Zionisten hebben Nederland gekaapt

Wat we nu in Europa zien, tsunami aan asielzoekers die hier niets komen toevoegen aan de samenleving behalve criminaliteit, overlast en algehele ellende en alleen gedreven zijn door seks en geld, 95% van asielzoekers is man, is Zionistisch beleid. Islam wordt al jaren door de Zionisten als de grote vijand gepromoot, Albert Pike 33e graads Vrijmetselaar schreef al in 1871 in een inmiddels bekende brief dat de derde wereldoorlog tussen Joden en moslims zou gaan. Zionisten beweren dat de brief vals zou zijn net als de protocollen van Zion vals zouden zijn terwijl de realiteit de geschiedenis allang heeft ingehaald en authenticiteit heeft bevestigd omdat alle protocollen zo’n beetje zijn uitgevoerd. Maar Winston Churchill  schreef ook al in 1899 dat islam groot gevaar was en zei ook al direct na afloop van WO2 dat de moslims de volgende vijanden zullen zijn (van de Zionisten uiteraard). Dat is een indicatie dat zulke theorieën toen al gemeengoed waren. Kun je nagaan hoelang ze de tijd hebben gehad om daar naar toe te werken.

Het pluggen van moslims als de grote vijand begon al in de jaren 70 met de terreuraanslagen en gijzelingen, de zogenaamde Palestijnse gijzeling van Israëlische sporters bijvoorbeeld tijdens de olympische spelen van München in 1972. Toevallig weer in Duitsland zoals ook de asieltsunami zich voornamelijk richt op Duitsland. Opeens blijken nu trouwens anno 2015 allerlei zogenaamde rapporten boven water te komen waaruit zou blijken dat de ‘Palestijnse’ gijzelnemers soort sadistische martelpraktijken toepasten -Duitse autoriteiten ontkennen dat dit mogelijk is- maar het wordt gebruikt door de Zionistische propaganda om hun wrede martelbeleid te rechtvaardigen. Begin van WO3 was natuurlijk de false flag aanslag 11 september waarna ze hun terreurpolitiek en oorlog hebben kunnen uitrollen, WO3 is allang gaande, terreur georganiseerd door de Zionisten in samenwerking met Saoedi-Arabië in de media ook wel Islamic State genoemd.

Om de derde wereldoorlog te versnellen willen de Zionisten dus meer moslims Europa laten overspoelen. Dat heeft twee hoofdredenen: Het vergroot de spanningen tussen moslims en niet-moslims omdat de asielzoekers vele problemen zullen veroorzaken zoals we nu al hebben gezien in Keulen maar ook kennen van 45 jaar multiculti ellende, de criminaliteitscijfers spreken boekdelen, Marokkanen en Antillianen zijn daarin oververtegenwoordigd. Iedereen in Rotterdam kent dat, de oorspronkelijke bewoners zijn uit  de wijken gevlucht werkelijk waardoor er nu soort getto’s ontstaan met 80% tot 90% allochtonen. En dat is ook de reden waarom Wilders zo groot is. De traditionele politieke partijen moesten namelijk in het verleden ten alle kosten de ellende en de problemen die de nieuwkomers veroorzaakten goedpraten, problemen mochten niet genoemd worden van de Zionisten. Het was immers hun agenda, moslims importeren, tevens hield het ook de lonen laag en het volk werd verdeeld en ‘geheersd’. Tweede reden is natuurlijk dat het de chaos vergroot waardoor er makkelijker oorlog gevoerd kan worden en makkelijker -na een grote false flag terreuraanslag- de rechten afgepakt kunnen worden, concentratiekampen kunnen ontstaan, deportaties etc, oftewel het specialisme van de Zionisten, regeren door middel van angst en terreur. Daarom is de EU -een Zionistisch bolwerk bij uitstek- ook zo’n grote mislukking voor het merendeel van de Europeanen zoals telkens blijkt uit allerlei referenda’s, want regeren door middel van dreiging, angst en terreur is het enige wat de primitieve Zionisten kunnen, een andere taal kennen ze niet, daarom bedreigen EU leiders ook zo vaak. Als de Europeanen niet gehoorzamen dan komt er oorlog, of chaos zoals ze zo vaak hebben gezegd. Dat is typisch Zionistisch, iedereen moet bang voor ze zijn, het volk is toch niets waard in hun ogen behalve de uitverkorenen uiteraard. Voor hun overigens is de EU een gigantisch succes, nog nooit eerder hebben ze zoveel miljarden kunnen wegsluizen.

