Martelen moet niet kunnen

Martelpraktijken passen natuurlijk in deze donkere door de Zionisten aangestuurde wereld waarin de ‘goyim’ financieel al wordt uitgeperst, hun kinderen waar mogelijk verkracht en natuurlijk hoort daar ook marteling bij van ‘terroristen’. Terroristen zijn moslims dus dat maakt allemaal niet uit zal de gemiddelde dumbed down sheeple wellicht denken, echter is het zo met dit soort bevoegdheden dat de definitie van terrorist in de praktijk op anderen wordt toegepast dan waarvoor het oorspronkelijk bedoeld was. Dus terroristen zijn straks mensen die kritiek op de Zionisten hebben bijvoorbeeld, Timmerfrans zei het ooit al bij Binnenhof, kritiek op Zionisme is antisemitisme. Of terroristen zijn mensen die kritiek hebben op de autoriteiten of terroristen zijn mensen die de belasting ontduiken. Als de machthebbers gaan martelen dan is het hek van de dam. En dat de Zionisten sadistisch zijn ingesteld moge duidelijk zijn gezien hun hele beleid en overtuigingen. Goyim zijn sowieso dieren.

Je ziet het ook bij de Swapichou sekte waar men het liefst iedereen met een eigen mening een inrichting in wil hebben of internet moet verboden worden voor hen die niet klakkeloos de autoriteiten nablaten.

Noord-Europa was vroeger nog een bastion van beschaving maar nu de Zionisten ook deze landen steeds meer gekaapt hebben gaat het ook hier in rap tempo bergafwaarts en zal het snel verziekt worden.

Nederland staat al volledig onder controle van de Zionisten. Met Asscher als vice-premier, Rutte als premier etc. Noorwegen heeft al een paar waarschuwingen gehad in de vorm van vrijmetselaar Anders Breivik onder andere. Zweden en Denemarken zullen ook wel bedreigd worden (bedreigen en wraak is de standaard diplomatieke taal van Zionisten), die landen doen het te goed en zullen overspoeld worden met primitieve migranten.

Martelen moet dus nooit kunnen, dan is het hek van de dam. Maar probeer dat de Zionistische primaat eens duidelijk te maken die iedereen als dieren ziet.

19 gedachtes over “Martelen moet niet kunnen

 1. Nationale Propaganda Oekraïne (NPO)
  http://www.ravage-webzine.nl/2016/04/04/nationale-propaganda-oekraine-npo/

  Waar riekt dat weer naar?
  De Goebels geest zwerft schijnbaar weer in Hilversum.
  De echte helden tijdens de tweede wereld oorlog waren de wakkere nadenkende mensen die hun rug durfden te keren naar die misselijke Duitse propaganda en het lef hadden om uit die door de propaganda gehersenspoelde meute te stappen. 6 april ben ik ook een held. Ik stap dus weer uit die meute en stem zelfs NEE ook al zet het geen zoden aan de dijk.
  De meute leert nooit van de geschiedenis,maar ik wel.

 2. Van 7 maart 2014.

  Ukrainian General Reveals Zionist Jew Control of Ukraine

 3. Zoals ik al eerder schreef, ze verdragen heen intellectuele mensen die zelf kunnen nadenken,die zelf de vrede kunnen bewaren,die zelf met goede opbouwende oplossingen kunnen komen.
  Nee,wat de zio’s willen is macht en anderen onderdrukken. Daarom moet alles volgens die satanische proptocollen van hun afgebroken worden door chaos te creëren en hun misselijkmakend verdeel en heers spelletje te kunnen blijven spelen.

  What do famous people think about Zionist Jews? (UNCUT)

  Ik vul jouw artikel wel verder aan@ AIRVD,
  Geheel kostenloos,broeder.

 4. En dit sluit weer aan op Albert Pike’s brief.
  WO3…………………………zet zionisten op tegen de islam om chaos te creëren.
  Het Ultime plan van de vrijmetselaars lucifer aanbidders die de satan aanbidden…………………. vernietig alle religies met name het christen geloof en het christen gezinsleven…………huwelijk tussen man en vrouw in harmonie samen met gezonde gelukkige kinderen.

  Boodschap voor die vrijmetselaars new age lucifer’s aanbidders.
  Ik heb jullie snode plannetjes door en ze werken daarom bij mijn gezin niet.
  Ik ben te slim voor jullie en loop niet 100 maar 10000000000000000000 stappen voor jullie uit.

 5. De werkweek zit ‘r op.
  WEEKEND, we gaan weer feesten!
  Gas d’r op, oprotten met die corrupte zio zetbazen.
  De kracht zit in ons burgers op straat!

 6. Rutte: vertalen uitslag in EU complexe zaak
  Er moet in Europa naar draagvlak worden gezocht voor de manier waarop Nederland het ‘nee’ tegen het verdrag met Oekraïne vormgeeft. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag. Het is immers een verdrag dat Europa met Oekraïne sluit, niet Nederland alleen.
  http://nieuws.nl/algemeen/20160408/rutte-vertalen-uitslag-in-eu-complexe-zaak/

  Verdrag dat Europa met Oekraïne sluit, niet Nederland alleen.
  Hiermee bewijst Rutte dat hij zich er als een EU snake probeert onderuit te praten.

  Hij wil eigenlijk zeggen dat als alle andere landen akkoord gaan met dit associatieverdrag met Oekraïne , Nederland eigenlijk ook maar mee moet gaan en akkoord moet gaan met het verdrag.
  Rutte is eigenlijk geen Nederlander meer en durft niet als premier achter de stem van het Nederlandse volk te gaan staan.
  Een volk wat niets liever wil dan los van de brusselse wurggreep en herinvoering van een eigen Nederlandse nationale munt. Zoiets wat we vroeger ook hadden,de Nederlandse gulden in eigen beheer.

 7. Dat ging goed totdat het verraad van binnenuit kwam en Nederlandse politiek zich liet foppen door de zio-Amerikaanse/EU regering.

  Invisible empire – De nieuw wereld order uitgelegd

 8. Oekraine wat u niet wordt verteld

  Dus……………………..?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s