Neppe GeenPeil referendum uitgelegd

CSEWXMqWUAEtDT3Hoe kan het dat Geenstijl -product van de Telegraaf Media Groep- een referendum organiseert dat ogenschijnlijk tegen de belangen van de machthebbers ingaat terwijl Telegraaf/Geenstijl/Powned een propagandavehikel is van diezelfde machthebbers? De machthebbers die Nederland sinds 11 september 2001 gekaapt hebben, de Zionisten.

GeenPeil was oorspronkelijk een spin-off van Geenstijl om de verkiezingsuitslag te controleren om de sheeple het idee te geven dat de verkiezingsuitslag echt klopt hoor met 41 zetels voor de VVD, 2,5 miljoen mensen zouden op de VVD hebben gestemd, van de ongeveer 9 miljoen die een geldige stem hebben uitgebracht, dus zo’n 1 op de 4 mensen zou zogenaamd op de über kapitalistische plunderende VVD hebben gestemd, dat is echt compleet onmogelijk. Dat halen ze niet eens in de VVD enclave Wassenaar waar de VVD 4 van de 21 zetels heeft, zo’n 1 op de 5 mensen heeft daar VVD gestemd. En in heel Nederland dus 1 op de 4. Echt uitgesloten dat dit mogelijk is.

Om de sheeple dus het idee te geven dat de uitslag echt klopt werd dus GeenPeil ingezet die de verkiezingsuitslag zogenaamd controleerde. Waar de GeenPeil exitpolls in het begin hele andere uitslagen lieten zien (de echte uitslagen met PVV en SP als grote winnaars) werd naarmate de verkiezingsuitslag vorderde de exitpolls steeds verder bijgesteld aan de vooraf bepaalde verkiezingsuitslag die altijd min of meer gelijk is aan de exitpolls 1 seconde na sluiten van de stembussen.

Vanaf juli 2015 kunnen burgers een raadgevende referendum aanvragen, een initiatief van de Tweede Kamerleden Farah Karimi (GroenLinks), Niesco Dubbelboer (PvdA) en Boris van der Ham (D66). Een probleem natuurlijk voor de Zionisten, want als ze ergens wel een hekel aan hebben dan is het democratie en het geluid van het volk. Die hebben niets te willen alleen werken, belasting betalen en vooral mond houden en anders een inrichting in (zie Swapichou sekte).

Want zo’n referendum kan best problemen opleveren voor de agenda van de Zionisten. Stel dat men een referendum zou organiseren over dingen die er daadwerleijk toe doen zoals de asieltsunami aan ongelukszoekers met 100’en jaren ontwikkelingsachterstanden, de gevangenissen zitten er vol mee, dat men massaal tegen stemt. Nu al blijkt uit alle polls dat de grote meerderheid vanaf het begin al tegen meer asielzoekers was. Dat zou dus de plannen van de Zionisten om Europa te overspoelen met slaven om zodoende Europa af te breken dwars kunnen bomen. Zij willen goedkope slaven, bovendien zorgt zo’n asieltsunami voor nog meer druk op de huizenmarkt bijvoorbeeld, kunnen ze hogere huurprijzen ontvangen, hogere hypotheken, meer rente etc etc etc. Zij hebben belang bij het overspoelen van Europa met goedkope slaven. Dus zo’n referendum kan dan weleens slecht uitpakken voor de machthebbers.

