Staatsterreur en het Zionistisch maffia netwerk

Israëlische Mossad officier ‘Ziva’ vond het weer eens nodig om mij te psychiatriseren. Reden onbekend. Hoorde ik eerst nog stemmetjes volgens haar -wat vreemd is want hoor geen stemmetjes maar dat heeft waarschijnlijk te maken met een stempel die je van de autoriteiten krijgt als je als subversief element bestempeld bent, dan ben je een paranoïde schizofreen- en volgens Ziva’s fantasie horen daar stemmetjes bij. Nu zou ik opeens weer meerdere persoonlijkheden hebben.

Dankzij weblog Swapichou heb ik de laatste puzzelstukjes op hun plaats kunnen zetten en is het duidelijk geworden dat ik al jaren gestalkt word door een Zionistisch/Joods maffia netwerk dat overal, in alle lagen van de samenleving, geïnfiltreerd is. In Nederland helemaal. De media bestaan compleet uit Zionisten, de publieke omroep helemaal, de NOS is 100% Zionistisch. Politiek idem. Financiële wereld zelfde verhaal. Oftewel alles wat van belang is. Zelfs de politieke oppositie Wilders is een Zionist. De boodschap is helder, Wilders vertegenwoordigt het geluid van het volk, dus minder nieuwkomers want dat zorgt altijd voor problemen, benoemt problemen die nieuwkomers veroorzaken wat natuurlijk ook nooit mag want de geïmporteerde loonslaven zijn nodig om de lonen laag te houden en moeten ten alle kosten worden goedgepraat. Dus nu hebben ze wel iemand toestemming gegeven om het volk te vertegenwoordigen maar dan alleen wel openlijk gelinkt aan Israël. Maar ook partijen als de SP zijn compleet geïnfiltreerd.

Zionisten beschikken over geheime wapens om mensen te beïnvloeden, daarom worden ze ook gevreesd. Willem Oltmans is bijvoorbeeld bedreigd dat hij wel in een inrichting zou belanden. Mij is ook opgevallen dat als je kritiek hebt op Zionisten je een stortvloed aan bedreigingen krijgt op Twitter bijvoorbeeld. Je eindigt in een inrichting tot en met doodsbedreigingen. Opvallend want op kritiek op islam en moslims volgen nul bedreigingen. Een kritische tweetje over Zionisten en je krijgt een stortvloed aan bedreigingen.

Ook zal ik dit jaar toch aangifte doen tegen dit Zionistisch maffia netwerk om ieder geval toch op papier te krijgen dat ik door hun bedreigd word, met vergiftiging, met ziektes, zelfs met de dood, waarschijnlijk is er al een poging gedaan om mij te vergiftigen.

De reden voor dit alles is mij geheel onbekend. Ik hou me aan de wet, sterker nog ik bestrijd onrecht, kindermisbruik onder andere. Er is sprake van vrijheid van meningsuiting in dit land, dus ook daar niets strafbaars. Ik heb afgelopen 10 jaar nooit ook maar iets over Joden of Zionisten geschreven, behalve na de aanvallen van Swapichou.

Er is wel nog één mogelijkheid en dat is omdat mijn moeder Egyptisch is en uit een islamitisch land komt (vader is Nederlands en ben hier geboren). En ik oorspronkelijk een islamitisch klinkende naam had. Dat is waarschijnlijk voor hun genoeg reden geweest om iemand te demoniseren in de hoop op radicalisering dan wel dat iemand met zo’n naam in de goot beland. Want moslims dat is het ergste gespuis dat er bestaat volgens hun, ook al ben ik dat niet, een naam is voldoende. Moslims zijn menselijk afval is een letterlijke citaat van hun.

Natuurlijk komen mensen dan altijd aanzetten met iemand als Aboutaleb, ook een moslimnaam, waarom hebben ze hem niet aangevallen. Ten eerste vallen ze niet iedereen aan maar ik heb waarschijnlijk door mijn ouders al een bepaald profiel. En waarom niet Aboutaleb bijvoorbeeld. Om de simpele reden dat Aboutaleb tot een bepaalde familie hoort loyaal aan de Zionisten. Zionisten die in moslimlanden leefden deden/doen zich voor als moslims, in Marokko helemaal. Zo ontstonden veel Zionisten die in naam en in uiterlijke gebruiken moslim waren maar in het echt Zionistisch. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de grens is open gezet voor vluchtelingen want ook in Syrië leefden Zionisten als moslims. Maar ook uit het Zionistische Eritrea komen veel vluchtelingen naar Europa het beloofde land.

Want zoals allang is vastgesteld onder andere bekend geworden door de brief van 33e graads Vrijmetselaar Albert Pike gaat de Derde wereldoorlog tussen moslims en Joden waarna de Joodse suprematie gevestigd zal worden. Zionisten doen deze brief af als een vervalsing net zoals de Protocollen van Zion een vervalsing zouden zijn terwijl de huidige realiteit de geschiedenis allang heeft ingehaald. Alle protocollen van Zion zijn uitgevoerd. Maar ook een aanwijzing dat het gewoon klopt: Churchill zei al direct na de Tweede Wereldoorlog dat de moslims de volgende vijanden zijn.

En de Derde wereldoorlog is officieel allang begonnen met de false flag aanslag 9/11 en nu steeds verder met ISIS die gek genoeg Israel niet aanvalt. Moslimterreur is top down georganiseerd door de Zionisten in samenwerking met Saoedi-Arabië ook wel bekend als Islamic State, de enige echte islamitische staat. Zij voeren grootschalig oorlog tegen de door hun zelf gecreëerde dreiging. Merendeel van moslims heeft niet eens de koran gelezen, bijbel staat ook vol met achterlijke straffen en extreme passages maar dat wordt ook niet nageleefd. Oftewel religie en de mensen die dat aanhangen worden misbruikt voor een wereldagenda.

Het importeren van vluchtelingen is de volgende stap om zo chaos in Europa te creëren zodat er meer oorlog gevoerd kan worden. Zionisten willen ook nog oorlog voeren tegen Iran. Door meer chaos is men sneller bereid oorlog te voeren. De geconditioneerde sheeple blaat de media wel na dat wij meer vluchtelingen moeten opvangen.

Hoe nu verder? Lastig, want ze blijven mij aanvallen mogelijk ook met geheime wapens. Niet alleen mij maar de gehele samenleving staat onder aanval. Miljarden sluizen ze weg naar de banken en de EU. Steeds meer mensen komen in de financiële problemen of hebben schulden bij de Zionistische bankiers, op straat zie je bijna alleen nog maar sombere gezichten. Er is steeds minder werk, en als er al werk is wordt dat gedaan door Polen die hier tijdelijk in caravans wonen met lage vaste lasten terwijl een Nederlander overstelpt wordt met hoge vaste lasten. Dus ook steeds minder inkomen, meer terreur en angst. Het zijn verschrikkelijke tijden, behalve voor de Zionisten dan. Voor hun is het een groot feest.

Overal waar de Zionisten voor 100% aan de macht zijn, zoals in Nederland op het moment, wordt het land in zeer korte tijd ernstig verziekt, leeggeroofd en geterroriseerd.

 

171 gedachtes over “Staatsterreur en het Zionistisch maffia netwerk

 1. Misschien kan waterman ook nog wat verkapte bedreigingen plaatsen.

  Verklaar je nader@AIVRD

 2. Trouwens,jullie zogenaamde alternatieve media journalisten hebben er wel plezier in om mij te blocken.
  Neem nou b.v. Don.
  Waar is dat goed voor?
  Weet waterman10 soms meer en doet hij beter onderzoek dan een hoop Nederlanders?

