Burgerlijke dood

Ik ben waarschijnlijk ook burgerlijk dood verklaard door de powers that be, in Nederland bestaat dat uit de Zionistische maffia en politiek Den Haag die dit land al jaren vakkundig aan het plunderen zijn met hun ‘neoliberale’ beleid onder andere.

Waarom? Omdat ik me tegen kindermisbruik heb uitgesproken en de geperverteerde macht heb geridiculiseerd wat iedere rechtschapen burger zou moeten doen wil men niet dat het hier een absolute dictatuur wordt en omdat ik tegen onrecht ben. Verder nooit wat misdaan, sterker nog ik heb me juist ingezet tegen onrecht. Valt mij wat te verwijten? Na introspectie moet ik zeggen dat mij niets te verwijten valt, hoogstens dat ik geen baan heb maar ook dat is het resultaat van hun sadistisch beleid. Natuurlijk was het ook beter geweest als ik ook 60 uur per week moest rennen voor mijn vaste lasten, auto en één week vakantie per jaar, maar goed zij wilden juist ‘isoleren’ zoals burgemeester Aboutaleb zei dat zij terroristen isoleerden dus natuurlijk is dat fout maar niet mijn fout.

Ik ben voor gek verklaard, gecriminaliseerd, gestalkt en word aangevallen met geavanceerde wapens en kan nog amper werken. Waarschijnlijk heb ik verder ook geen rechten meer en burgerlijk besta ik dus bijna niet meer. In de middeleeuwen bleef het misschien nog beperkt tot de persoon maar ik denk dat ook mij familie lastig wordt gevallen door dit netwerk. Kun je nagaan, nog sadistischer.

Ik wil me ook richten tot mogelijke politie-agenten die dit lezen: houden jullie je liever bezig met mij die nog nooit iets misdaan heeft, die zich aan de wet houdt, tegen onrecht is, onrecht bestrijdt zoals jullie, zelfs voor oranje stoplicht stopt, politie zal helpen als ik dat kan, de samenleving help waar ik kan of houden jullie je liever bezig met echte raddraaiers zoals nu in Poelburg Zaandam bijvoorbeeld?

Als Swapichou front is van AIVD, wat wel aannemelijk is, dan heeft het richten tot AIVD totaal geen zin. Swapichou bestaat voornamelijk uit psychopaten, Zionistische maffia, mensen die amper een gezond ontwikkeld moreel geweten hebben, echte gekken, het heeft totaal geen zin om daar één zinnig woord aan te richten. Moderne NSB’ers die alles voor hun Führer doen.

Ook hier benadruk ik weer: ik zou nooit zelfmoord plegen, want zo ver zijn we al in Nederland dat je dit openlijk moet stellen. Nooit overwogen en zal dat ook nooit doen.

De ‘powers that be’ leven in een hele andere wereld, zij willen bejubelt worden terwijl ze het land aan het plunderen zijn. Is dat reëel? En vervolgens zijn ze verbaasd dat ze toch wat kritiek krijgen. Tsja, sorry hoor, maar dat ligt echt niet aan mij. Ik denk dat ze de oorzaken toch echt bij zichzelf moeten zoeken.

UPDATE: Vandaag in het nieuws: AIVD wil meer privacygevoelige informatie. Als je kijkt naar die gekken van Swapichou dan horen ze helemaal niet over privacy gevoelige informatie te beschikken. Dat hoort niet bij zulke lieden thuis, kunnen ze niet mee omgaan.

Moet je voorstellen dat als je naar dokter gaat voor bepaalde persoonlijke kwesties dat zij dan daar lekker over beschikken.

39 gedachtes over “Burgerlijke dood

 1. ‘Ik heb geen baan, maar dat ligt niet aan mij’. Voila, de kern van complotdenkers. Alles is een complot, dus mij treft geen blaam.

 2. Kijk Kees, als jij 60 uur per week aan het zwoegen bent voor je vaste lasten, voor je huur of hypotheek, voor je auto, boodschappen en eventueel als het er een beetje in zit voor wat ontspanning dan heb je toch helemaal geen tijd om bezig te houden met misstanden? Dat weten zij ook wel.

  Ik denk inderdaad dat ik op ongelofelijk onbeschofte wijze op een zijspoor ben gezet, het is toch niet uitgesloten dat het niet kan? Sterker nog als bewindvoerders gewoon in your face zeggen dat ze ‘terroristen’ isoleren dan is dat toch geen complot? Of hoe zie jij dat maatschappelijk isoleren?