Dus waar zijn ‘ze’ mee gekomen na vele sessies brainstormen in Bilderberghotels waarschijnlijk en vakanties op de Maagdeneilanden? Zoals hun protocollen of andere oude geschriften waarschijnlijk voorschrijven: je moet de mensen altijd voor zijn. Dus een referendum organiseren om totaal iets onbelangrijks en dan de tegenpartij -Bilderberger Pechold o.a.) laten zeiken over de kosten, dat het niet democratisch is, dat de burgers hun mond hebben te houden etc etc etc. Dat het veel gedoe is etc. Plus dat deze volksraadpleging, referendumuitslag, nu waarschijnlijk wel authentiek is op een paar procenten na zodat men denkt bij de volgende volkomen gefabriceerde verkiezingsuitslagen dat die ook echt zijn. (Waarschijnlijk lag daadwerkelijke percentage tegenstemmers hoger, wellicht 70%)

Dus daar was het referendum dat nergens over ging waarschijnlijk voor bedoeld:

 1. Negatieve reclame voor referendum, kost teveel, 30 miljoen, niet democratisch.
 2. Dit keer is uitslag wel authentiek zodat men bij de volgende verkiezingen denkt dat die uitslagen ook echt zijn.

80 gedachtes over “Neppe GeenPeil referendum uitgelegd

 1. Dus jij vond dat referendum onbelangrijk@AIRVD?
  Het zit onze premier Rutte anders wel allemaal dwars dat er toch nog wakkere Nederlanders zijn.
  Dan is dat tenminste toch als doel bereikt,vindt je ook niet?

 2. Jawel maar er gaat niets mee gebeuren. Het is een duidelijke bevestiging dat meerderheid tegen krankzinnige EU beleid is, maar dat was bij vorige referendum niet anders.

  Rutte zei het gisteren al, uitslag betekent niet dat verdrag niet geratificeerd wordt.

 3. Als de tweede kamer het vertrouwen van de Nederlander wil terug winnen kan het de uitslag van het referendum niet zomaar naast zich neerleggen.

 4. Het is Amerika die Brussel aanstuurt. Amerika voert een cyber oorlog uit tegen Rusland.
  Amerika wordt weer op z’n beurt aangestuurd door de illuminati bankiers,maar dat is weer een gigantisch ander verhaal.
  Oekraïne is een voormalig Sovjet-land en heeft lange tijd goede relaties onderhouden met Rusland. Een associatie-overeenkomst zorgt ervoor dat Rusland een deel van haar invloed kwijt raakt.
  Trouwens,Rusland is anti GMO.
  Amerika is pro GMO.
  GMO willen we toch niet,of wel?

 5. Even voor alle duidelijkheid aangezien de trekpoppen liggen te slapen in den Haag.

  Geen trek in lichtgevend voedsel uit Oekraïne? Stem TEGEN bij het referendum!
  http://liefdevoorholland.com/gmo/
  En NEE is er overduidelijk gestemd!

  Hoe meer glashelder moet het zijn?

 6. Tuurlijk maar Rutte en de VVD gaan daar toch niets aan doen, zijn toch compleet fake, 25% van de kiezers zou VVD gestemd hebben dat is 1 op de 4 mensen. Dat kan toch nooit.

 7. Rockefeller’s Double Game in GMO Foods and Depopulation

  Wat denk je waar die zogenaamde niet te bestrijden ziekte vandaan komt? Alles heeft een oorzaak!
  Big farma vaart er ook nog wel bij met hun peperdure chemokuren en bestralingen. Hoe ziek en krom is dat wel niet?
  Het is allemaal uitstel executie. Het lichaam heeft geen enkele weerstand meer dus komt het weer terug. Uiteindelijk is het executie dmv een overdosis aan morfine wanneer big farma doktoren je geen hoop op genezing meer geven en als de pijn niet meer te verdragen is.
  Waarheid komt kei hard aan.

 8. Ik heb het allemaal meegemaakt van dichtbij met mijn moeder en schoonvader.
  Meer dan 5 jaar geleden heeft zich die big farma operette bij hun afgespeeld. Toen was ik nog niet zo op de hoogte dat er eigenlijk een depopulatie plan stiekum uitgerold wordt.
  Is wel even schrikken hoe ze eigenlijk genocide aan het uitvoeren zijn door ons te vergiftigen via o.a. voedsel.