 3. Neem ook b.v. Irma Schiffers.
  Ook zij blockte mij op haar website in het verleden.
  Waar is dat dan goed voor?
  Weet waterman10 meer en doet hij soms ook daar beter onderzoek?
  Waarom is er niemand die Janneke Monshouwer eens onderzoekt?
  Wie is die zogenaamde Nederlandse klokkenluidster eigenlijk?
  En welke agenda heeft Janneke Monshouwer ?
  Ja,wordt nu maar eens goed wakker!

 4. Ben je bekend met de illuminati en hun occulte pyramides?
  Ben je bekend met de lucifer NWO waar die pyramide ook in voorkomt?

 5. En wat is dit dan voor een agenda van die zogenaamde nederlandse klokkenluidster?
  http://www.spirituele-agenda.nl/agenda/cafegaudi

  Mooie klokkenluidster dan. Iemand die zelf een pyramide NWO agenda heeft.
  Of zie jij soms niets vreemds op die site?
  Denk maar goed,ik ben een compleetdenker die niet graag gewenst is omdat anders nog wel eens de werkelijke waarheid aan het licht zou kunnen komen.

 6. In een maatschappij die zo compleet geïnfiltreerd is door de Zionisten is niemand op voorhand volledig te vertrouwen. Helaas. Vertrouwen is iets positiefs, wantrouwen iets negatiefs.

  Wat ik bij Don zag is veel onzin van jou, allerlei dingen linken die niet kloppen. Tsja dan krijg je dat misschien. Pyramide bijvoorbeeld is niet iets slechts, dat is onwetend bijgeloof/verketterij.

  Dat heet demoniseren wat je doet. Een symbool is niet gelijk slecht omdat iemand dat beweert. Alziend oog en piramides zijn GEEN slechte symbolen an sich. Nogmaals dat is demonisering.

 7. Hoor nou wat je zegt,ik bedoel lees nou wat jij schrijft:
  Alziend oog en piramides zijn GEEN slechte symbolen an sich

  En waar staat die dollar dan voor?
  En van waaruit en door wie wordt die dollar beheert en geprint? Nog sterker,waar ligt de oorsprong van die pyramide dollar?
  En dan schrijf jij vrolijk geen slecht symbool an sich?

  En nog iets,ik ben er niet van gediend als je valse info over mij op een ander webblog schrijft zoals:
  Misschien kan waterman ook nog wat verkapte bedreigingen plaatsen.

  Heb ik ooit verkapte bedreigingen geplaatst hier?
  Als ik post dan is het exposen!

 8. En dat is ook waarom Don mij blockt,want ik kan zelfs Don nog exposen als het moet.
  Daar kan Don niet tegen en vliegt tegen het plafond.
  Hij explodeert van gif en haat.
  Don is helemaal geïndoctrineerd door de leer van Madame Blavatsky.
  En dat doet Don zeer als ik hem daarmee confrenteer.
  Zijn makkelijke uitvlucht en scape deur is: block die waarheids onderzoeker waterman10 dan maar.

 9. Verder vind ik jou artikel hierboven wel goed in elkaar zitten.
  Ik heb ook geen intenties om iemand kapot te schrijven.
  Ik wil alleen maar exposen!
  En als ik niet welkom ben als poster,so be it.
  Verder wens ik je veel succes met je webblog en je eigen privé-leven in dit nieuwe jaar 2016.

 10. @Waterman
  Tuurlijk is dat niet slecht, geld an sich is niet slecht, het is wat men ermee doet of de verdeling. Alles kan misbruikt worden, zo ook het alziend oog en de piramides die van oudsher hele andere betekenis hebben.

  Ook de leer van Madame Blavatsky is interessant, niks slechts aan, zou je ook eens moeten bestuderen.

  Waar geloof jij in? Sesamstraat? Sprookjes? Dat alles slecht is?

 11. Jammere aan Blavatsky is dat het allemaal gebaseerd is op Indische religie, Bhagavan Gita enzo. Ik ben meer geïnteresseerd in de Westerse esoterie.

 12. Wat ik geloof?
  In ieder geval niet Blavatsky en al zeker niet de fabeltjeskrant .hollywood of sesamstraat.
  Als ik je moet omschrijven hetgeen wat ik wel geloof,dan zul je mij toch niet begrijpen.
  Het zal dan tot zinloze discussies leiden,waar we beiden geen cm vooruit zullen komen.

 13. @ waterman,

  Waarom wordt jij geblocked ?
  Misschien omdat je simpelweg irritant bent?
  Misschien omdat je een vervelende uitstraling hebt met je comments?
  Misschien omdat je belerend,betweterig( en daarmee anderen betutteld) overkomt?
  Misschien omdat je teveel comments plaatst?
  Misschien omdat je te overheersend bent op andermans blog?
  Misschien omdat je nu toch eindelijk eens je eigen site moet gaan beginnen?
  Misschien omdat je hypocriet bent?
  Misschien omdat je hardleers bent?
  Misschien omdat je jezelf teveel op de borst slaat?
  Misschien omdat je niet objectief naar jezelf kunt kijken?

  Genoeg redenen om eens bij JEZELF na te gaan WAAROM…
  Eerst kijken waar jezelf een aandeel hebt alvorens de schuld bij een ander te zoeken waterman

  Ik wens je een verhelderend 2016.

 14. Wie niet wil leren van wat ik expose is een teken dat hij/zij geen flauw benul heeft hoe alles in elkaar zit.
  Eigelijk expose jij gelijk hiermee ook je eigen agenda , Liesbeth
  Denk niet dat ik blind ben,want ik zet heel Nederland in z’n hemp.

 15. Je laatste reactie lijkt net een trollenreactie. Jij exposed helemaal niks, zegt alleen dat alles slecht is. Ja daag. Alles is positief eerder.

  Sluit me aan bij de reactie van Liesbeth. je reacties zijn betweterig, alles is slecht en iedereen moet dat geloven zeker.

  Vind het typisch trollengedrag, tegenovergestelde van trollengedrag is dat je gewoon inhoudelijk reageert met argumenten en niet alles als slecht bestempelt, mensen ook in hun waarde laat als zij een andere mening hebben.

 16. Ga maar lekker verder met je eigen trol gedrag AIRVD en met je satanisch logo’tje.
  Ik zeg nergens dat alles slecht is,maar ik ben niet blind om dat wat wel slecht is te exposen.
  Maar ik ben het wel gewend om een laffe trap van achteren te krijgen zodra ik mijn vinger op de gevoelige snaar leg.

 17. Weet je wie ook zo’n AIRVD logo/pentagram heeft?
  Anton Szandor LaVey
  http://www.churchofsatan.com/
  Die zal je vast en zeker ook wel zo “geweldig” vinden.
  Daar zal verder wel geen kwaad in schuilen net zoals er volgens jou ook geen kwaad schuilt in die all seeying eye en pyramide.
  Nog altijd niet overtuigd dat er geestelijk zieke en door demonen bezeten mensen in de wereld zijn?
  Weet je eigenlijk wel wat pure liefde is en van wie je die pure liefde als kind ontvangen had toen je geboren was?
  Kijk,het zit zo, De demonen hebben grip gekregen op veel mensen tijdens de ontwikkeling in hun leven.
  Ga jezelf eens reinigen AIRVD en verander je logo om een nieuw begin te maken.

 18. Nee, Anton LaVey/satanisten gebruiken de OMGEKEERDE pentagram, inversie, zoals ze alles omkeren.

  Goed voorbeeld dat je er helemaal niks van begrijpt en zelf demonisch lijkt door alles om te keren en als slecht te bestempelen. Zonder dat het klopt.

