Poging tot brandstichting door Joods-Marokkaans stalkingsnetwerk

Ik had al het vermoeden dat de flat en de buurt waar ik woon doorspekt was met het Joods-Marokkaans stalkingsnetwerk. De Aldi zoals ik al eerder had beschreven had een Joodse bedrijfsleider -die overigens nu weg is. En ik werd gestalkt door een Marokkaanse man in de flat.

Een buurvrouw op mijn verdieping had een Marokkaanse achtige naam, volgens eigen zeggen is ze Libanees-Egyptisch maar ze heeft wel die typische Marokkaanse trekken, zoals dat ze met heel de flat ruzie heeft gehad, paranoïde, niet logisch kunnen nadenken maar overal vreemde oorzaken achter zoeken om maar wat te noemen. Maar wat blijkt, ze heeft de naam van haar moeder overgenomen en noemt zich nu Joods. Voor mij uiteraard geen enkel probleem, ik heb niets tegen Joden, ik heb alleen iets tegen zieke praktijken, onder andere tegen mijn persoon.

Omdat buurtstalkers vaak lid zijn van bewonerscommissies en dergelijke commissies ben ik vorige jaar naar de bewonersvergadering geweest van onze flat. En ja hoor, daar was die Marokkaanse man die mij een paar keer had gestalkt en ook aanwezig een andere bewoonster waar hij goed contact mee heeft, Nederlandse vrouw, beetje lesbische type.

Dit jaar was er een vacature vrijgekomen voor lid van de bewonerscommissie. Er waren twee gegadigden, ik en iemand die eruit zag als een drugsverslaafde, een man van rond de 35 jaar met een ingevallen gezicht, vel over been, zijn verhaal is dat hij PDS heeft.

Aangezien niemand onze flat vertegenwoordigde zijn wij beide aangenomen en voorgesteld op de bewonersvergadering als nieuwe leden.

Diegene die zij dus terroriseerde, ondergetekende, zat nu in de bewonerscommissie. Dat was wel even een probleem. Dus wat hebben ze gedaan? De Joodse vrouw op mijn verdieping hebben ze achter ons om lid gemaakt van de commissie terwijl er geen vacature meer was, dat was allang verlopen. Goed dat kan nog, als iemand zich wil inzetten voor de flat vind ik het prima uiteraard.

Deze vrouw is vervolgens vaak bij mij over de vloer geweest. Ik ga uit van het goede dus zolang wij wat kunnen bereiken als commissie vind ik het best. Onze flat verpaupert namelijk in rap tempo, flat is 45 jaar oud en heeft nooit groot onderhoud gehad, de staat van de flat is dus officieel bijna antiek. Volgens een berekening van mij moet er minimaal 6 miljoen euro gereserveerd zijn voor onze flat of het is weggesluisd, woningcorporaties zijn net criminele organisaties. Maar er is in ieder geval minimaal 6 miljoen euro winst gemaakt op onze flat die allang hypotheekvrij is.

Het viel mij wel op dat deze vrouw grote invloed had op die dun uitziende man.

Zelf vertelde deze vrouw zich bezig te houden met ‘occulte’ zaken, het was geen zwarte magie volgens eigen zeggen maar ze deed wel aan ‘spells’ via foto’s en dan had je een stukje haar of een nagel of iets dergelijks nodig van de persoon waarover je de ‘spell’ uitsprak. Dit soort praktijken werden nog veel gebezigd in Marokko en Algerije was haar verhaal. Zelf geloof ik daar niet in, wel in technologische wapens die dit netwerk mogelijk ook bezit.

Haar huis hangt vol met Israëlische vlaggen, menorahs, hexagrammen en posters van Netanyahu.

Haar verhaal was dat Joden goed voor elkaar moeten zorgen en niet voor anderen, christenen zijn te soft en moslims zijn genetisch afval. En dat zij vooral een kick kreeg als moslims de vernieling in werden geholpen. Daar kickte ze echt op zei ze. Alles was toegestaan, spells, ze uit de slaap houden had ze het over, sadisme om maar wat te noemen. Ze was bijzonder open, ze vertelde zelfs dat zij ook wel wist dat Marokkanen en migranten Europa binnen waren gebracht om Europe te slopen voor de Joden, dat vertelde haar vader haar ooit. En dat El Baghdadi, de leider van ISIS, een Mossad agent was. Ze heeft me niet verteld hierover vertrouwelijk te zijn, wel over wat andere persoonlijke zaken uit haar verleden waarover ik niet zal schrijven.

Maar exact het vermoeden dat ik had over het Zionistisch stalkingsnetwerk bevestigde zij.

Maar nu komt het, ik vermoedde al dat de “dunne” man en deze vrouw iets van plan waren. En zo waren zij gisteren bij mij om weer over de flat te praten en wat heeft die man gedaan? Hij zat de hele tijd te spelen met mijn katten met een stuk plastic. En dat stuc plastic heeft hij -zoals later bleek- in mijn convectorkachel gestopt -onmogelijk dat het per ongelijk er in is gevallen- met het idee dat het zou gaan smelten op de spiraaltjes of eigenlijk zijn het ijzerdraadjes en zodoende mogelijk brand zou ontstaan. Deze Joodse vrouw, die ik zo goed behandeld en ook geholpen heb, heeft dat gezien, zij zat continu voor die kachel en de drugsverslaafde heeft het voor haar ogen in de kachel gestopt.