 9. “If the Americans like to eat GMO products, let them eat it then. We don’t need to do that; we have enough space and opportunities to produce organic food. ( Dmitry Medvedev, prime minister of Russia )

  http://gmo.geneticliteracyproject.org/FAQ/where-are-gmos-grown-and-banned/

  Is dat soms de reden waarom Rusland zonodig dmv listige propaganda een gevaarlijke vijand “moet” zijn?
  Mensen die gezond willen eten, dat kan en mag toch zeker niet?
  Dat is “gevaarlijk”.

  Als het om gezond voedsel gaat kan Nederland veel beter handel gaan drijven met Rusland en stoppen met die GMO handel met Amerika.

 10. Zio-Amerika probeert nu een bommetje onder Putin te leggen door hem te beschuldigen van het lekken van de panama papers.
  De hele westerse zio msm volgt natuurlijk zonder onderzoek weer Amerika.
  De westerse wereld weer op z’n kop.

 11. Ik lees veel blogs die oproepen tot revolutie.
  Die blogs hebben het ook over dat een referendum controled opposition is.
  Daar ben ik het niet zo mee eens.
  Want wat is de definitie van controled opposition.
  Oppositie wat door de overheid gecontroleerd en dus ook gestuurd wordt???????????

  Dan heb ik toch de echte hamervraag voor vandaag.
  Wat is uitlokken van revolutie?
  Waar zet revolutie tot aan?
  Is dat juist niet chaos?
  En wat is chaos? Is dat niet wat de schaduwregering juist uitlokt om orde uit chaos te kunnen creëren?
  Zijn dan niet juist blogs die oproepen tot revolutie degene die controled opposition zijn.Net zoals revolutionair met al die demonische anonymous figuranten.
  Als ik toch zo’n posting van ene zekere haas lees bij Don,snap ik nog steeds niet waarom Don mij verwijderd heeft van zijn blog en zo’n haas-tige poster omarmt:

  de haas 5 april 2016 om 22:06 · ·
  Ik zou toch een pleidooi willen houden voor blanco stemmen omdat niet stemmen echt je stem weggooien is en het machtssysteem toch niet te stoppen is als je niet op de barricades gaat.. en met revolutionairen op pantoffels als nemesis zie ik het echt zeer donker in moet ik eerlijk zeggen..

  Nederlanders moeten goed uitkijken dat ze zich niet zelf in de val laten lopen door al die media hetze.

 12. Jeminee,wat schreef ik nu? Voortrekkelijk? Moet natuuurlijk voortreffelijk zijn.
  Iets te snel de toetsen op het toetsenbord aangeslagen zonder effe na te lezen voor het plaatsen.

 13. Ja hoor, platte Don is weer op stoom met zijn anarchie waanbeeld.
  Hij is zo enorm voorstander van anarchie alsof die anarchie een oplossing is.Een weldenker weet wel beter.
  Ach ja,het geeft alleen maar aan hoe dom Donquijotte eigenlijk is,want hij weet helemaal niet wat anarchisme werkelijk is.
  Of hij weet het wel en verzwijgt. Dat maakt hem dan zelf eerder een gevaarlijke internet psychopaat oftewel een geheim provoceur agent bezeten van demonen.
  Effin@AIVD en medelezers,lees het zelf en wordt compleetdenker net als mij.

  Quote:

  Anarchie – Populair symbool onder de hedendaagse schooljeugd. Dit symbool voor anarchie past bij de boodschap van wetteloosheid die de tegenwoordige populaire videospellen, role-playing-games, films en televisieprogramma‟s prediken. De lijnen van de A doorsnijden vaak de buitenkant van de cirkel. Voor satanisten en andere snelgroeiende occulte groepen staat het voor hun slogan “Doe wat je maar wilt.” Een ex-occultist legde uit, dat dit het teken is van ASMODEAS: een demonische macht die tieners aanzet tot seksuele perversie en zelfmoord.