 19. Satanisten zijn bang voor het pentagram (en terecht), daarom proberen ze het om te draaien. Precies zoals jij ook heletijd doet.

 20. Ik zeg het je nog een keer AIRVD.
  Ik ben niet blind.
  Jij denkt dat je iets begrijpt,maar als er iemand is die er niets van begrijpt,ben jij het toch met je posting hierboven.
  Ik zei het al eerder ik zet heel Nederland in z’n hemd.
  Ik kan de gevoelige snaar raken zowel bij Don als ook bij jou.
  OCCULTE EN SATANISCHE SYMBOLEN.
  http://www.yiooda.nl/occultisme-dodenrijk-met-geest-oproepingen/occulte-en-satanische-symbolen/
  Welke weg kies je,AIRVD?
  Blijf je de occulte,dus satanische weg volgen of ga je vandaag eens in het echte licht staan?

 21. Leer hier maar van:

  John 8:12. What did Jesus mean? “I am the light of the world.

 22. Als je al niet eens begrijpt dat een omgekeerde pentagram satanisch is dan is de rest niet meer serieus te nemen. Dan probeer je de pentagram alleen maar te demoniseren oftewel het om te draaien precies wat de satanisten doen.

  Je moet goed begrijpen dat een pentagram naar boven gericht heel wat anders is dan de satanische pentagram naar onderen gericht.

  Begrijp je dat?

 23. Een pentagram naar boven gericht is heel wat anders?
  Wat anders dan?
  Heb je eigenlijk wel gelezen wat occultisme werkelijk is en waar dit vandaan komt?
  Nee dat heb je niet. Dus begrijp je het ook niet.
  Ik begrijp het wel. Zelfs zover dat ik mij er juist van weg moet houden.

 24. Nee, dat is duidelijk, je begrijpt er niets van maar doet net of je alles weet, betweterig heet dat. Komt dom over, demonisering van wat je niet weet. Dat soort dommigheden. De reden dat je gebanned bent bij blogs als Don want niemand zit daar op te wachten.

 25. Pentagram komt overal in de natuur voor, zeesterren, bloemen, in fruit. En dat zou allemaal teken zijn van satan? Je bent niet goed bij je hoofd.

 26. Mocht je willen weten waar pentagram voor staat: (want volgens mij probeer je gewoon op een domme manier daar achter te komen).

  Returning to the pentagram the Greek mathematician and philosopher Pythagoras, considered five to be the number of man, due to the fivefold division of the body, and the division of the soul. He also considered the five points of the pentagram to each represent one of the five elements that make up man: fire, water, air, earth, and psyche. This symbolism, as with much other symbolism has remained both in use and has acted as a great influence on later thinkers, not least in the Renaissance, when the admiration and celebration of the ancient Romans and Greeks was flourishing in the Arts and Sciences.

  http://hroarr.com/the-rose-and-the-pentagram/

 27. Alweer een bewijs dat je jezelf exposed op je 666 scherm.
  Vereer naast mij geen andere goden. Maak geen godenbeelden, geen enkele afbeelding van iets dat in de hemel hier boven is of van iets beneden op de aarde of in het water onder de aarde. Kniel voor zulke beelden niet neer, vereer ze niet.

 28. Dat ik geband wordt is omdat niemand zit te wachten op de waarheid.
  En wat Don betreft,hij heeft de matrix leugen lief.

 29. Het staat symbool voor de mens op aarde, 4 elementen met daarbovenop de geest/psyche, kun je nou ook niet meer lezen? Weinig tot niets met goden, knielen en wat voor onzin je nog meer uitkraamt te maken. 666 scherm zal wel kloppen, dat zul jij beter weten uiteraard.

 30. Probeer je moeder maar anders in de maling te nemen,AIRVD.

  http://gnosticwarrior.com/the-pentagram.html

  Pentagram is demonisch. Of die nou recht op staat of op z’n kop. Het is en blijft demonisch en is afgoderij.

  Ik herhaal het maar weer eens voor de zoveeeeeeeeeeeeeeeelste keer.
  Ik zet jullie allemaal in jullie hemd,stelletje leugenaars in Nederland.
  Je wilt meedoen in de complotwereld,je hoort de bel maar je weet nog niet eens waar de klepel hangt.
  Om compleetdenker te worden,zul je toch eerst eens je hersens aan het moeten zetten en de echte Hemelse Koning Jezus moeten erkennen als enige zuivere waarheid.
  Dan zal ook de Heilige Geest die je niet kunt zien,maar wel kunt ervaren weer terug keren in je leven.
  Geloof je mij niet,dan bewandel je demonisch pad maar alleen verder of met demonische vriendjes.
  Als je ten val komt zal ik je niet omhoog trekken omdat je toch niet luisterd naar iemand die je van het dwaalpad heeft willen afhouden.

 31. Heb jij gelezen wat er in jouw link staat? Staat namelijk precies hetzelfde.

  http://gnosticwarrior.com/the-pentagram.html

  Pentagram upwards is een symbool van iets goeds, naar beneden is satanisch. Kun je wel Engels lezen of moet de pastoor het jou allemaal uitleggen hoe het zit?

  Jouw demoniseringstrucjes gaan tegen je werken vroeg of laat. Stoppen met die onzin.

 32. Ben jij anders soms een geheime NWO agent ?
  Is het soms daarom dat jij dit logo zo vereerd?

  PENTAGRAM OF EVIL & GLOBAL GRID OF CONTROL of NWO
  https://intheknow7.wordpress.com/mons-vaticanus-sovereign-satanic-city-state-of-the-dead-whore-of-babylon-video/

  Daar sta je dan in je hemd AIRVD.
  Nu kun je hetzelfde doen als je demonisch vriendje Don.
  En dat is mij blocken.
  Of je luisterd eens goed naar mijn wijze raad.
  Ga van je dwaalpad af,reinig jezelf en stop met je geloof in dat pentagrammetje van je.

 33. Ken je die zieke Jack Parsons , architect van het Pentagon?
  Kijk,daar staan OTO psychopaten in hun hempie.
  Jack Parsons ,ook OTO member.
  http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/aleister-crowley-his-story-his-elite-ties-and-his-legacy/

  Dus stop er maar mee om mij als trol of demoniseerder weg te zetten.
  Want ik smeer de waarheid uit door heel Nederland.
  Don met zijn zogenaamde afkeer van OTO ,swapichou of revolutionaironline van Kat ,houd zichzelf ook bezig met diezelfde OTO en Blavatsky.
  Dus dit maakt Don ook geen haar beter.

 34. Jij gebruikt dezelfde domme logica als: oh satan ademt ook lucht, jij bent satanisch want je ademt ook lucht. Ooohohohooh zij eten brood mag niet, ohohoh. Jij hebt ook geld, ohohoho satanisch, want piramide staat er op. Ohohoho. Oooooh de zon schijnt, ohohoh wat satanisch. Ohohohoh snel naar de kerk rennen. Ohohohoho

  Hou toch op man.

  Vanaf nu af aan iedereen die dingen zonder kennis als satanisch bestempelt (in feite demoniseert) zal ik als een niet serieuze gek bestempelen en inderdaad gewoon lekker blocken. Net zo dom als platte aarde bullshit van jouw vriendje. Ga maar lekker bij swapichou reageren. Ben dat helemaal zat.

 35. Pentagram, een van de mooiste symbolen dat er bestaat. Zal het ook groots op deze site zetten zodat de satanisten wegblijven.

