Zelfs het laatste technologische hoogstaandje, JSF, kan amper vliegen.

Zionisten bezitten al het geld in de wereld en bezitten bijna alles, zeker minimaal 80% van al het bezit is in hun handen, en zitten op alle belangrijke sleutelposities. Dus banken, politiek en media van oudsher. NOS is 100% Zionistisch en de domme goyim hoef je geen nieuws bij te brengen alleen wat dom vermaak.

Je ziet het ook met plunderbeleid op alle terreinen, promoten van neoliberalisme, de wetten van de jungle zodat zij met al hun kapitaal en macht de rest kunnen plunderen en roven. Ayn rand, geestelijk ziek figuur, promootte dat onder andere.

We zagen het onlangs bij Swapichou ook dat Israëlische Ziva een ode schreef aan de goyim. Ze vergeleek ze met mieren, useless eaters, zo zien zij de goyim.

Wat politiek betreft: zelfs de volledige oppositie is geïnfiltreerd door Zionisten. Wilders die de frustraties en woede van het volk moet vertegenwoordigen is een uber Zionist. Pvda met Asscher en Samsom zelfde verhaal. Asscher is eigenlijk een VVD’er, want wat heeft die man nou met de werkende man? Helemaal niets. Pvda is officieel natuurlijk geen oppositie maar vertegenwoordigt zogenaamd de werkende klasse, het volk. SP zelfde verhaal, volledig geinfilitreerd. Dus zelfs de oppositie is 100% Zionistisch. Zelfs nieuwe partijen zoals die gladjakkers van VNL zitten heletijd te bedelen om een Zionist, eerst maffiabaas Moszko en nu Jan Roos. Afkomstig van het uber Zionistische propaganda medium Keinstijl.

Maar ook geheime diensten, media etc, zijn in hun handen uiteraard. Wil je een baan dan moet je Zionistisch gezind zijn, wiens brood men eet diens taal men spreekt. En zo herken je ze ook een beetje. Want je moet ook altijd pro-Israël zijn. En verklaart ook waarom zij zulke sadistische middelen kunnen inzetten: de goyim zijn slechts dieren, mieren die je zo kan wegvegen, “freakin useless eaters”.

Willen we een mooie en gezonde samenleving dan is dat tegenstrijdig met de Zionistisch leer maar denk dat zoiets allang niet meer mogelijk is.

Ze hebben de grenzen wagenwijd opengezet voor ‘nieuwkomers’ waardoor samenleving ontwricht wordt. Huizenprijzen gaan gigantisch omhoog tenzij je natuurlijk tijdelijke woningen bouwt bijvoorbeeld, maar dat doen ze uiteraard niet. Criminaliteit en overlast zullen gigantisch stijjgen. Maar ook het importeren van islam, die zij juist afgelopen 15 jaar vakkundig hebben gedemoniseerd met hun media want zij hebben immers gepland dat er oorlog gevoerd moet worden tussen moslims en christenen waarna The Zio World Order daadwerkelijk gevestigd kan worden. In de jaren 70 liep niemand in Islamistische landen met een hoofddoek op maar men is de bevolking van die landen gigantisch gaan onderdrukken met de islam.

Wat zijn de vooruitzichten van een Zionistische maffia staat. Dan kunnen we naar landen als Brazilië, Zuid-Afrika en Amerika kijken. Een zeer kleine groep mensen verrijkt zich op gigantische perverse wijze en de rest van samenleving heeft niets. Criminaliteit zal stijgen want niet iedereen zal die oplichting klakkeloos accepteren en zelf gaan roven. Wat we dus vooral in Brazilië zien. Oplichting op alle mogelijke manieren en terreinen. Corruptie. De ellende is eindeloos met een Zionistische maffia staat.

17 gedachtes over “De Zionistische maffia staat

 1. We vroegen ons trouwens af waar Ziva laatste tijd blijft, geen artikeltjes meer. Is ze opgeroepen voor missie in Syrië voor ISIS/Israël.