  Klik om toegang te krijgen tot 100-occulte-symbolen-en-hun-betekenis.pdf

  Don schrijft: Speciaal voor hen die vandaag hun energie hebben weggegeven aan onze (r)overheid door te stemmen in een nietszeggend referendum.
  Is dat niet een negatief beeld van Don?

 14. Geniet van het leven bij alles wat je doet.
  We zullen deze aarde toch met elkaar samen moeten delen ipv elkaar onderling kapot liggen te maken

 15. Zeg nu eens eerlijk,krijg je hier geen goede zin van?
  Ach ja,ik probeer er ook maar het beste van te maken hier.

 16. Anarchie ook weer zo’n typische onzin agenda. Anarchie is complete bullshit voor ieder helder denkend mens. Typisch uit de zelfde koker als de platte aarde bull shit. Veel interessanter zou zijn uit te zoeken hoe het toch kan dat de aarde om zichzelf draait of zou draaien en om de zon draait. Welke krachten zorgen daarvoor?

 17. Juist ja,je begrijpt het hele plaatje.
  Naar mijn mening brengt eerder anarchie juist alles uit balans. Zelfs harde feiten worden door anarchisten omver gekegeld. Niet mijn ding. Ik zoek altijd evenwicht in dit leven wat mij gegeven is.
  Over de kosmos verdiep ik mij ook wel eens diep, kan interessant zijn maar ook erg vermoeiend. Ik ervaar het gewoon aanschouwen van ons heelal en schepping zonder er te diep over na te denken meer prettiger.
  Wie kan op alles antwoord geven?
  Persoonlijk denk ik alleen de tijd!

 18. Ik zou die docu eens bekijken (mijn 2e reactie. Gaat over Anarchisme in Spanje. Anarchie staat helemaal NIET voor chaos. Dat is een beperkte visie van een aanbidder van God of zijn meester. Anarchie kent “no gods and no masters”.

 19. Beperkte visie?
  Verklaar je nader!
  God=liefde Er zijn geen gods en er zijn geen meesters. Er is maar 1 God.
  Precies zoals Jezus het aan zijn dicipelen verkondigden.
  Als ik de bijbel lees wat Jezus allemaal in zijn tijd op aarde bereikt heeft bij mensen die Hem volgden zie ik er niets verkeerds in.
  Maar ja,de tegenstander altijd weer hè? De tegenstander die Gods liefde in de wereld kapot wil maken.
  Degene die de boel altijd weer op de kop zet en zijn handen in onschuld probeert te wassen.
  Wat heeft anarchisme in al die eeuwen eigenlijk bereikt?
  Niks wat tot echte concrete oplossingen leidde. Alleen maar uitlokking tot revoluties,leugens en chaos.
  Don,jij maakt mij niets wijs met je flauwekul allemaal.

 20. Jesus Christ message to you! A love letter from our heavenly father.

  Hier leer je misschien veel meer van dan ik noem maar eens bijvoorbeeld die platte aarde onzin artikeltjes van je of die occulte leer van satanisten vrouwtje Helena Blavatsky die jij zo “geweldig”vindt. Kuch………….over lucifer’s indoctrinatie gesproken.
  Don,jij bent bij mij als des info schrijver geheel door de mand gevallen.
  Met name omdat jij die esoterische sectie van de theosophical society zo aanhangt.

 21. Trek hier maar eens je lering ipv die occulte Blavatsky leer.
  Zoals je ziet cencureer jij de echte waarheidschrijvers op je blog daar waar AIVD het woord gewoon publiceert.

 22. God vs Satan Lucifer The Final Battle – Documentary

  Lucifer………….degene die jij volgt Don met je Blavatsky’s lucifer’s dogma.
  Maar God gaat winnen.
  God,,,,,,,,,,de Hemelse Vader van Jezus en van alle mensen op aarde.
  Alleen jij staat er niet voor open. En dat brengt jou in verwarring omdat je het verkeerde pad bewandeld.