 36. De euro en de dollar zullen dit jaar als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  Dan zal iedereen gechipt worden en is alles alleen nog maar digitaal met een nieuwe wereldvaluta.
  Met dank aan de grondleggers zoals jouw pentagrammetje,Adam Weishaupt,Albert Pike ,Aleister Crowley ,Helena Blavatsky,Alice Bailey.
  Die leven nu niet meer,maar hun brainwash is nu de VN/UN scepter.

 37. Dat is pas klokkenluiden.
  Mensen waarschuwen wat de VN/UN van plan is.
  Zou jij eens wat vaker moeten doen anders neem ik jouw website niet meer serieus.

 38. Ah, je bent -uiteraard- ook nog een profeet, helderziende etc.

  Tuurlijk is Crowley geweldig, z’n biografie gelezen, zeer interessant. Ben ik het overal met hem eens? Nee, zeker niet. Schrijft hij interessante dingen? Ja zeker.

  “Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will” kan verschillend geïnterpreteerd worden, thou als in doe waar je zin in hebt, dat is satanisch, maar niet voor niks is ‘thou’ in het oud-Engels geschreven (in die tijd was dat ook al oud Engels) en “thou” betekent God. Doe de wil van God.
  Als je biografie van Crowley leest dan snap je wat hij met satanisch bedoelt. Hij groeide op met een kerk van misbruik en zeer extreme ideeën en wrede straffen, als dat God’s werk moest voorstellen dan moest satan wel het goede zijn. Soort tegenkracht dus, tegen de perversie van de kerk. De kerk die jij hier zo promoot werd zeer verafschuwt in die tijd door hun perversie en gestoorde ideeën. Crowley was een tegenkracht.

 39. Ooooh 5 vingers, ohohoh 5 tenen. Satanisch! ohohoh. Je bent gewoon een trol of gek, één van die twee.

 40. Jij denkt dat dit complot niet bestaat.
  De schrik van je leven komt nog wel als conspiracy reality is.
  De bijbel liegt niet en ieder mens die wel wakker is ziet dit al jaren aankomen.

 41. Je kunt het nu nog wegwuiven allemaal en mij uitlachen.
  Maar dat uitlachen mag je in de toekomst ook in de winkels doen als je papiergeld nergens meer geaccepteerd wordt.
  Als de komende wereldregering gaat bepalen wat de currency zal worden zul jij naast de pot gaan pissen met je euries.

 42. Ik vind het allemaal prima, je reacties werken averechts. Graag gewoon alleen giraal geld invoeren, papier geld afschaffen ik pin alles al en vind het best. Alleen criminelen en zwartspaarders zullen dat vervelend vinden maar daar vinden ze wel wat op zoals altijd dus zelfs die hoeven niet te vrezen.

 43. platte aarde bullshit van jouw vriendje?
  A] Hij is niet mijn vriendje
  B] Ik ben in elk geval blij voor je dat jij ook inziet dat die platte aarde bullshit is.

  Verder………. brood is gezond………zonlicht is ook goed(maakt vitamine D aan)
  In de kerk kom ik niet maar ik geloof wel.
  En de lucht die we inademen is niet meer zoals vroeger.
  Dat heeft te maken met chemtrails.
  Het grondwater is ook niet meer zo schoon,maar daar heb ik een slim foefje voor in de praktijk om het weer schoon te krijgen.

 44. Ik pin juist zo weinig mogelijk voor zolang het cash nog niet verdwenen is en geldig is.
  Kan de roverheid ook niet volgen waar ik in besteed.
  Mocht cash geheel verdwijnen en willen ze mij verplicht chippen,schop ik de elite onder hun krent.

 45. Ik ben niet type dat elke vooruitgang maar fout vind omdat elite er achter zit of iets dergelijks. Ik vind pinnen handiger, pin het liefste alles want dan kan ik zelf ook zien wat ik uitgegeven heb. Met cash is dat lastiger
  Dat roverheid mee kan kijken zou dan ook niet moet kunnen. Daar zouden mensen zich voor in moeten zetten, pinnen is niet slecht, misbruik daarvan wel.

  Je ziet ook aan swapichou hoe fout het is als mensen die daar niet geschikt voor zijn, niet in getraind zijn, toegang hebben tot privacy informatie.

  Nu ook zeer privacy gevoelige informatie wordt zo makkelijk gedeeld tussen diensten, straks ook politie, koppeling van je huisartsdossier, noem maar, alsof het niet is.

 46. Ik houd er niet van als de roverheid en alle instanties wat aan die roverheids-tiet hangt over mijn schouders meekijken.
  Zolang die roverheid mij niet de kans geeft om over hun schouders eens mee te kijken,hoeven zij dus ook niet over mijn schouders mee te kijken.
  Zij houden alles liever onder het tapijt of breien er leugenverhaaltjes aan vast om het gepeupel weer kalm te houden en gerust te stellen. Ook al komen er signalen dat er een hoop niet pluis is.
  Zolang die cultuur heerst in dit land ben ik ook genoodzaakt om niet alle privé-info prijs te geven aan hun ook al denken zij dat ze die wel hebben.
  De roverheid,mallafide/corrupte instanties en ik hebben weer een patstelling.
  Noem het verzet of wat dan ook.
  Ik noem het mijn goed recht om mij vrij te kunnen bewegen.

 47. Deze tirade maakt toch wel een ernstig gestoorde, paranoïde indruk, @AIRVD. Het spijt me, anders kan ik het echt niet zien. Het gaat niet goed met je.

 48. Ruud, ernstig gestoord kan niet door de beugel, is zelfs gewoon onbeschoft, zelfde categorie als dat jij een smerige autist bent, een debiel en uiteraard ben jij ook gestoord. Jij leeft in een waanwereld waarin je denkt grappig en ludiek te zijn. Dat klopt nog meer.

  Ad-hominem heet zoiets trouwens.

  Het is me trouwens een volkomen raadsel waarom jij het nodig vindt om hier te gaan beledigen. Kijk, van de geestelijk zieke pedofielen club snap ik het wel, die voelen zich aangevallen. Maar wat is jouw bedoeling nou precies? Wil je bij de pedo-club, is het je daarom te doen?

  Maar volgens mij willen ze jou niet om bovengenoemde redenen. Althans je was daar gebanned.

 49. Jij gaat alleen maar af op Wikipedia waarvan jij nog helemaal niets begrepen hebt wie halve waarheden schrijft op Wikipedia.
  Maar dat even terzijde@AIRVD.
  Jij met je grote muil op internet zit hier zionisten zogenaamd te exposen. Je kopt dit artikel van je met:Staatsterreur en het Zionistisch maffia netwerk.
  Vervolgens ga jij achter zio-wikipedia quotes van Martin Buber staan.
  Een jood die notabene zelf zionist was.
  Maar dat zal zio-wiki je natuurlijk niet vertellen.

  Bekijken op Medium.com

  Dit maakt jou @AIRVD:
  A] zelf een zionist,dus ook lid van het zionistisch maffia netwerk.
  B] niet echt slim omdat je niet verder kijkt dan je neus lang is.

  Als compleetdenker trek ik ieder zio-masker masker af.
  Weet je wat het leuke van alles is?
  Die zio’s verraden zichzelf altijd in hun eigen stijl van schrijven en denken.