Zionisten hebben nu toestemming gegeven om Wilders het volk te laten vertegenwoordigen maar dan alleen wel openlijk gelinkt aan Israël .

De politiek, media en banken zijn sowieso van oudsher 100% gecontroleerd door de Zionisten. Politiek: Samsom van Pvda, maar ook zeker Asscher, Cohen, Meijer en Sharon bij de SP, Wilders uiteraard om maar wat te noemen, de kapitalisten van de VVD uiteraard 100% Zionistisch. Moszkowicz die ook nog een duit in het zakje gaat doen, want op de achtergrond macht hebben is leuk, nog veel leuker is om daadwerkelijk openlijk -in your face- de boel te gaan bedonderen.

Niet alleen moslims lopen gevaar door de Zionisten, iedereen die ze niet aanstaat, en dat is zo’n beetje iedereen die normaal kan nadenken, heel weldenkend Europa dus, loopt gevaar.

Nederland is geheel gekaapt door de Zionisten.

malcom-x-kranten

59 gedachtes over “Zionisten hebben Nederland gekaapt

 1. > de zogenaamde Palestijnse gijzeling van Israëlische sporters bijvoorbeeld
  > tijdens de olympische spelen van München in 1974.

  Zogenaamd? Flikker toch op man.

  En het was in 1972, onzorgvuldige.

 2. > de criminaliteitscijfers spreken boekdelen, Marokkanen en Antillianen zijn daarin
  > oververtegenwoordigd.

  > Nieuwkomers zijn oververtegenwoordigd in criminaliteitscijfers, beetje nadenken.

  Hier, een stukje voor je. Ontstond als sponane reactie hier, maar meteen maar even uitgewerkt tot stukje.
  http://rudhar.com/politics/vrteknnl.htm Vertekening.

 3. 40 years after Munich Olympics: The big lie about the Palestinians

  West German police and military forces had surrounded the area before the helicopters carrying the Palestinians and Israelis even landed. Almost immediately, the police fired directly into the vehicles containing both Arabs and Jews, and in the end, everyone was killed. Just like [New York Gov.] Rockefeller’s Attica stormtroopers of a year ago [1971], the Israeli state, with the help of the West Germans, had ruthlessly sacrificed their athletes as expendable Jewish blood, so they could have an excuse to bomb Palestinian refugee camps in Lebanon and Syria.”

  http://www.workers.org/articles/2012/09/10/40-years-after-munich-olympics-the-big-lie-about-the-palestinians/

  Het ziet er dus naar uit dat als deze false flag terror attack zelf is uitgevoerd door de zio-regering.
  Zeg maar gerust,je eigen “vriendjes” Mr Harmsen.
  De rabbithole gaat diep,maar we trekken die zio-rabbit wel uit z’n hol.

 4. @Ruudje Er is geen mogelijkheid tot reageren op je website zie ik, dan maar hier de reactie op ‘Vertekening’. Als een grote groep asielzoekers/nieuwkomers, voor iedereen te zien op beeld en foto’s, aanrandingen plegen en mensen bestelen, en het voor iedereen te zien is dat het niet om 1 of 2 procent gaat maar om meerderheid tot wel 90% asielzoekers/nieuwkomers, dan is dat geen vertekening maar dan ben jij alleen diegene die het vertekent.

  Typische NSB mentaliteit, omdat de autoriteiten en de massamedia alles willen verdoezelen ga jij het ook nog eens goedpraten. Het is eigenlijk te smerig voor woorden.

