PC als wapen

PC’s worden als wapens ingezet door straling en hoog frequent geluid uit te zenden. Een PC staat zowat in elke woning en is aangesloten op het internet, het World Wide Web, WWW. Letter W staat in de Hebreeuwse numerologie voor het getal 6. WWW staat voor  666, vernoemd naar het Bijbelse beest.  Het WWW is door CERN ontwikkeld, het logo van CERN bestaat ook uit drie zessen. cernHet geheimzinnig CERN met hun deeltjesversnellers wat in werkelijkheid SUPERCOMPUTERS zijn maar zogenaamd zijn ze op zoek zijn naar deeltje X.

 

En dan wordt het monstrueuze complot duidelijk: het beest aangesloten op iedere PC via het WWW en op commando als wapen wordt ingezet door straling uit te zenden. De contouren van de Orwelliaanse staat worden zichtbaar. Mensen die verkeerde meningen hebben kunnen via het beest gecorrigeerd worden.

Ik heb het zelf heel duidelijk gemerkt van de straling word je slaperig. En dat begon op te vallen omdat het soms al om 10 uur ’s ochtends begon, terwijl ik gewoon energiek was. Het had dus duidelijk niks met energie te maken maar het werd heel duidelijk op bepaalde momenten aangezet. Ook bepaalde dagen vielen op, zondag bijvoorbeeld bijna nooit. Maandag bijna altijd, in de ochtend. En in de avonden werd het soms alleen aangezet.

Zodra ik de PC dan ook uit deed en ook helemaal de stroom eraf was het ook weg. Het kan geen placebo effect zijn want dacht eerst dat het de wifi was, maar nadat ik wifi had uitgedaan bleef het nog. Ook heb ik gemerkt dat de telefoon ook een rol speelt, mogelijk kunnen die ook als wapen gebruikt worden en is het een gekoppeld systeem, dat wil zeggen dat zodra de PC uit is de telefoon het overneemt. Zodra ik de telefoon en PC uit had gezet was het dan ook helemaal weg.

Ik denk dat het zich nog in experimentele fase bevindt maar in nabije toekomst vol operationeel zal worden ingezet tegen dissidenten en andersdenkenden.

Uit documenten gelekt door Edward Snowden bleek dat moederborden van PC’s microfoons bevatten die zelfs als de PC niet aanstond maar wel aangesloten was op stroom of alleen zelfs een netwerk nog afgeluisterd kon worden (netwerkkabels kunnen ook stroom leveren, PoE (power over ethernet) heet dat. Ik had dat als paranoïde complotexpert nooit vermoed, dat zoiets mogelijk was. Je verwacht zoiets ook niet uit China of Taiwan, de landen die vaak deze PC onderdelen produceren. Al was het nou in Amerika of Israël geproduceerd dan kon je er 100% zeker van zijn dat het allerlei achterdeuren zou bevatten enz., natuurlijk is het westen wel de opdrachtgever van deze bedrijven in China en Taiwan.

Dus advies aan ‘complotters’: zet je PC en telefoon op gepaste momenten uit om interventie van buitenaf uit te sluiten.

12 gedachtes over “PC als wapen

 1. De eerste vraag die mij te binnen schiet.
  Als je zo fel tegenstander bent van de PC,wat in Godsnaam doe jij dan op die PC?
  Je hebt een eigen blog,je post op andere sites,dus je geeft al aan dat je zelf niet zonder die PC kan.
  Waarom ga je geen boek schrijven dan en gooi je je PC niet uit je raam?
  En begin je nu ook al van je voetstuk af te vallen,dat je ineens twijfelt over de aarde?
  Ga naar de kust en volg schepen die richting horizon varen.Ze vallen echt niet van de enorme grote wereldbol af als je ze ziet verdwijnen.Na een zeereis van pak ‘m beet 3 weken,zijn ze aan de andere kant van die enorme grote bol van water,ijs en land.
  Tering,wat kan die Don te keer gaan zeg.
  Hij moet maar niks schrijven over satanisten,want zijn eigen gedrag toont zelf satanische trekjes.