 50. Je trekt een kabbalistisch boek van Martin Buber dat je waarschijnlijk nog niet eens las (en als je het las niet begrijpt) uit zijn verband. Zelfs Buber denkt niet dat “thou” God betekent, hij gebruikt die termen om de relatie tussen het goddelijke en het individu uit te leggen, maar stelt daarin ook nergens dat “Thou” synoniem zou zijn met God. Zelfs op de wikipedia pagina waar je naar linkte wordt dat uitgelegd:

  Die “Thou” kan evengoed een persoon zijn die naast je zit op een bankje in het park zoals je daar ook terug kunt lezen:

  I-Thou relationships are sustained in the spirit and mind of an “I” for however long the feeling or idea of relationship is the dominant mode of perception. A person sitting next to a complete stranger on a park bench may enter into an “I-Thou” relationship with the stranger merely by beginning to think positively about people in general.

 51. Maar zelfs als één obscure auteur “Thou” synoniem stelt aan God, betekent dat niet dat andere auteurs dat automatisch ook bedoelen, of dat die term ineens in het algemeen die lading heeft. Crowley had bijvoorbeeld geen enkele boodschap aan Buber toen hij Do what thou wilt shall be the whole of the Law schreef. Dat schreef hij namelijk in 1904, terwijl het boek van Buber in 1937 uitkwam.

 52. Een feit:

  In 1901 Martin Buber’s came editor of Die Welt, the Zionist journal, and the following year he helped to found Judischer Verlag, a Jewish publishing house.

  One of the writers for Die Welt was Paula Winkler, a brilliant, aristocratic Roman Catholic. She subsequently was married to Professor Buber, converting to Judaism, and remained at his side until her death in 1958. In her own right, Mrs. Buber was a novelist under the name Georg Munk.

  Dan nog iets:

  Ahnenerbe was the most secret service of the Third Reich
  Ahnenerbe was founded by philosopher Friedrich Gilscher and Doctor German Hirt. It is interesting that professor Gilscher never became a member of the National Socialist German Workers’ Party. He was in friendly relations with Jewish philosopher Martin Buber. In the beginning of 1940s, Hirt was appointed to the position of chairman of the Anatomic Institute in Strasbourg. The institute was working on the scientific substantiation of the race theory. In the summer of 1944, Hirt was ordered to destroy his laboratories. He did not manage to do that, so the allied troops found numerous beheaded corpses. Hirt disappeared afterwards. People say that he was seen in Chile and in Paraguay.
  http://www.pravdareport.com/news/russia/12-09-2002/17829-0/

  Dus Martin Buber had ook een vriendelijke band met filosoof Friedrich Gilscher en Doktor German Hirt !
  Een mooi zio-nazi onder onsje moet dan zijn geweest in die tijd.

 53. Daarmee zeg je alleen niets over Buber’s ideeën, Waterman. Ik vind dat ook niet zo voor Buber als persoon pleiten, maar met zulke verdachtmakingen en “guilt by association” spelletjes haal je zijn theorieën niet onderuit. Zo was de filosoof Heidegger een full blown nazi en die wordt ook nog steeds gelezen. Je kunt hem zelfs zien als grondlegger van het existentialisme.

  Prima als je Buber niet ziet zitten, ik ben ook geen fan, maar dan moet je zijn ideeën inhoudelijk aanpakken.

 54. Frederick Hielscher was never a member of the Nazi party, and was in friendly terms with Martin Buber, the Jewish philosopher. But his theories had some aspects in common with the esoteric doctrines of the Nazi leaders. Two years after Hielscher privately founded the Ahnenerbe, Himmler turned it into an official organization, attached to the SS.

  Finally, in January 1939, the Ahnenerbe was incorporated into the SS as one of its branches, and its leaders absorbed into Himmler’s personal staff. At that time it had fifty branches under the direction of Professor Wurst, an expert on ancient sacred texts who had taught Sanskrit at Munich University. The mission assigned to the Ahnenerbe was to locate the origins of the “Nordic” race which, according to Nazi lore, was of Aryan stock.

  But the Ahnenerbe’s multiple branches dealt with a more broad spectrum of activities. These activities ranged from strictly “scientific” research –like vivisection practiced on prisoners– to espionage, as well as the study and practice of occultism.

  According to the scant information available about the Ahnenerbe — its huge archives mysteriously disappeared after the war– it seems that Germany spent more money and devoted more resources on the Ahnenerbe than America did on the atomic bomb. More than fifty departments in this branch of the SS succeeded in spending over a million marks on such “scientific” research.

  http://greyfalcon.us/The%20Roots%20of%20Nazism.htm

  Wat wil jij mij nou wijs maken @AIRVD?
  Misschien lukt je dit bij anderen,maar bij mij lukt je dit niet.

 55. @Naomi,
  Welkom bij het meelezen en exposen van de geschiedenis.
  Van Crowley’s leer moet ik niets van hebben. Wat bedoelt hij met doe maar wat je wilt bij de hele wet?
  WDe mens kan ook kromme wetten maken.at is dan die hele wet? Ook de talmud wetten soms? Nee dank je wel,ik pas voor de talmud wetten.
  Een mens kan dus niet zomaar alles doen wat hij/zij wil. Dat zou niet goed zijn.
  En trouwens,wat is dan wel LAW?
  Ik weet wel,het is WET.
  God had 10 voorschriften voor de mens hier op aarde. Ze worden de 10 geboden genoemd!
  Deze kunnen we dus ook zien als wet.
  Daar komt geen druppeltje bloedvergieten aan te pas.

 56. Daarmee bedoelt hij dat het leven een zoektocht is naar wat je werkelijk wilt. Er staat niet “doe wat je leuk vindt” en er staat ook niet “is”, maar “shall be” the whole of the Law. En het kan best zijn dat het je ware wil is om de tien geboden te volgen, of om Jezus in je hartje te dragen. Mensen zijn doorgaans lichtjaren verwijderd van wat ze werkelijk willen, Crowley heeft het daar over het vinden van je eigen authenticiteit.

  Ik respecteer je opvattingen, maar jouw “wetten” zijn de mijne niet.

 57. Talmudic Law is a zionist movement.
  “Lacking a high school diploma, Etzioni had difficulty finding a university that would admit him after the war. Luckily, Martin Buber was looking for students to attend his new institute. In addition to studying Kabbalah with Gershon Scholem, Etzioni worked with Buber himself, and was profoundly influenced by the philosopher’s notion of “dialogue” (“a give-and-take during which people open up and reach each other profoundly”), as well as his famous distinction between “I-Thou” relationships (treating others as fellow human beings) and “I-It” relationships (treating others as objects). Later, while studying sociology at Hebrew University, Etzioni discovered the concept of “anomie,” the condition of spiritual aimlessness that Durkheim argued was the result of modernity’s loss of social fabric. The essential concepts of communitarianism were in place.” (The Everything Expert: A Review of Amitai Etzioni’s My Brother’s Keeper by Robert Boynton in The Nation, July 14, 2003.) {Boynton tells us “his adopted name was created by fusing the Hebrew words “truth” (emet), “tree” (etz) and “Israel” (Zion)-“. The Kaballah is a “truth tree.” Buber’s dialogues were based in the Hegelian dialectic. Buber’s theory was also the foundation for Nazi funded research that substantiates modern anthropology.}

  http://nord.twu.net/acl/research/talmudiclaw.html

  Hoppa,Buber exposed door het zionisten breekijzer compleetdenker,waterman10

 58. Het zal inderdaad best een lastig verhaal zijn voor iemand die moeite heeft met betrekkingen met anderen, Waterman.

 59. Het ligt er maar net aan wie die anderen zijn en waar die anderen voor staan.
  Talmud zio-joden die christenen als “goyim” bestempelen heb ik wel moeite mee,ja.
  http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm
  Het zegt genoeg door wie dat soort joden bestuurd worden.
  Beslist niet door de Levende God ,de Schepper van al.