 2. Ik denk dat ze over belangrijke persoonlijke dingen aan het nadenken is. Dat haalde ik een beetje uit haar manier van reageren. @AIRVD

 3. Ja dat zal wel met zulke gestoorde praktijken en denkbeelden. Veel werk aan de winkel voor haar lijkt me.

 4. Die waterlul: “ik heb een 40 uurig contract met z’n bundeltjes zwart geld tellend” dus wat zeik je nou was z’n boodschap. Dus deze jezus aanhanger is alleen op de wereld blijkbaar.

  Hij kan ook niet eens lezen: ik schreef dat wij veel meer flexibele slavencontract hebben dan andere Europese landen met verwijzing naar nieuws artikel.

 5. Kijk maar uit,want die wat jij waterlul durft te noemen snijdt jouw kloten met een enorm groot en vlijmscherp mes eraf.
  Je hoeft mij alleen maar tegen te komen.
  Ik ben sneller dan jij denkt een beweging te kunnen maken om mij ook maar met één vinger aan te kunnen raken.
  Kijk,als ik toch Crowley satanisten moet uitschakelen dan moet het maar eens met grof geweld.

 6. “Die waterlul: “ik heb een 40 uurig contract met z’n bundeltjes zwart geld tellend” dus wat zeik je nou was z’n boodschap.”

  Nu ga je toch te ver. Terwijl je ZELF al jaren de psychotische zwerver loopt uit te vreten? Ga toch werken jij crypto demoon

 7. Hoe wist je dat ik dat ben? Zie je wel dat je van AIVD bent. Ik ben nu definitief bekend.

  Nogmaals jouw link:

 8. Hoe wist je dat ik er zo over dacht? Ben er alleen achter dat je een uitverkorenen als eerst moet zijn om daarvoor in aanmerking te komen. Denk dat bovenstaande gast ook geen uitverkorenen is dus hij praat poep. Dus ik maak me geen illusies, hoe kan het ook als je zo’n beetje staatsvijand nummer één bent. Jij dan.

 9. Moet weleens aan een reactie hier denken ooit door iemand geplaatst met blackberry ID uit Engeland die zei dat ze wisten dat ik geen overheids werkplek bezette of zoiets. Heel vaag…

 10. Ten eerste moet ik nog even kwijt dat je wel erg on respectabel naar Waterman’s geloof in Hem doet. Waarom moest je hem trouwens wegens zijn geloof een permaban geven? Ik snap dat nooit met jullie crypto joden. Verder kan je je ook eens in Sven verdiepen (jewtube onder), want deze man heeft me toch een stof tot overdenking te brengen zeg?! ‘Helaas’ ben ik bij Maud na wat onwelgevallige commentjes eveneens permanent van haar draadjes gekeild. Nogmaals, laat Waterman weder toe of mijn zwarte magie medewerkers zullen vermomd met je jahud boervraau samenwerken om via wat voodoo rituelen waterman’s gramschap in de vorm van zich bij jou persoonlijk herhalende nachtmerries gestand te doen hebben…

 11. Kijk eens, zie reactie nu pas van Waterlul. Zie zijn reactie hierboven paar comments hierboven net toegelaten:

  “Kijk maar uit,want die wat jij waterlul durft te noemen snijdt jouw kloten met een enorm groot en vlijmscherp mes eraf.
  Je hoeft mij alleen maar tegen te komen.
  Ik ben sneller dan jij denkt een beweging te kunnen maken om mij ook maar met één vinger aan te kunnen raken.
  Kijk,als ik toch Crowley satanisten moet uitschakelen dan moet het maar eens met grof geweld.”

 12. Waterlul gaat gewoon in de ban, nu definitief. Bewijst wel weer dat waterman gewoon tot het Zionisten kamp behoort.

 13. Ik zou die dikbuikige gehaktbal vretende Waterlul wel eens willen testen op zijn snelheid. Hij heeft alleen geen ballen maar alleen een grote bek.

 14. […] schreven het al eerder, de Zionistische maffiastaat is een horror NSB achtige staat. Niet alleen zijn zij juist verantwoordelijk voor het importeren […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s