David Bowie Blackstar, occulte muziekclip

Opvallende muziekclip van David Bowie, Blackstar. Het begint met een astronautenpak waarin een doodshoofd zit. Astronaut doet denken aan ruimtefilms zoals 2001: A space Odessey van Kubrick maar ook aan Capricorn One maar is natuurlijk ook wellicht een verwijzing naar zijn Major Tom hit en/of dat Bowie zelf een reiziger is richting de sterren. Tijdens deze scene wordt een zwarte pentagram getoond. Achter de zingende David Bowie, die een blinddoek om heeft met twee knopen erop, zijn twee mannen te zien die achter elkaar staan die aan het ‘trillen’ zijn. Het is een blanke en een donkere man, de blanke man is vrouwelijk, terwijl de donkere wat meer mannelijk is. Trillen, verwijzing naar frequenties, energie, vibreren en seksuele energie. Het trillen lijkt ook een beetje op masturberen, later in de clip is dat beter te zien. Later zie je ook nog een vrouw trillen.

Dan komt er een soort jongensachtige vrouw in beeld met een dierlijke staart, zou als verwijzing gezien kunnen worden naar satan. Dan heeft Bowie het over een eeuwige vlam en zie je een Marokkaans achtig dorpje met daarachter een berg met duistere gebouwen erop.

Dan zie je een groepje vrouwen een cirkel vormen, het lijkt een soort heksencove te zijn en ook zij staan te trillen. Later is die heksencove aangevuld met een priesteres. Dan zie je Bowie een boek omhoog houden -richting de zon-  met daarop een zwarte pentagram. Op de achtergrond is af en toe een cirkel te zien met daarin vierkantjes, kan als kruis gezien worden en af en toe is op de achtergrond een driehoek achtige iets te zien.

Die eeuwige vlam brand in dat Marokkaans achtige dorp. Dan zie je vogelverschrikkers die als Jezus gekruisigd zijn en zie je weer de heksencove die aan het trillen zijn en de priesters houdt een doodshoofd vast waarna je ziet dat de gekruisigde vogelverschrikkers lijden.

Dit kan bijna niet anders gezien worden als een soort metaforische verbeeldingen van de satanisten/heksen. Samengevat: trillen, vibraties, energie, seksuele energie en de zon.

 

20 gedachtes over “David Bowie Blackstar, occulte muziekclip

 1. AIRVD,zo te lezen heb je heel wat uitgezocht over dat laatste predictive programming album van David Bowie.
  Toeval,dat pentagrammetje? Ik schreef je daar vorige week ook al over. Pentagrammen zijn fout.
  Maar goed,dat even terzijde.
  Het gaat allemaal nog veel verder,wist je dat?

  http://dangerousminds.net/comments/david_bowies_transgender_muse_romy_haag

  En van wie komt die transgender agenda achter de schermen ook alweer?
  Juist ja, ook weer die zieke misselijkmakende kabaljoden die ook de hele muziekwereld en entertainmentwereld gekaapt hebben met hun fiatcurrency.

 2. Homosexuality, transgenderism and the attack on m/f are steps in a long-term satanic plan to make human reproduction a function of the State, like education. They want to breed us like cattle (i.e goyim).

  http://www.henrymakow.com/the-gender-neutral-agenda.html

  Dit kun je haast geen mens uitleggen,want die snapt het toch niet.
  De meeste mensen zien er geen slechte bedoelingen in.
  En dat heeft de ruling class van de JWO natuurlijk het liefst.
  Mensen totaal sexueel verward maken dmv hollywood en muziekindustrie.

 3. Is de tijd rijp in 2016 voor de geïmplanteerde lucis chip?
  Deze Zweedse of is het Noorse gehersenspoelde zombie Andreas Sjöström doet er vrolijk aan mee.
  En dan durven mensen zoals molenvechter Don Vito Corleone nog steeds te beweren dat de bijbel een of ander sprookjesboek is.
  Openbaringen 13:16 En het maakt dat men aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd.

  Andreas Sjöström
  A few weeks ago I had an NFC chip implanted into my hand, just beneath the skin. In this video I use the chip to pass through Stockholm Arlanda airport, through security, at the lounge, and finally through the gate to the aircraft.

  My NFC chip contains my Scandinavian Airlines EuroBonus member ID, and since the airport has NFC readers all the way from security to the gate, I can use the chip instead of ordinary boarding passes.

  Boarding a flight with an NFC implant

 4. Waarschuwingen blijven herhalen!

  WEIGER RFID CHIP/MERK VAN DE ANTICHRIST!

 5. Ze gaan de crash van de wereld economie gebruiken om hun laatste stappen te realiseren.
  Het digitale betalingsverkeer nu nog via smartphone’s maar daarna geleidelijk de onderhuidse chip.

 6. Dr Katherine Albrecht – RFID – Studies Show They Cause Cancer

  Ik heb de lezer in ieder geval nu hier gewaarschuwd.

 7. Wat is trouwens het marokaanse huppeltrutje Khadija Arib van plan in de Nederlandse tweede kamer?

 8. Jalla, let’s party!

  “Het is een blijft een machocultuur. De mannen hebben nog wat meer tijd nodig”, zegt Zian.
  Hun afwezigheid lijkt geen invloed te hebben op de euforische sfeer. “Jalla, let’s party!”, zegt de MC van dj Fatima in de microfoon. Mensen aan de kant steken juichend hun duimen op.

  “Juist mensen met een publieke functie zijn nodig in deze emancipatiestrijd. Maar je moet het ook durven”, zegt Kamerlid Khadija Arib. “Daarom is het ook zo knap van Ilias dat hij dit voor elkaar heeft gekregen,” voegt Belhaj eraan toe. “Hij heeft de geschiedenis honderd jaar vooruit gespoeld.”

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/08/02/jalla-lets-party-een-reportage-vanaf-de-marokkaanse-canal-parade-boot

  Deze woorden van Khadija Arib zeggen glashelder welke agenda zij dient.
  Dit soort beduvelde mensen in onze Nederlandse samenleving en uitgerekend ook nog eens op politiek niveau in de tweede kamer maken de oud nederlandse cultuur kapot.
  Nederland is door dit soort mensen geworden tot het land van sodomie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s