 60. Hahaha, Waterman heeft een direct lijntje met G’d en kan die dingen vanaf zijn troon hoog boven de mensheid zo beoordelen wie door wie “bestuurd” wordt. Hoogmoed is toch een zonde in het gristendom?

  Of telt dat niet in jouw absurde misvorming van het gristelijk geloof, waar zelfs je geloofsgenoten niets mee kunnen?

 61. Judaism: A Religion that Hates all Gentiles!

  The “holiest” book of Judaism is NOT the Old Testament of the Bible, it is the Talmud – the “written down traditions of the Pharisees “Oral doctrines” that Jesus so strongly rebuked,

  Jesus said,

  “You teach for doctrines the commandments of men.” Matthew 15:9

  Jesus referred to them as vipers the synagogue of Satan and “of your father the Devil” because “By your traditions you have made the Word of God” of no effect. Mark 7:13

  The Talmud is the antithesis of the Bible. The Talmud teaches Jews to hate Gentiles, to steal from them, even kill them.

  Here are a number of quotes from the Talmud, the “holiest” book of Judaism and the Jews.

  http://goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/hate_gentiles.htm

  Met anderen woorden,deze farizeeërs die zichzelf joden durven te noemen zijn niets anders dan dienaars van de mensenmoordenaar ook wel spiritueel duivel of satan genoemd.
  Zij haten christenen,zij haten vrede,het was immers ook Judas die Jezus verraden had.
  Als we moslims zien die geïndoctrineerd zijn om christenen te lasteren of zelfs te doden, dan is dat een bewijs dat ook moslims en dus de koran hoogst waarschijnlijk door die talmud farizeeërs ooit is geschreven.
  De talmud farizeeër probeert dus d.m.v. de koran gelovigen op te zetten tegen de christenen.
  De gemiddelde moslim is helaas te dom om dit te begrijpen en in te zien.
  Een slimme moslim zou dit wel zien en begrijpen en zijn koran in de prullebak gooien of verbranden.

 62. Naomi,ik raad je aan,ga de bijbel eens beter lezen.
  De apostelen van Jezus hebben niet voor niets zich ingezet om de mensen op de wereld te waarschuwen.

 63. The God of the Living – TrumpetCallofGodOnline.com

  Dus niet de G’d van die zio talmud farizeeërs of koran fanaten wat vernietiging en hoe te doden leert.

  Mijn God is die van de levenden!

 64. He Naomi, gezellig dat je ook weer van de partij bent. Dat klinkt al een stuk positiever: het leven een zoektocht is naar wat je werkelijk wil. In mijn geval is dat een knappe blondine met grote tieten. Hahaha

 65. Heb uw naaste lief gelijk uzelve, Waterman, dat staat in Matheus. Jouw misvorming van je geloofje staat alleen maar voor haat, het is de walgelijkst denkbare misvorming van het geloof waar je onterecht een claim op legt en je geloofsgenoten mee in diskrediet brengt.

  Jij bent geen Christen joh. De andere wang toekeren, je naaste liefhebben, aan Caesar geven wat van Caesar is en aan G’d wat van G’d is, je snapt er niets van. En dat er geen tittel of Jota van het Oude testament veranderd mag worden, ook daar heb je geen kaas van gegeten. Je snapt nog niet eens dat zonder het Judaïsme de Joodse sekte die “gristendom” heet niet eens zou bestaan.

  Je moet nog heel veel leren. Studeer en doe er het zwijgen toe, want dit gaat nergens over.

 66. Wel typisch hè? Ze hebben nu gekozen voor een alziend oog met pyramide,die zio talmud mannekes.

 67. @AIRVD: vanaf 2017 zit borstvergroting ook in het basispakket voor mijn soort meisjes, dus je moet nog even geduld hebben. Maar blond staat me helaas niet.

 68. Ach Naomi,ik schop die zio joden gewoon voor hun scheenbeen.
  Ik ben hun leugens namelijk kotse beu.
  Een jaar lang zijn ze mensen aan het hersenspoelen over die zogenaamde Charlie Hebdo “aanslag”.
  Wat een smerige zio-streek!
  De waarheid is dat die hele “aanslag” gefaked was.

 69. Naomi,borstvergroting?
  Hahahahaha,ben je soms niet tevreden met de tieten die God je heeft gegeven?
  Gewoon,zoals je geschapen bent.
  Je bent niet goed wijs vrouw als je je tieten laten oppompen met silliconen.

 70. The BIG Charlie Hebdo LIE

  Ik kan je nu al voorspellen dat ze de leugen morgen weer gaan herhalen op TV

 71. Anders vindt AIRVD me niet leuk genoeg, Waterman. En die tieten krijg ik vooral van de hormoontjes in plaats van jouw Godje, maar dan kan het maximaal cup b worden. Ik wil geen enorme bos hout voor de deur hebben, maar “a good handful” vind ik toch wel wenselijk.

 72. Oeps,de reporter versprak zich even:

  False Flag Charlie Hebdo: Sky News “You can see the blood on the ground, which has been put there”

 73. Naomi,
  Ik begreep je kennelijk verkeerd. Ik dacht dat je die chirurgisch wilde vergroten omdat je schreef:vanaf 2017 zit borstvergroting ook in het basispakket voor mijn soort meisjes
  Op vandaag zijn er namelijk veel vrouwen die daarvoor kiezen. Onnatuurlijk is dat!
  Je bent dus blijkbaar een jongere vrouw. Dat jouw eigen groeihormoontjes dan maar mooi werk leveren voor je.
  Kijk je wel uit voor hormoonmedicijnen van de kill-farma?
  Laat het menselijk lichaam z’n eigen weg vinden en eet gezond.
  ’t is maar een tip van me!

 74. Ja je moet altijd uitkijken voor die farmaboefjes! Maar ja, die moeten ook hun boterham beleggen he

 75. Farmaboefjes,hahahaha.
  Boterham verdienen door mensen te vergiftigen?
  Van mij mogen juist die farmaboefjes geen boterham verdienen en in plaats daarvan hun eigen k*nkerverwekkende chemische pillen opvreten. Toch?

  Ken je die geheimzinnige “zelfmoord”van die Parijse politie commandant nog herhinneren?

  Zijn moeder doet nu een boekje open.

  Mother of Helric Fredou, the Charlie Hebdo Police Commissioner who was suicided shortly after the Paris attacks in mysterious circumstances, has said that she has been told by authorities that she will not be allowed to look at the autopsy report.

  http://www.liveleak.com/view?i=76a_1452034935

  Nu kan ik wel een reden bedenken,waarom zij niet het autopsie rapport mocht inzien.
  Die commisaris wilde uit de schoot klappen dat de politie werd opgedragen om aan deze hele Charlie Hebdo poppenkast mee te werken.
  Dus met toeters en bellen de straten op om op zogenaamde “terroristen” te gaan jagen.
  Met het hele mediacircus circus erom heen is dat dan een goede fear propaganda voor de kijkbuissheepeltjes.
  En wat doet de zio-maffia als iemand van plan is om zijn nek te willen uitsteken in de media?
  Die wordt door een huurmoordenaar vermoord en met wat mediaverhaaltjes voor de kijkbuissheepeltjes heeft hij dan zelfmoord gepleegd.
  Case closed………..doofpot die nooit meer geopend wordt een feit!

 76. Nouja zeg Waterman, er staat toch niet voor niets in het onze vader: “Geef ons heden ons dagelijks brood”?

  Een beetje beleg mogen ze toch wel? Hagelslag ofzo?