  Jouw meningen en stukjes zijn al bij voorbaat bekend: alles wat de massamedia en 1% elite uitbraken dat ga jij goedpraten, naar de mond praten.

 5. En nu we weten hoe dat stukje geschiedenis eruit ziet kunnen we ook vaststellen hoe die zio-s te werk zijn gegaan in 2015 en reken maar ook in 2016.
  Alleen mensen die dit doorhebben en wakker zijn laten zich niet meer foppen.

 6. Hier een interview met een ex-insider van de illuminati/satanisten. Veel zal al bij iedereen bekend zijn,toch wordt er over een aantal verrassende zaken helderheid gegeven.
  Dit interview is een aanrader en de 3 kwartier luisteren zeer de moeite waard :

 7. @Liesbeth
  Luister net voor 14 minuten maar wat een goede en authentieke omschrijving van het Zionistisch maffianetwerk.

 8. Liesbeth,dat filmpje exposed de lucifer’s doctrine van top tot teen.
  Ik kon het filmpje al,maar het kan niet vaak genoeg worden duidelijk gemaakt aan mensen.
  Het behoort allemaal tot het grote misselijke zio-plan.
  Ken je deze al?
  Er zijn niet veel mensen die dit weten,laat staan het eens zelf onderzoeken en inzien.
  Ik kan precies zien waar de zio’s alles veranderd hebben om mensen van het kastje naar de muur te sturen.
  Bij mij lukt het hun niet meer.

  1984 NIV Changes Jesus from Cornerstone to “Capstone”

  http://www.jesusisprecious.org/bible/niv/cornerstone_to_capstone.htm

 9. Je ziet het overal om je heen.
  Al zeker als je TV kijkt. Daarom kijk ik al jaren haast geen TV meer.

 10. Welke posting, volgens mij zit er in wordpress een soort spamfilter als er teveel linkjes worden gepost. Zal even kijken.

 11. Zelfs als ik de link gewoon schrijf zonder url,komt die niet door.
  Ligt blijkbaar gevoelig bij de zio’s vanwege zeer belangrijke informatie.

 12. Ruud, domme autist die denkt dat ie grappig en slim is, als je het niet erg vindt heb ik jouw laatste drie reacties naar de prullenbak verplaatst waar ze thuishoren. Schelden doe je maar in de kleuterklas. niet hier in ieder geval.

  Ik scheld ook, ja als reactie. Maar dat willen kleuters natuurlijk ook. Ruud Harmsen, domme kleuter. Nu je zin.

 13. Ga maar lekker bij de swapdrollen reageren, oh nee daar willen ze jouw gezeik ook al niet. Kun je nagaan als zelfs zij dat domme gelul van je niet willen aanhoren.

 14. Ruud, als jij als domme mongool niet eens begrijpt dat als een groep onevenredig vertegenwoordigd is in criminaliteitscijfers, dus dat wil zeggen dat als je 2% van de bevolking uitmaakt (Marokkanen) en 10,6% van de gevangenen dan geeft dat aan dat er iets niet goed gaat. 63% van de gevangenen is zelfs allochtoon.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/bijna-63-procent-van-gevangenen-nederland-allochtoon

  Maar goed, voor een autist zal dat wel moeilijk zijn om te begrijpen. Prima hoor, maar ga dan niet van die domme stukjes schrijven en hier komen schelden.

 15. > dan geeft dat aan dat er iets niet goed gaat.

  Je leest niet goed. Ik schreef namelijk:
  ==
  […] dan is dat een alarmerende en zorgelijke oververtegenwoordiging, […]. Dat mag best gezegd worden en daar moeten we niet voor weglopen. Het is een serieus probleem.
  ==

  Je zeg iets en suggereert dat ik het niet zei en er daarom naast zit. Typische strawman dus, want ik schreef precies hetzelfde.

  Doe dit ook maar in de spambak hè? Anders val je zo door de mand. Lafaard.

 16. David Bowie RIP?
  Whatever,hij was een artiest geheel omgekocht door de satanische illuminati.

  David Bowie – Blackstar of Satan EXPOSED! Demon Worship Ritual in Plain Sight!