 2. Kom op Waterman, je kunt tegenwoordig niet meer zonder PC. Ik benoem de gevaren maar het heeft ook positieve kanten, gratis nieuws, blog, bestellen etc. Informatie vergaren, nog nooit ging dat zo makkelijk. Maar er zijn ook gewoon gevaren.

  En als een PC als wapen nog niet tot de mogelijkheden zou behoren (wat ik nu zo goed als 100% zeker weet dat het wel het geval is) zal dat in toekomst zeker gebeuren als niet bespreekbaar wordt bijvoorbeeld.

  Of dat Chinezen het in het geheim doen. Sluit ik uit hoor doen niets zonder medeweten westen maar theoretisch zou het kunnen.

 3. Je kan in het logo van Cern ook 999 lezen en zoals jij ongetwijfeld weet, is dat het teken van de drie-eenheid, de voltooing, het hogere bewustzijn. Heel positief dus: aanlaten die PC’s, dag en nacht!

  Alleen jammer dat noch 666, noch 999 in het logo zit: ik zie twee rondjes, met vijf lijntjes. Je kan er van alles van maken.

  But seriously, als die demonische machten echt zo sterk zijn, waarom zijn ze dan zo stom om zich steeds op kinderlijke wijze te laten ontmaskeren? (Aan gene zijde/bij Bilderberg/onder de illuminati:”Shit, heeft die AIRVD ons weer door. Ik zei nog zo: niet zo’n opvallend logo!”)

  En bovendien: waarom merken we er niets van? Bij de Mexicaanse griep werd ook gebruld dat het een hoax was, bedoeld om massaal vaccins met dodelijk gif te kunnen injecteren. Inmiddels moeten we toch constateren dat deze genocide niet echt heeft gewerkt. De ‘chemtrails’ blijken ook van bedenkelijke makelij. Dus: hoe sterk is dat ‘beest’ eigenlijk en welke mening wil hij, want ik tel er nog steeds 1001 op deze aarde.

 4. Beste Paul, jij weet ook wel dat symbolisme in juist dat soort kringen heel belangrijk is. Logo’s beelden een bepaalde symbolisme uit, het is niet zomaar lukraak gekozen. Natuurlijk kun je stellen dat het deeltjesversnellers voorstellen. Maar in combinatie met www, wat wel degelijk in Hebreeuwse numerologie voor 6 staat, letter w bestaat niet in Hebreeuws maar v wordt gebruikt, v heeft als getal 6 en www staat dan voor 666 en de algehele zieke tendens die we nu wereldwijd overal zien kom je tot een bepaalde som met een uitkomst die redelijk plausibel is.

  Kinderlijke wijze te laten ontmaskeren? Om de simpele reden dat ze achterlijk zijn want anders zou je überhaupt nooit met dat soort domme dingen bezig zijn. Allemaal producten van zwakzinnigen, psychopaten, zieke figuren en dat is heel allemaal makkelijk te doorzien. Een psychopaat is zelfs heel voorspelbaar. Ik heb het overigens niet over demonische krachten want dan zou ik het overal hebben, en heb het alleen thuis met PC aan.

  Mogelijk was de Mexicaanse griep hoax bedoeld om mensen te injecteren met allerlei shit, niet perse dodelijk, dat zal wel deels gelukt zijn en deels mislukt. Ik heb me daar nooit echt in verdiept, in ieder geval niet over geblogd.

  Dat beest is een benaming voor die super super computer die straks alles aanstuurt tot zelfs het straffen van andersdenkenden/dissidenten. Het is allang in vele boeken voorspeld, Orwell 1984 etc. Het is geen mens ofzo, wordt uiteraard wel aangestuurd. Maar dat het de mensen volledig controleert doet het uiteraard nog lang niet, dat gaat pas gebeuren als we gechipt worden, hersenchip, pas dan is er totale controle uiteraard.

 5. AIRVD, als ‘ze’ zo achterlijk zijn, dan geef ik ze niet veel kans om de wereldheerschappij op zich te nemen. Blijft de vraag: met welke ‘mening’ dan? Want de wereld tendeert nog niet bepaald naar één specifieke mening. (Wel eens met mensen gepraat na afloop van een voetbalwedstrijd?)