 77. Oke,wel brood dan.
  Maar geen chocolade hagelslag van Venco.
  Op hun boterham krijgen ze als beleg allerlei chemische pilletjes die ze zelf gemaakt hebben.

 78. Ja bizar Waterman die Charlie Hebdo uitgave, past wel in jouw straatje, het alziend oog, God, is een terrorist, typisch Zionazi om het weer om te draaien.

  Alziend oog is geen terrorist is mijn mening, dat is inversie.

 79. Hoezo,past wel in mijn straatje?
  Ik was al vanaf dag 1 de charlie hebdo leugen aan het ontmaskeren hier in Nederland.
  Daar waar sheeples alle info van de televaag,CNN,NPO voor waarheid aannamen zonder zelf onderzoek te doen.
  Met deze zio-streek probeert men God de schuld te geven nu.
  Lachwekkend die zio-leugenaars met hun zio-blaadjes.
  Hoe weet ik zeker dat dit een zio streek is?
  Omdat zio’s de christenen en God haten.
  Sterker nog,zio’s geloven helemaal niet in God.
  Het alziend oog is de mammon,daarom staat die ook op het wall street dollar biljet.
  En wall street wordt gerund door zio’s.
  Je kan andere lezers misschien in de maling nemen met je bewering dat er met het alziend oog ponzi scheme niets verkeerds is.
  Ik als compleetdenker weet beter,want de wall street ponzi scheme is corrupt tot op het bot.

 80. Waterman, ik was met mijn vriendje op de begrafenis van één van de slachtoffers van de aanslag op de Charlie Hebdo redactie. Denk je dat ik voor een lege kist stond?

 81. Bernie Madoff : Scamming of America – The $50 Billion Ponzi Scheme

  En jij denkt de zio’s te exposen?

 82. @Naomi,
  Ik geloof je niet.
  Je bent een trol,want je bent helemaal niet op een begrafenis geweest.

 83. Begin wel te vermoeden dat die hele Charlie Hebdo gebeuren een flase flag was, dus tuurlijk was die kist dan leeg, jij hoort toch gewoon bij de cabal.

 84. Hij was bij de begrafenis, bij Eagles of Death metal concert en zat ook in de Thalys trein van tijd terug met heldhaftig ingrijpen.

 85. Dat zij God als terrorist afschilderen/misbruiken of misbruiken met dollarbiljet is hetzelfde, zij draaien alles om.

  God ziet alles Waterman en is een eenheid, dus geen twee ogen of 7 geesten zoals je brabbelde bij je mattie Don.

 86. God ziet alles Waterman en is een eenheid, dus geen twee ogen of 7 geesten zoals je brabbelde bij je mattie Don.

 87. Serieus waar. Op de begrafenis van Wolinski, om precies te zijn. Wat extra bizar was, want die maakte nooit een tekeningetje over de Islam, hield zich alleen bezig met erotische prenten. Ik kwam daar terecht omdat mijn toenmalige vriendje lang als uitgever in Parijs werkte. Ik kende Wolinski niet, maar het was een goede kennis van mijn vriendje. Was een heel grote begrafenis hoor.

 88. Moet je effe kijken hoe ze de domme TV massa foppen.
  Let op het beeld van die telefoon. Komt niet overeen met de werkelijkheid,dus…………….?
  Beeldmanipulatie!
  Je moet natuurlijk wel wakker zijn om te ontdekken hoe het tv gepeupel in de maling is genomen d.m.v. trucs

  The “Hebdo Hoax” – Walking on green-screen! (Lesta 2015-01-19)

 89. De “begrafenis”was een dekmantel om het vervolg ook allemaal “echt”te laten lijken.
  Een houten kist met misschien een verzwaarde etalagepop erin.
  Weet je wie ook zo goed toneelspelen kan?

  Jeannette Bougrab of “The Charlie Hebdo Hoax” Wins Best Crisis Actress Award Download

 90. Ook even kijken.
  Die hele charlie hebdo operette is al maanden geleden door de mand gevallen omdat er gelukkig nog mensen bestaan die compleetdenken en zelf onderzoek doen.

 91. Ik heb niet in die charlie kist gekeken. Jij wel Naomi?
  Mijn moeder is wel dood.
  Ik heb zelf afscheid genomen van haar toen ze in de open kist lag. Wel te tellen 3 dagen in een mortuarium
  Ik heb zelf de deksel erop gelegd op de dag voor dat ze naar haar laatste rustplaats werd gebracht.

 92. Wolinski is inderdaad naar Israël.
  De main scream media heeft haar vingers al blauw geschreven dat hij daar begraven is.
  Dan zal het wel waar zijn,want geen mens die nog informeerd of die man misschien een nieuwe indentiteit heeft gekregen in Israël.
  Zo kan Wolinski ongestoord fijn van zijn pensioentje genieten,want het Nederlandse goyim volk maakt graag nederlands belastingsgeld over naar de Israëlische zio-staat.
  Of niet soms?

 93. En waarom mocht de moeder van Helric Fredou niet naar haar gestorven zoon kijken,laat staan een autopsie rapport in handen krijgen?
  Snappie?
  Ze houden de waarheid achter,daarom!

 94. De recente false flag aanslag in Tel Aviv was bij Ziva om de hoek volgens eigen zeggen, LGBT cafe. Heel toevallig was daar een feestje van 30 ‘acteurs’ aan de gang. De dader lachte (want toch nep) en schoot voornamelijk alleen op straat (met losse flodders?) en is niet gepakt. Hoe kan dat? Hoe kun je nou vluchten uit zo’n drukke wijk.

 95. Wat nu Naomie, overal weggeschopt en gebanned. Zelfs op je favo blog Swapichou ben je uitgekakt jeroentje. Wanneer komt Hammerstein eens langs.

 96. Jongens, tante Donna heeft een beetje last van haat. Als ik jullie een welgemeende tip mag geven: besmet jezelf niet met dat figuur, want het straalt op jullie af als jullie je met een volledig gestoorde en kwaadaardige stalker inlaten die verder niets anders nodig heeft dan aandacht zodat hij even niet na hoeft te denken over zijn miserabele bestaantje ergens in een plaggenhut in de veenkolonie. Iemand die zich voedt met negativiteit en verder toch niets anders dan volstrekte stompzinnigheid te melden heeft, over de platte aarde enzo. Het is natuurlijk niet voor niets dat Don evenmin bij Bou of zelfs maar Martin Vrijland gewenst is, want er is niets met hem te beginnen. Ook niet als je in complotten gelooft. Dat gaat niet over zijn meningen, maar wie hij is. Daar deugt natuurlijk niets van. Je met hem inlaten betekent dat je jij automatisch niet meer serieus genomen wordt door wie dan ook.

  Serieus, hij heeft digitale lepra. Voor je het weet injecteerde hij jou ook met zijn ziekte. Hij heeft ook geen oprechte meningen, maar is verslaafd aan aandacht en negativiteit, dat is het enige wat hem drijft. zijn “opvattingen” zijn ook niet oprecht, het gaat hem puur om aandacht en kapotmaken.

  Jullie zijn beter dan dat.

 97. Hammerstein? Die een praktijk met de beruchte Salomonson runde? Hammerstein had ook per ongeluk 3 ton op zijn rekening gezet van een client. En onlangs nog een koninklijke onderscheiting gehad. Die Hammerstein?

  Rijdt Hammerstein trouwens in een Range Rover of een dergelijke auto? Weet je dat Naomi, immers goede vriend van jou.