  Vervolgens raakt men werkloos, gaat de oorzaken zoeken en vervolgens is men weer een complotter, Tsja

 3. Het is dus goed dat er ‘complotters’ zijn want anders hadden we alleen slaven die 40 a 60 uur per week aan het rennen waren en nergens meer tijd voor hadden of zien wat er met dit land en Europa gebeurd. Leve de complotter.

 4. Eigenlijk ben je toch ook een een miezerig homp rottend menselijk afval hoor AIRVD. Je loopt hier al weet ik niet meer hoelang op het doorgerufte ‘werk’ van drskat@yahoo.com af te geven, maar tegelijkertijd misbruik je zijn platform wel schaamteloos om als ene elektronische drol (E~drol) je NPS-spatjes, zoals alleen crypto joden je dat na kunnen doen, ten bate van nog meer mede klaplopende drop outs verraderlijk sneaky naar jezelf te kunnen doorpluggen? Misschien kan je via HAAR nog wat aan je narcistische staartjagerij gaan doen! Of kom je er zelfs bij Maud al niet meer in AIRVD? Je loopt nu dus wel heel aandachtgeil van de daken te kermen dat je nooit aan suïcide denkt, maar je fantasietjes janken hier al jaren over niets anders dan jezelf van de hoogste balustrade al dan niet met een strop om je nek te ‘kunnen’ zelfmoorden?! Inderdaad kunnen tussen haakjes, want volgens mijn bronnen (en die blijven wij monitoren! dus goed daar buiten op je stoep door scannen he?) ben je daar zelfs nog te hopeloos laf voor..;

 5. Tarik. Z. Anders Breivik. Adolf Hitler. Allemaal complotters. Ik zie mensen graag op een eerlijke manier geld verdienen. In plaats van met onzinverhalen angst inboezemen bij de onwetenden.

 6. Waar gaat jouw artikel nou eigenlijk over?
  Je schrijft dat je waarschijnlijk “burgerlijk dood” bent verklaard,pleurt er vervolgens een wiki link bij waar toch duidelijk staat geschreven: Na 1814 is de burgerlijke dood in Nederland nooit meer als straf opgelegd.
  Zoiets bestaat immers niet meer in de Nederlandse grondwet.
  Vraagje: loop jij soms niet zelf rond met waanbeelden?

 7. Misschien is het toch beter voor je AIRVD om als inwoner van Nederland je eigen grondwet iets serieuzer te nemen. Dan weet je tenminste al waar je staat.
  Schrijf eens een artikel over ambachten die je kunt uitoefenen hier in Nederland.
  Als je wilt werken is er werk.
  En geen smoesjes. Daar trapt deze kerel niet in.

 8. Moet je nou die rare Kat zien springen:
  HET IS TRUMP (DE FAMILIE POOT EN MICHA) TEGEN CLINTON (DE SYSTEEM-FETISJISTEN)

  Alsof Trump niet een strategische puppet is die door de kabal wordt aangestuurd. Net als ook de Clinton’s
  Kat trekt hiermee zijn eigen masker af en alweer laat zien voor wie hij werkelijk werkt.
  Een grote poppenkast die Kat opvoert.

 9. Niets anders! Het zit allemaal veel complexer inelkaar dan menigeen denkt en zelfs voor mogelijk houd.

 10. Iemand die zijn mond laat snoeren door de cabal is het niet waard zichzelf als leider van een land op te stellen.
  Een echte leider van een land veegt de vloer aan met de cabal en spreekt de waarheid.
  Waarheid is het mooiste wat er is en daar schijt de cabal voor in zijn broek.

 11. Over Kat, hij valt sowieso weer door de mand want hij dreigde weer ontmaskert te worden, althans wij schrijven de waarheid en dan gaan ‘ze’ ruzie met elkaar maken, met Ton Hofstede, typische afleiding, inderdaad zoals Kat suggereert natuurlijk neppe naam, Hofstede, Hofstad, Hofstadgroep. Nog iets bizars in deze context, ik werd aantal jaar geleden staande gehouden bij Huis ten Bosch, ID moest ik geven, gingen ze checken, zeiden ze dat een naamgenoot van mij als lid Hofstadgroep stond vermeld en daarom was er wat verwarring zeiden ze lachend. Zie je wel, ik sta gewoon vermeld als terrorist. Let op, nooit wat misdaan of aanleiding gegeven.