 23. Kijk,dit past geheel in het plaatje waarin de huidige wereld rijp is gemaakt

  http://www.bijbelarchief.nl/js_printable_doc.asp?id=1321

  Deze occulte vrouw is een van de grondlegsters om de loper voor de anti-christ uit te leggen.
  En Don loopt ook over die loper namelijk de anti-christ achterna,let maar eens op.
  Don wil namelijk niet luisteren naar waterman10 om van die loper af te komen en het juiste pad te bewandelen.
  Het pad dat ik hem al vaker heb aangewezen.Zou hij in de heilige Geest geloven zou ik hem dat pad nog helemaal niet hoeven aan te wijzen.
  Maar ja,de anarchist uithangen vind hij fijner. Anders verveelt hij zich ook.
  Arme Don toch!

 24. Tribute naar Prince. Moge zijn ziel vredig rusten.

  A Love Bizarre

 25. Het gaat er maar niet in bij mensen dat Prince kampte met zijn griep 2 weken voordat er een plotseling einde kwam aan zijn leven.
  http://v103.cbslocal.com/2016/04/07/prince-concert-postponed-its-the-flu/

  Ik neem aan dat ze in het big farma ziekenhuis wel de juiste “oplossing” voor zijn griepprobleem hadden.
  De goedgelovige Prince zal deze “oplossing” dan ook wel hebben aangegrepen om vervolgens weer zo snel als mogelijk de geboekte concerten te kunnen geven.
  Als artiest wil je natuurlijk al je fans niet telleurstellen.
  Helaas moest Prince toch nog al zijn fans telleurstellen omdat er iets in de anti flu cocktail zat wat Prince zelf niet wist. Een stofje wat zijn menselijk immuunsysteem nog meer verzwakt.
  Een geheel verzwakt immuunsysteem kan zelfs een plotselinge hartfalen veroorzaken.

 26. Gelovig was Prince wel. Hij deed laatst nog een cover van het christen lied wat als God één van ons was?

 27. Iets langere versie
  Prince & the New Power Generation “Sexy Mf”, 1992

 28. Sexy Mothafucka shakin’ that ass, shakin’ that ass, shaking that ass!

 29. Bijbel of Koran?
  http://www.bijbelofkoran.nl/enkelenotities.html

  Aan de vruchten herkent men de boom.
  Velen maken de grote fout door zich nog aan het geweld uit het oude testament vast te klampen.
  Alsof dat een excuus is om de bijbel in negatief beeld weg te zetten.
  Waar ze dan niet over verder praten is het nieuwe testament dat geschreven werd nadat de ware boodschapper van God op aarde leefde.
  Maar goed, we gaan het meemaken. De openbaringen van Johannes liegen niet.

 30. Het getal 19
  Volgens vele moslims vormt het priemgetal 19 dat veelvuldig in en rond de Koran voorkomt het bewijs van de goddelijke oorsprong. Zo wordt de hel bewaakt door 19 engelen, er zijn 114 soera’s (6×19), Allah is de eerste (1) en de laatste (9), de komeet van Haley komt iedere 76 jaar (4×19), er zijn 209 botten in ons skelet (11×19), er zijn 114 elementen (6×19), het aantal keren dat het woord Qu’ran in de Koran voorkomt is 57 (3×19) enzovoort. De Bijbel houdt zich verre van dit soort numerologie.

  Hey,wat zie ik nu?
  Prince stierf op 57 jarige leeftijd 19 jaar later waar hij ook in een lift stapte (1:04) bij de muppetshow.
  Die show was 19 jaar geleden in het Hebreeuwse jaar 5757

  Dit zijn gewoon glasheldere feiten.

 31. Overeenkomsten dus conclusie
  De talmud joden moeten wel de koran hebben geschreven en dus zitten deze talmud joden achter de moord/vergiftiging van Prince.

