Bilderberg notulen

Willy opent de vergadering en checkt als eerste of iedere aanwezige 100% Zionistische genen bezit. Stom, dat hebben alle vrijmetselaren sowieso dus dat was niet nodig.

Voorzitter Willy deelt mee dat hij Aboulaadklep heeft meegenomen, bepaald is dat hij de nieuwe fractievoorzitter van de Pvda wordt. Pvda bestaat virtueel niet meer afgezien van maximaal twee zetels maar door middel van een mediacampagne, verzonnen peilingen en vervalste verkiezingsuitslagen is het de bedoeling de Pvda naar een verkiezingsoverwinning te leiden met Aboutaleb dus als premier als alles goed verloopt. eerst was het de bedoeling dat Asscher premier zou worden maar het is nu onze broeder Aboutaleb geworden. Pechtold en D66 als grootste partij is het alternatief. Voor Wilders is het nog te vroeg, die komt later aan de macht.

Op de vorige vergadering is al besloten dat creepy Hillary de volgende Amerikaanse president wordt dat zetten we gewoon door en anders onze tweede kandidaat Trump.

Het overspoelen van Europa met goedkope slaven gaat zoals gepland, is zogenaamd nodig voor vergrijzing en goedkope slaven zijn altijd handig, ook voor verdeel en heers. Onze broeder Soros is hier voornamelijk mee bezig.

Oekraïne gaat ook goed, ongekende hel, mogen we trots op zijn. Irak en midden-oosten ook, gaat zoals gepland.

Dan de kinderhandel, pardon dat wordt in besloten kring besproken.

Dan hebben we nog de transgender agenda, de omgekeerde wereld, deze mensen hebben we nodig ons beleid uit te voeren, liefhebbende hetero ouders zijn daartoe immers bijna niet in staat, zieke figuren wel.

Voor de rest, uitpersen die goyim en we zien elkaar volgend jaar.

Shalom

3 gedachtes over “Bilderberg notulen

  1. Nou,die Willem is wel weer recht voor de raap geweest.
    Maar zijn praatjes vullen mijn maag niet.
    Hebben ze ook nog prijs afspraken gemaakt voor een pak koffie en tarwebrood? ☕🍞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s