  Inderdaad vreemd weer van Kat, tuurlijk is Trump een puppet. Moet je nagaan: Trump is miljardair de elite man bij uitstek en illary, Hitlery, hellary zou dan de werkende klasse moeten vertegenwoordigen. De Zion maffia steunen natuurlijk beide, kapitalist Trump, al het geld en macht naar de 1% en Hillary zelfde verhaal maar dan met nog meer leugens. En ook al is deze vrouw totaal niet geschikt, ‘ze’ vinden het prachtig dat zij de werkende klasse vertegenwoordigt, al kuchend, flauwvallend, liegend en bedriegend. Meer slaven uit Mexico o.a.

  Vanaf begin al voorspeld dat Trump president wordt, gaat vier jaar lang een show opvoeren en daarna is het toch echt einde verhaal voor Amerika en kunnen ze alleen nog oorlog voeren wat ook de bedoeling is. Nadat Netanyahu hier in Nederland op bezoek was geweest mocht wittehuisslaaf Obamba een week later bekend maken dat er jaarlijks een record bedrag aan miljarden naar Israël gaat. Bedankt voor de miljarden en Amerikanen zelf zitten aan de voedselbonnen.

 12. @Kees Klarendam
  Je vergeet Jezus, bekende complotter. Ene George Bush, geloofde in complot van een bebaarde grotbewoner uit Afghanistan (getraind en gefinancierd door VS en Saoedi-Arabië) die uit was op wereldheerschappij en een wereldwijd terreur netwerk aanstuurde (vanuit grot). En daarom viel hij Irak aan. Ohja logisch, want Saddam had opeens massavernietigingswapens die nooit gevonden zijn. Ohja
  ISIS complot, bebaarde apen uit zijn op stichten heilige land op meest wrede wijze wat alleen maar afschuw wekt, maar Israël raken ze met geen vinger aan.
  Enige verschil tussen echt complot en complot van Bush is dat het officieel wordt rondgebazuind door in hun bezit zijnde media. En dat is bijzonder want zodra de massa-hersenspoel-media het brengt is het geen complot maar waarheid voor de schapen.

  Ook zo bizar, we staan aan de vooravond van WO3. Hebben ze jarenlang naar toe gewerkt en meneer heeft het over angst inboezemen. Het is een beetje zoals een dag voor de inval van Duitsland in Nederland: gaat u rustig slapen, er is niets aan de hand, parafrase van de premier destijds.

  Ondertussen hebben ze de grenzen wagenwijd opengezet.

 13. Komende tijd zullen we overspoeld worden met nog meer drills&false flags.
  De media (ook internet) zal er alles aan gaan doen om met deze nep aanslagen het volk nog meer te hersenspoelen om de moslims tegen de christenen op te zetten.

 14. Met de vroegere kruistochten maakten ze ook gebruik van moslim legers, niks nieuws wat er in Syrië gebeurd met de ISIS huurlingen.

 15. Het faissement is van het gezicht van die rabbi af te lezen.
  Of heeft hij nog een konijn onder zijn zwarte hoed zitten?

 16. Nu is Ton Hofstede weer ‘levensgevaarlijk’ volgens Kat, komt toch weer een beetje de Zionistische invloed naar boven want die stempel geven ze heel snel, ook aan mij, zonder greintje aanleiding ben je het grootste gevaar etc. Fijn is dat.

 17. Wat een debiel die RogierD een van de vaste debiele reageerders bij Swapichou. Ik heb aanwijzingen dat Micha Kat momenteel niet in Ierland zit maar in Frankrijk, dat heeft niets te maken met die onzin reactie van Bolusje over demonstratie van maanden geleden, dat Kat te zien zou zijn daar. En hij denkt dat het daarmee te maken heeft, hoe dom ben je dan.

  Zie reactie:

  https://swapichou.wordpress.com/2016/09/16/vrijmibeau-digestif-du-jour/#comment-39169

  rogierd september 19, 2016 om 08:47 Beantwoorden
  Wat een analytisch vermogen heeft die AIRVD alias DeRol toch. Misschien kan hij ook uitleggen waarom ‘Kat’ een vredespijp rookt met zijn gezworen vijand NRC.

  Altijd hebben ze het over mijn analytisch vermogen bij de swap sekte maar ik denk dat die hele swappie club bij elkaar nog niet eens in de buurt komt van mijn analytisch vermogen.