 32. Het doel van de talmud joden is om via de door hun geschreven koran de christen gelovigen kapot te maken.
  Prince was ook een Christen.
  De illuminati/talmud hebben hem in de offermaand april dus geofferd aan hun satanische baäl god.
  Wat een stelletje psychopaten zijn het toch.

 33. Rare details achter de Prince “bloed” offer naar Baal.
  De Ark of Triumph werd geïntroduceerd in Londen op 19 april (Prince stierf een dag voordat Pasen begon).
  De eerste nacht werd het beeld in bloedrood licht gebaden.
  Tegelijk werd ook de Empire State Building in bloedrood licht gezet “om de triomf te vieren die Donald Trump gemaakt had op de New York Primary Victory” ofwel dat claimde ze.
  Onthou dat in augustus ze nog de afbeelding van Kali, de donkere moeder, groot op het gebouw hadden staan dmv een projector.
  Prince zijn dood valt tegelijk op de 3de dag dat de Ark of Triumphs in Londen stond.
  Er is nog een andere prince die in deze wereld zou moeten komen en dit beest zal een dodelijke hoofdwond ontvangen maar zal terug komen vanuit de dood.
  Bloedoffers naar Baal zijn niet nieuw en worden al jaren gemaakt.
  Hollywood aanbid Baal en vele sterren verkopen hun ziel aan hem voor roem en fortuin.
  Helaas, wanneer een carrière voorbij is van deze individuen, zoals het was voor Prince, worden zij opgeofferd. Dit is het gedeelte van het verkopen van je ziel.

 34. Prince wist heel goed wat het doel van chemtrails was en is.
  Het meest verzwegen onderwerp op tv,namelijk dat chemtrails een onderdeel zijn de geheime genocide die boven het hoofd van de wereldbevolking plaats vind. Daar staat de mobile telefoon generatie dan.
  What has your mobile phone got to do with Project Blue Beam, HAARP, Chemtrails, etc.?

 35. De wereld volgens Monsanto
  Genetische manipulatie van gewassen om het resistenter te maken voor het eigen gefabriceerde insectide.
  Kleine boeren worden via gerechtelijke dwang genoodzaakt hun bedrijf te sluiten door de advocaten van dit mega concern.

 36. Burgers voor gentechvrij voedsel
  Farmer to Farmer – Dutch Subtitles

 37. Gokken U en Uw familie op het juiste paard?

  Toen de Amerikaanse regering herhaalde waarschuwingen door zijn eigen wetenschappers negeerde en niet getest genetisch gemodificeerde (GM) gewassen in ons milieu en voedselvoorziening toelieten, was dat een gok van ongekende omvang. De gezondheid van alle levende wezens en alle toekomstige generaties werden in gevaar gebracht door een infantiele-technologie.

  Na twee decennia hebben artsen en wetenschappers een trend ontdekt die aantoont dat dezelfde ernstige gezondheidsproblemen gevonden in proefdieren, vee en huisdieren die zijn gevoed met genetisch gemodificeerd voedsel, nu in stijgende lijn worden aangetroffen onder de Amerikaanse bevolking. Van mensen en dieren die stoppen met het eten van genetisch gemodificeerd voedsel, verbetert de gezondheid alleen maar.

  Deze baanbrekende documentaire geeft overtuigend bewijs en helpt ons de steeds slechter wordende gezondheid van de Amerikanen te begrijpen. Tevens bied de film een recept voor de bescherming van onszelf en onze toekomst.

 38. Hallo AIRVD,ben je er nog?
  Ik las zojuist weer eens even bij Don wat er daar aan postings voorbij kwamen.
  Leuk die discussie tussen knowtoomuch en Ipsylon.
  Don,die kiest natuurlijk weer de zelfde weg als knowtoomuch.
  Ipsylon’s laatste opmerking naar knowtoomuch is een van zijn beste postings.