 17. David Bowie,………….een satanische smeerlap?
  David Bowie – The Owl Man (Satanic Pedophile Ring)

  Misschien is die wel helemaal niet echt dood.
  Het kan ook net zo goed een mediahoax zijn en zit hij gewoon met z’n satanische vriendjes lucifer’s “feest” te vieren ergens waar wij klootjesvolk geen weet van hebben.

 18. Leuk nummer, je moet niet alles letterlijk nemen, maar meer met een knipoog, zoals het leven, alleen extremisten nemen alles letterlijk.

  Duidelijk wel verweven met NWO symboliek. Die twee mannen bijvoorbeeld, achter elkaar, net of ze aan het masturberen zijn of iets dergelijks moet het voorstellen. Porno, echt iets van 21ste eeuw, energie, aftapping. Ja duidelijk illuminatie clip.

  De bullshit van die vigilant gast neem ik ook met een korrel zout.

 19. TOP 5 SATANIC ILLUMINATI MUSIC VIDEOS OF 2015 EXPOSED

  #5 – David Bowie 12:30
  #4 – Panic at Disco 30:56
  #3 – Eminem 44:08
  #2 – Willow Smith 1:05:15
  #1 – The Weeknd 1:25:16

  Zoals ik al eerder in de posting schreef: lucifer’s doctrine ,je ziet het overal om je heen.
  Al zeker als je TV kijkt. Daarom kijk ik al jaren haast geen TV meer.
  En al zeker niet die muziekzenders zoals TMF of MTV.
  Ze fucken je hersens!

 20. Misschien zijn de artiesten zichzelf er niet van bewust,maar het grote zio hersenspoelbrein wat zich schuil houd achter deze artiesten en dus alles bedenken,is zich er wel terdege van bewust hoe ze de satanische crowley lucifer’s doctrine bij de jeugd in de hersentjes kunnen krijgen.
  AIRVD,ik ben niet dom. Ik doorzie de hele verborgene zio agenda van de JWO die naar een wereldregering,een wereldvaluta en een wereldreligie streeft.
  Fuck them all!
  Dit zijn woorden van compleetdenker waterman10

 21. Deze computer kun je ook vergelijken met het 666 beest@AIRVD
  Ik weet waarvoor internet in werkelijkheid voor is opgezet.
  En dat is niet wat de slapende wereld zoals die facebookers denken.

 22. Wie een kuil voor een ander heeft gegraven valt er zelf in.
  Maar dan moet wel het tij keren.
  Wie het weet mag het zeggen.

 23. Heb al meerdere complosites met mijn scoop benaderd voor het mogen doorplaatsen van deze zeer verdacht hete maar weldegelijk tevens door de AIVD tot oprui patsy gereed gemanipuleerde hersenspoelcapriolen van onze nog loslopende Maud Oortwijn. Mijn bron zegt dat hij/zij samen met Maud in haar Belgische studeertijd via vele drinkgelagen gecombineerd met nog meer verdovende middelen betrokken is geweest bij het voorbereiden van toekomstige geheime dienst kandidaten, die d.m.v. dagenlange conditioneringssessies op hun toekomstige rol als eventuele scapegoats met beeldmateriaal en al werden klaargestoomd! Als je deze reactie van mij ter goedkeurende bevestiging doorlaat kan ik bij gelegenheid via nog meer zeer compromitterende materiaal aantonen waar deze in zwaar weer verkerende AIVD instrument haar orders voor haar lachwekkende, kolderieke en zeer gevaarlijk manipulatieve koninklijke pedoavonturen vandaan ingefluisterd krijgt. HIER zijn alvast wat beelden van Maud tijdens haar Belgische periode alwaar ze voor haar rol in het Europese Parlement ter verleidingsinstrumentarium werd voorbereid.