’s Avonds doe ik de kachel aan en na een tijd ruik ik een sterk verbrande plastic geur, kon niet gelijk achterhalen waar het vandaan kwam. Na een tijd kwam ik erachter dat het stuk plastic flink aan het smelten was in de convectorkachel. Nogmaals, onmogelijk dat het er in is gevallen, heb alles geprobeerd, met geen mogelijkheid kreeg ik dat stuk plastic zonder veel kracht erin.

Hij belde die avond ook nog met een verhaal over brand. Toen ik hem paar uur later terugbelde nam hij niet meer op, naar z’n deur geweest en toen was het verhaal dat hij dat plastic op tafel had gelegd (hij wist het precies nog) en dat de katten dat gedaan moesten hebben.

Kun je nagaan hoe slecht deze mensen zijn. Ik heb die Joodse vrouw in mijn huis gelaten, ik heb haar mijn vertrouwen gegeven, eten en drinken gegeven en zie wat je daarvoor terugkrijgt. Een poging tot brandstichting.

14 gedachtes over “Poging tot brandstichting door Joods-Marokkaans stalkingsnetwerk

 1. Heftig verhaal, AIRVD.
  Zo te lezen wordt jouw privé-leven er niet gemakkelijk op gemaakt en wordt er van jouw eerlijkheid en gastvrijheid behoorlijk misbruik van gemaakt.
  Bah,wat begint Nederland toch een kotsvolk te worden.
  Moet je bijvoorbeeld het volgende eens te zien.
  Amerikaanse zombie toestanden nu ook in Nederland.

 2. Vandaag is het toch vrijdag?
  V&D black Friday net zoiets als ze in zombie Amerika kennen.

 3. Ik bedoel dus gisteren was het vrijdag. Die uitverkoop van de V&D starte ook gisteren.

 4. Erg inderdaad, enige religie die we nog hebben is consumeren, greed is good weet je nog. Moet eerlijk zeggen dat ik ook naar de V&D zou zijn geweest ware het niet dat ik nu even weinig centen heb en even oversla.

  Maar merk het ook zo erg in samenleving, ikke, ikke, ikke, hebzuchtige dikke ik mensen. Gelukkig heb ik weinig geld en geef weinig uit.

 5. Moet je die reacties eronder lezen@AIRVD.
  Dat weerspiegelt precies hoe de huidige gehersenspoelde Nederlander eruit ziet.
  Geen respect meer voor een ander en precies zoals je zelf schreef,ikke ikke ikke.hebbe hebbe hebbe.

 6. Jeminee,Donquijotte begint weer met dat gezeik over zijn “platte” aarde.
  Let op: Don’s “bron” is nu ineens “Rene’s wereld”.
  Deze “Rene” is een aanhanger van Michael Talbot zoals te zien is op zijn site.
  http://renes-wereld.nl/2014/09/24/het-universum-als-een-hologram-door-michael-talbot/

  Wat was dat eigenlijk voor een ontwrichtte mens,die Michael Talbot ?

  http://www.tobyjohnson.com/michaeltalbot.html

  Ik zeg altijd,bij alles wat men probeert te verkopen via internet,check eerst de bron tot op de bodem.
  Wanneer namelijk de bron al besmet is, het verhaal is juist des te zekerder uit de duim gezogen.

 7. Nu knip ik het volgende er eens uit.

  Now, this `struck a chord` with me, and I recognized some of the same themes as I had read in David Icke’s work. The whole `Infinite Consciousness, Body Computer, Holographic Universe` thing, which to be honest I had struggled with, and still do. Anyway, as life often has a habit of doing (perhaps I attract such happenings), around the same time, another `friend` of mine began to speak about a film entitled `The World Is In Your Head, What The Bleep`, which by all accounts expounded themes if not identical, then very like those my other friend had ascribed to the aforementioned `Secret`. She also mentioned how her employers had issued copies of `The Secret` to their staff. Now, anyone understanding the `Danish Way` would know immediately that there had to be some ulterior motive behind this as Danes don’t as a rule, give anything away. But what really got me interested was that I knew that those same employers were not only Freemasons, but `connected` sufficiently to be invited to dine with the Prince Of Wales himself. The plot began to thicken? This `Secret` sounded like yet another way to control, by convincing people that by thinking positively, and maintaining some form of `contentment` and refusing anything remotely negative, especially the obvious `truth`, then they will be easier still to manipulate and control. Then cause them to believe that in order to ensure they are surrounded only by positive `vibes`, they must distance themselves from `negative people`, namely anyone of a critical and questioning nature. Like myself for example.

  http://www.rense.com/general85/jones.htm

  Het komt er kort gezegd op neer: Holographic Universe = een matrix midf*ck.
  Waarschijnlijk ook uit dezelfde luciferiaanse vrijmetselaar koker die vanalles gebruiken om o.a. het kritische nadenken van de nuchtere mens te breken.

 8. New world order plans – success or failure?

  Platte aarde discussies zijn afleiding. Sorry voor Don.

 9. New Age “Satanic” Monkey Business

  Holographic Universe en platte aarde zijn ook new age doctrine.
  Ik waarschuw mensen al jaren voor de new age misleidingen.
  Kijk het filmpje rustig helemaal af,want op tv is er toch niks.
  Wanneer je alles goed bestudeerd zie je misleiding volledig en zal de leugen niet meer snel grip op je krijgen.

 10. […] Artikel  over het Joods-Marokkaans stalkingsnetwerk dat mij zo ongeveer sinds 2005 actief stalkt (en waarschijnlijk nog eerder van 1994 mogelijk al) is op Nujij geplaatst en daar lezen we de volgende reactie: […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s