  Om zijn posting kracht bij te zetten:
  Symptomen ZyklonB van BIG FARMA IG farben
  Inademen:
  De ernst van cyanide vergiftiging is afhankelijk van de concentratie van het gas en de duur van de
  blootstelling. Na inademen van hoge concentraties kunnen binnen enkele seconden symptomen ontstaan
  die tot levensbedreigende situaties leiden.
  Kenmerken, krachtsverlies, hoofdpijn, verwarring, misselijkheid tot braken, toenamen van frequentie
  en diepte van de ademhaling. Aanvankelijk versnelde hartslag en later vertraagde hartslag,
  ademhalingsdepressie en ademstilstand. Bewusteloosheid en hartritmestoornissen.

  Klik om toegang te krijgen tot Waterstofcyanide.pdf

  Ik durf bijna te wedden dat zowel Don als knowtoomuch zichzelf niet durven bloot te stellen in een gesloten ruimte waar Zyklon B wordt losgelaten.

 39. Ja ben er nog, goeie links. Binnenkort een blog over stralingswapens via PC en wifi. Komende week…

 40. Vind je?
  Kotz je anders maar zelf onder @ Don.
  Grote youtube fantast en niets weter dat gij zijt !
  Daarom block je mij ook hè? Je kunt kritiek die op waarheid berust niet hebben.
  Bewijs des te meer dat jij een grote flop bent met al je leugens over dat Zyklon B niet dodelijk is.
  Ztklon B is anders wel cynanide

  Klik om toegang te krijgen tot ch-10electrv699.pdf

  Zyklon B: An Insecticide Becomes a Means for Mass Murder
  http://www.wollheim-memorial.de/en/zyklon_b_en_2

  Vraagje: Ga je de uitnodiging van Ypsilon ook aan om voor eens en altijd je grote ongelijk aan te tonen?

  @AIRVD, doen!
  Wat denk je waarom ik hier alleen via kabel internet in huis?
  Het neemt niet alle straling weg,maar het reduceert wel.
  En dat is nog altijd beter als niets er tegen doen.

 41. Struisvogels steken ook altijd de kop in het zand.
  Ze willen niets zelf onderzoeken en zouden het nog voor elkaar krijgen wanneer ze getuige zijn van een genocide om er ijskoud aan voorbij te lopen.
  Niets aan de hand mensen,alles is verzonnen en niets heeft er plaats gevonden.
  Vraagje: Ben jezelf soms ook een nazi@Don? Die plegen namelijk graag delicten en ontkennen daarna gewoon ijskoud en schaamteloos dat ze geen delict hebben gepleegd.

  http://www.cwporter.com/c1.htm

 42. Verder moet je vooral die letter mafkees know nothing nog wat dieper in z’n hol kruipen@Don

 43. Met je platte aarde onzin artikelen kom je er ook niet.
  En je geroeptoeter dat satellieten niet bestaan neemt ook geen verstandig mens serieus.
  Ik zie satellieten zelfs met mijn blote ogen bij heldere nacht.
  Zou je ook eens moeten doen wanneer de nacht helder is.
  Mocht je tijd hebben ga je eens naar de Franse pyreneeën. Daar zie je de nachtelijke hemel geweldig en zie je witte stipjes bewegen aan de hemel met constante snelheid in een baan om de aardkloot waar jij ook op staat.
  De sterren bewegen amper,maar dat wat je wel ziet bewegen zijn satellieten domkop Don!

 44. Je moet niet naar Athene gaan want het schijnt dat daar de sterren niet waarneembaar zijn.

  Om toch de humor er in te houden en omdat het weekend is en bijna pinkster feest is.

  Keine Sterne in Athen

  Wel samen op een bankje met een lekkere boterham 🙂

 45. Kijk,daar gaat trucker waterman 10 weer.
  De buit is weer binnen chef 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s