 24. Ik zal je laten zien hoe sommige alternatieve media blijkbaar door zionisten wordt beheerd.
  Het is natuurlijk mooi als je als compleetdenker zo’n zionistische propaganda site met bewijs kan exposen.
  Let op,nu komt het bewijs:
  Die foto van die brug dateerd al uit 2010
  Elisabeth Mahoney

  Monday 26 July 2010 06.45 BST

  http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2010/jul/26/spanning-the-world-oresund-bridge

  Al die mensen op die brug had volgens mij iets te maken met een festiviteit of misschien wel een marathon.
  Gave brug trouwens. Ik ben er zelf ook al eens overheen gereden tijdens een vakantie naar Noorwegen in 2008.

 25. Als je gewoon eens rechts op de site van die Xander kijkt @Waterman dan zie je dat hij gewoon aangeeft pro Israhell te zijn. Daar hoef je niet te moeilijk over te doen. Xandernieuws is een gristelijk zionistische site.

 26. Goed doorzien Waterman, triest vind ik dat. Op Twitter ook allerlei oude foto’s die aan moslims worden toegeschreven, propaganda. Ik probeer daar niet aan mee te doen, alhoewel ik wel van mening ben dat een beetje tegengas, anti propaganda, tegen de asieltsunami, het migratiewapen om de Zionisten om Europa te slopen, wel een beetje mag.

  Hier nog een video waarin een rabbi -in your face- zegt dat Zionisten de wereld controleren

  Mogelijk zogenaamd fake maar zegt de waarheid, goyim zal het toch niet geloven.

 27. Zoals ieder gezond mens beamen kan,fascisme werkt niet.
  Maar socialisme werkt ook niet. Ach wat zijn mensen toch eigenlijk dom en laten zich door iedere vorm van systeem een oor aan naaien.

  Political Systems Explained for Dummies

 28. YOUR SOCIETY IS A LIE – Exposing your enslavement

  Ik zie alle zombieslaven iedere dag om mij heen,
  Totaal door de televisie GEHERSENSPOELD!
  Deze slaapwandelaars kun je haast onmogelijk uitleggen dat ze in een LEUGEN leven.

 29. Zonder Assad geen vrede
  Koenders krijgt de vraag voorgelegd: moet president Assad moet naar Den Haag om door het Internationaal Strafhof berecht te worden? “Iemand die zo veel bloed aan zijn handen heeft, die moet zich voor een rechter verantwoorden.” Met Assad aan de macht is er volgens Koenders geen kans op vrede.

  https://www.oneworld.nl/vrede-veiligheid/koenders-assad-moet-berecht-worden-den-haag

  De site heet “one world”
  What the f*ck man? One jew world soms?
  Die trekpop Koenders liegt dat die zwart ziet.
  Want wie heeft er nu eigenlijk het meeste bloed aan zijn handen als het gaat om Syrië?
  Was en is dat niet die terroristen/schurkenstaat USA en schurken unie Europa die geregeerd worden door de joodse kabalmeesters die op hun beurt weer worden aangestuurd door de smerige zio Crown in London?
  Waarom verteld hij dat niet eens aan de Nederlandse persdienst zoals bijvoorbeeld NOS?
  Oh wacht,dat mag hij natuurlijk niet zeggen,want de NOS cencureert toch de waarheid en moet de Nederlander een rad voor de ogen draaien.

 30. ALERT: Legend Warns This Will Be The Worst Crisis The World Has Ever Experienced

  http://kingworldnews.com/alert-legend-warns-this-will-be-the-worst-crisis-the-world-has-ever-experienced/

  Let op,want deze crisis is het trojaans paard van de lucis nieuwe wereld regering.
  Daar waar de meeste media mensen (zowel alternatief als main stream) het meest over zwijgen moet je juist voor uitkijken en goed in de gaten blijven houden.
  Het grote zwijgen over de JWO chip-agenda is het addertje onder het gras.

 31. Er is geen vrede in nabije toekomst, tot de zionisten en hun bazen de openlijke macht in de hele wereld, zonder uitzondering, in de handen hebben. Daarna is de grote, eeuwige vrede voor de Bazen en de slaven. Jammer dat er geen mogelijkheid om de vluchten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s