  Blijft ook de vraag: waarom geen 999? Dat er ‘nu’ sprake zou zijn van een ‘algehele zieke tendens wereldwijd’, zit in jouw hoofd. Noem mij één jaargetal in de afgelopen 2500 jaar en ik noem je de beweging die zei “Wat we nu zien wereldwijd is uniek. Het einde der tijden is nabij!” Ondergangsprofeten heb je altijd gehad. Slechts één profetie kwam altijd uit: ze hadden geen gelijk.

 6. Ze zijn debiel daarom is het ook zo een chaos, misschien is dat ook wel de bedoeling.

  Het beest is geen mens, het is een machine, dus heeft geen mening. Omdat de supercomputer naar het beest is vernoemd, is 666 logischer.

  Vroeger was er geen ‘wereldwijd’, dat is juist van nu, de wereldoorlogen. Je gaat toch niet 9/11 ontkennen en alle oorlogen en terreur daarna? ISIS nu, Dat bedoel ik met zieke tendens.

 7. @Paul, niet mijn bedoeling jou te beledigen, maar het lijkt me dat je ook niet aangesproken voelt als diegene die de wereldheerschappij vormen.

  Wat ik wil vragen vanwaar die interesse van justitie -want jij staat als rechtbankverslaggever natuurlijk in goed contact met justitie een beetje zoals met Chris Klomp- in mijn persoon/weblog. Heb nog nooit iets misdaan kan ik je verzekeren afgezien van een verkeersovertreding waar gewoon voor betaald is dus dat kan het niet zijn.

  Wat dan wel? Omdat ik tegen onrecht ben? Tegen kindermisbruik? Is dat het?

 8. @AIRVD, don’t worry, het is niet persoonlijk. Ik ken alleen je nickname en ik heb geen idee of wij elkaar kennen. En de interesse komt niet ‘van justitie’. Dat is wel weer een grappig voorbeeld van complotdenken: ik bericht regelmatig over rechtszaken, maar ik ben niet in dienst van justitie. Noch van de rechtbank, de advocatuur of de verdachten.

  ‘Wat dan wel?’, vraag je. Ik heb al heel lang belangstelling voor sektarisme en bewegingen die het einde der tijden voorspellen. Dat is ooit een onderdeel van mijn studie geweest. Het complotdenken zit daar heel dicht tegenaan. Wat mij vooral intrigeert is het tunneldenken (je weet misschien dat ik mijzelf ooit “tunneltje” noemde op Kloknneluider Online; dat had die achtergrond). Complotters zijn volstrekt doof voor alle vormen van contra-informatie. Dat is ook het wezen van het complot: het geeft houvast, doordat slechts voor één waarheid wordt gekozen. Contra-informatie wordt niet meegewogen en leidt niet tot twijfel, want het wordt op voorhand uitgesloten.

  De zaak Marianne Vaatstra is exemplarisch. Complotters: het is een asielzoeker. Toen werd Jasper S. aangehouden. Normaal zou zijn, als die nieuwe informatie in de vraagstelling “wie is de dader” wordt meegenomen. Maar complotters stellen geen vragen, die hebben al een antwoord: het is een asielzoeker. Punt. Jasper S. bekende. “Dat hebben ze bij hem afgedwongen”. Zijn DNA matchte. “Er is gesjoemeld met het DNA”. Ik geef je op een briefje: als er filmbeelden opduiken, waarbij overduidelijk te zien is dat Jasper S. de moord pleegt, dan zeggen de complotters niet “verrek, daar moeten we toch eens goed naar kijken”, of: “zouden we het dan toch bij het verkeerde eind hebben?” Nee, de complotter kent maar één uitgangspunt: Jasper S. is niet de dader. Dús zijn ook die filmbeelden fake. Simpel.

  Ik heb dat mechanisme meerdere malen getest. Vroeger op KLOL, waar Micha Kat c.s elke dag brulden dat de wereld verging (hij roept het nog steeds) en een voorbeeld was de genoemde vaccinatie tegen de Mexicaanse Griep, als verkapte genocide. Toen ik na een jaar eens voorzichtig informeerde hoeveel doden er al waren gevallen, zei niemand “verrek, misschien is er niets aan de hand”. Nee, de een zei “het is langzaam werkend gif”, de ander zei “er zijn niet massaal vaccins toegediend”. Alles om maar niet het eigen ongelijk te hoeven toegeven. Alles om de twijfel buiten de deur te houden.