  Ik proef daar toch een beetje jaloezie.

 18. Dat je nog de moeite neemt om bij die swapi-gekken te posten, man.
  Die vaste gasten wat daar rondhangen stinken allemaal een uur in de wind.
  Die site is net een varkens stal.

 19. Ik vind die stukjes van Ziva altijd lachwekkend, inkijkje in zieke geest die zelf iedereen voor gek uitmaakt en dan de goy huisdier ‘teigertje’ en de reacties standaard van dat iedereen gek is, inrichting in moet met dwangbuis. Alles voor de pedo-elite.

 20. Ik heb wel altijd tijd voor autobaan hahahahahahaha

  Pas op,je scherm gaat nu trillen

 21. Ze zitten elkaar nu lekker te bedreigen, zie reactie ‘teigertje’

  https://swapichou.wordpress.com/2016/09/19/hexakosioihexekontahexafobie/#comment-39186

  terwijl het een en dezelfde club is natuurlijk, die Caroly ook. Ook weer zo’n typisch figuur.

  Nogmaals kloppen mijn vermoedens gewoon dat die hele Demmink campagne hele andere doeleindes diende, afleiding, chantage wellicht. We zullen het nooit zeker weten maar mijn vermoeden is chantage. Dus daarom beter ook alles daarover offline, wil daar uiteraard niet aan meewerken. En kan alleen chantage zijn uit de Zionistische maffia hoek, vandaar ook Moszko als advocaat van de Pootjes.

 22. Kun je mij eens vertellen wat ze allemaal met die hele Demmink campagne/hetze bereikt hebben?
  Wat ik alleen maar concludeer is dat ze elkaar onderling gek liggen te maken om de laatste paar centen bij de mensen proberen weg te nemen.
  Wat matrix Martin betreft………..die is geen steek anders.
  Micha is op centjes uit met zijn revolutionair online(die trouwens nu eruit ligt)
  En beyondthematrix goeroe Alberda zit zijn uitkering verdampen en weet nog steeds niet de weg naar een plaatselijk arbeidsbureau te vinden.
  Je dacht toch niet dat ik als ik mijn salaris uit arbeid maandelijks ontvang ik maar uberhaupt 1 cent deze aan zogenaamde vrije journalisten ga betalen.
  Ze zijn gewoon luie krenten die het nieuws iedere dag kopieëren.
  Nou,dat kan ik ook. Alleen ik ga daarvoor niet bij de lezer bedelen.
  Zouden meer mensen moeten doen en tevens eens stoppen met liggen te zeiken op internet.
  Zeiken doe je op het toillet.(dames)
  Heren mogen ook wel tegen een boom piesen. 🙂 (Als oom agent eventjes niet toekijkt)

 23. Tsja jammer, met veel dingen was ik het met Micha eens…maar tegelijkertijd vond ik het allemaal veel te verdacht.

 24. Kijk ik begin inmiddels overtuigd te raken dat een individu nooit een aanslag zou plegen zonder daar financieel dan wel materieel beter van te worden. Dus aanslagen uit naam van religie bestaan niet, gasten die dat wel doen zijn geherspoeld door iemand die daar wel goed geld voor betaald krijgt. Er zit altijd geld achter.
  Of tweede is natuurlijk false flag aanslagen zoals door wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld met de gladio aanslagen.

  Laatste is denk ik het geval in NY. Opvallende was wel dat autoriteiten de boel susten, dat doen ze bij echte aanslagen, bij false flag hebben ze hun reactie al klaar staan, meer repressieve maatregelen bijvoorbeeld, meer veiligheid, meer angst etc.

  Die acteur op de brancard, zogenaamde terrorist die neergeschoten was, dat was lachwekkend.

 25. Miljoenen mensen in Nederland zijn Burgerlijk dood. Alleen hebben ze het niet door.

  Familie is de “natuurlijke” en fundamentele groep van de samenleving.

  De “natuurlijke familiestamboom is met wortel en tak uitgeroeid”
  Het is Genocide, het ontkenning van het bestaan van mensengroepen.(species extinction) En ontbossing tast de neerslag aan. Mensen zijn vervreemd van de natuur en de waterkringloop. Er zijn geen bomen die het water vasthouden het stroomt allemaal naar de zee toe de corporaties.
  Follow the money/water.

  Klimaatverandering –>> In de natuur zitten tekenen voor mensen die willen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s