  Om dezelfde reden sloeg ik aan op jouw PC-verhaal. natuurlijk kan je aan de gang met 666-symboliek, maar ik wilde laten zien dat je ook net zo gemakkelijk de andere kant op kan redeneren, waarbij de PC via het getal 999 geluk voor ons allen bereikt. Ik heb ooit in een radio-uitzending aandacht besteed aan platen waarin demonische boodschappen zouden zitten, en die hoorbaar waren als je ze achterstevoren draaide. Ik liet een voorbeeld horen, achterstevoren. De aanwezige orthodox-gelovigen (die heel erg op complotters leken) knikten: dat was een demonische boodschap. Toen liet ik het origineel horen: een zwaar vrome plaat. Ik probeerde daarmee duidelijk te maken dat het een koud kunstje is om overal wat achter te zoeken. Zoals je met getallen-symboliek altijd en eeuwig alle kanten op kan.

  Die denkwijze: menen dat je de Heilige Graal hebt gevonden, die fascineert mij mateloos. Ik heb er vaker als journalist aandacht aan besteed. Nog niet zolang geleden met een socioloog die het fenomeen complotters onderzocht en een tijdje terug met We Are Change Rotterdam, dat ook regelmatig aanschurkt tegen het complotdenken. Ik krijg in ieder geval de indruk dat de onschuld-presumptie bij hen in de zaak-Demmink geen optie is. Het laat ook zien, dat het complot-denken niet beperkt blijft tot een klein groepje mensen. Kijk alleen maar hoeveel mensen het ‘kritisch prikken’ steunen.

  Ik kan er nog veel meer over zeggen. Als je er een keer met mij over wilt praten: prima. Wellicht sta je open voor een radio-interview. Dat kan anoniem als “AIRVD”, maar ik doe niet aan stemvervorming. Laat maar weten: paul.verspeek@rijnmond.nl

 9. “Bedankt voor het aanbod. Moet er even een paar dagen over nadenken.”

  Mijn zeer respectabele ‘collega’ is vanwege het niet meer aan de straatsteken kunnen slijten ook al vele tonnen naar beneden moeten heroverwegen AIRVD. Zou je om die reden mij desalniettemin toch een plezier kunnen doen door mijn optrekje viraal op het net te kunnen laten gaan? Hier zijn mijn eventuele gegevens om bij de overdracht alsnog voordat ik moet gaan brommen van mijn vele geldzorgen verlost te helpen zijn. Anti-kraak mag ook, want binnen complotland zijn er nogal wat loslopende land/klaplopers die naar ik vermoed tijdens mijn afwezigheid van de gelegenheid zeer laf dan wel ongeregistreerd misbruik zullen maken om zich op mijn eigendommen afgrijselijk te ‘moeten’ gaan zitten ontlasten. Men denke hierbij aan deze of gene. Alvast bedankt voor je door modereren AIRVD

 10. Goed verhaal, Paul. Je legt exact bloot wat er mis is met complotdenkers. Wrange is dat ze exact doen wat ze anderen verwijten: tunnelvisie, de eigen waarheid (lees: fantasie) nooit verlaten en andersdenkenden demoniseren. Er zijn mensen die dit ongevaarlijk vinden. Ik niet. Hitler wist macht te vergaren met het bedenken van een complot. Trump begint er ook al mee.

 11. Zeker, Chris, Trump maakt nu al toespelingen over stemfraude. Extreem-rechts en complotdenken: het is zou een mooi promotie-onderzoek zijn.

  Maar laten we het niet teveel met elkaar eens zijn. Dat voedt de gedachte dat we deel uitmaken van hetzelfde complot.

  En ik ben ook wel een tikje optimistisch: hardcore complotters zijn zo achterdochtig, dat ze vooral elkaar wantrouwen als de pest. Daarom lukt het hen nooit een beweging van de grond te krijgen. Zie hoe het nu rond Salto TV gaat. De grootste roeptoeters blijven verwarde eenlingen in verdwaalde bossen en Keltische hostels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s