 98. Als ik jouw reacties zo op internet lees dan begrijp ik wel waar die veronderstelde haat vandaan komt. iedereen is menselijk afval, minder dan stront waard, iedereen is dom, bloemlezing van jouw reacties. Tsja, daar krijg je dan een reactie op of denk je dat men dan daardoor onderdanig met de kont omhoog gaat liggen? In jouw wereld?

 99. Oscar is een bijzonder aardige vent hoor, we zijn inderdaad goed bevriend. Ik hielp hem nagenoeg gratis met zijn kantoorautomatisering (we zijn allebei Apple fanboys) en hij ondersteunt mij dan weer met mijn juridische onzin. Ik kan erg met hem lachen, hij heeft echt droge humor en ik ken niemand die zo goed is als hem voor zijn personeel. Welke werkgever staat bijvoorbeeld elke dag soep te maken voor al zijn werknemers? Precies, Oscar. Ik weet dat er veel over hem gefantaseerd wordt, maar het is een goed mens. Ik heb meegemaakt hoe hij zorgt voor zieke mensen in zijn omgeving, hoeveel hij doet en daarvoor verdient hij wel meer dan één lousy lintje. Misschien kan de paus hem zalig verklaren.

  Je moet me geen dingen vragen over auto’s en ander blik, want daar heb ik de ballen verstand van. Ik heb nul ruimtelijk inzicht, kan nog niet eens een auto inparkeren en heb er ook geen interesse in. Volgens mij een Bentley en een Mercedes ofzo, maar geen Range Rover. Volgens mij houdt hij ook van oldtimers.

  Ik mag hem heel erg als persoon. Vind het zelfs een beetje lastig dat hij is wie hij is, want als hij bijstandstrekker was geweest had ik hem precies even aardig gevonden.

 100. Het probleem is denk ik niet jullie meningen, maar de manier waarop, AIRVD. Teveel haat, teveel gestalk, te gefrustreerd. Jullie worden vaak te persoonlijk, richten je doorgaans op de speler en niet op de bal, willen vaak eerder mensen persoonlijk beschadigen dan een punt maken.

  Als je je zo gedraagt bewijs je menselijkerwijs niet zoveel voor te stellen.

 101. Je laatste reactie: dat doe jij juist. Mij kan je niet op beledigen betrappen zonder dat de ander dat eerst gedaan heeft. Minder dan stront en dom en wat je allemaal niet uitbraakt, dat zul je mij niet snel zien doen.

  Dacht hem namelijk gezien te hebben in een Range Rover maar dan was het iemand anders.

 102. Overigens geldt dat evengoed voor de antiplottertjes. Ik knapte daar erg op af, want die zijn evengoed gericht op het persoonlijk beschadigen van mensen, Jullie houden elkaar in stand en voegen per saldo niets toe, kloppen eigenlijk alleen maar lucht op. ik heb me daar ook erg door mee laten slepen en dat spijt me. Daar bied ik mijn excuses voor aan.

  Serieus: als je een impact wilt hebben die je nu niet hebt, richt je op onderwerpen en niet op personen. Dat houd ik mezelf ook voor en ben me ervan bewust dat ik evengoed jammerlijk gefaald heb op dat vlak.

 103. Klopt AIRVD, deed ik ook. Maar ik heb er geen zin meer in. Ik werd opgeslokt door mannelijk compensatiegedrag en schaam me kapot.

 104. Nou, okay, bijzonder om te lezen. Ik wil niet beweren dat mij niets te verwijten valt, maar met schelden en beledigen bereik je niet veel denk ik maar gelukkig zie jij dat ook in. Mij is het niet om Demmink te doen geweest, ik ken heel die man niet, maar er werden en worden forse beschuldigen geuit tegen de man, dat is niet niks, strafbare feiten. Daar mag je over schrijven lijkt me dan. Ik ben ook geen journalist maar een blogger.

 105. Mijn grootste probleem met het Demmink verhaal is dat het geen enkele actualiteit meer heeft en alles wat je erover kan zeggen uit beide kampen al naar voren is gekomen. Het verveelt gewoon. Maar inmiddels is toch wel duidelijk dat die “beschuldigingen” deel uitmaakten van een haatcampagne die gefinancierd werd door de familie Poot? Toen hij SG was vond ik het “fair game”, want publieke figuren kan en moet je de maat nemen. Maar inmiddels is hij alweer jaren gepensioneerd, nu is hij weer een privé persoon en zelfs als hij een kindermisbruiker zou zijn (wat nooit bewezen werd), is hij er één uit duizenden. Niet wezenlijk verschillend van iemand als de pedofiel Pinkypaint, die jullie helemaal met rust laten. Ik denk dat jullie pas geloofwaardig zijn, als jullie de eigen gelederen zuiveren van zulke figuren. Anders kan je altijd beschuldigd worden van het erop nahouden van een dubbele standaard. Of vind je dat je wel kinderen mag misbruiken als je complottheoreticus bent?

  Ik heb je toch nooit verboden om erover te schrijven? Ik ben het er niet mee eens, vind het lariekoek. Dat mag ik toch evengoed vinden? Maar goed, het maakt me echt niet zoveel uit. Ik schreef erover wat ik erover schreef en daar heb ik niets aan toe te voegen. Dan ga ik weer door naar het volgende onderwerp, want ik ben geen kapotte grammofoonplaat die in dezelfde groef blijft hangen. Ik vind dat armoedig.

 106. Je hebt het over ‘jullie’ als een homogene groep, dat is niet zo. Ik ken heel die Pinkypaint niet, wel wat over gelezen her en der in de reacties, maar weet niet of het klopt bijvoorbeeld. Er blijft natuurlijk ook een groot verschil tussen een geestelijk zieke pedo die rond een speeltuin hangt en een SG van justitie, vaker over gehad. Maar wat nu blijkt is dat er hele schimmige en vieze spelletjes op de achtergrond spelen rond Demmink, mogelijk chantage, dat vind ik natuurlijk fout. Het lijkt wel alsof het als chantagemiddel wordt ingezet om Baybassin vrij te krijgen bijvoorbeeld of tegen de Nederlandse staat. En dat is natuurlijk nog smeriger. Daarom tweet en schrijf ik er bijna niet meer over, ik vind het allemaal te vaag.

 107. “Jullie” zijn inderdaad alles behalve een homogene groep, goed punt.

  Maar zoals je zelf al aangaf ken je Demmink evenmin als Pinkypaint en is hij allang geen SG van justitie meer. Verder ben ik het niet eens zo met je oneens.

 108. @AIRVD Q Hammerstein? Die een praktijk met de beruchte Salomonson runde? Hammerstein had ook per ongeluk 3 ton op zijn rekening gezet van een client. En onlangs nog een koninklijke onderscheiting gehad. Die Hammerstein? UQ

  Precies die Hammerstein. Hij voerde ook nog samen een martelpraktijk in de kelder van de woning waar hij met Salomonson samenhokte. Slachtoffers waren veelal jonge Marokkaantjes.

  Ook heeft Hammerstein 2 miljoen uit de nalatenschap van de gezelfmoorde horeca tyfoon Sjoerd Kooistra achterovergedrukt.

 109. @Naomi Ik hoorde van Swap dat ze jou uit de club hebben gezet. Frontaalnaakt, Peter, noemde je een griezel, ook daar ben je niet meer welkom net als op Barracuda die inmiddels toch gestopt is na het bekend worden van zijn naam. Angsthaas dat die is.
  En nu ga je weer het remonstrante lieverdje spelen? De ideale schoonzoon op zoek met zijn aanstaande bruidje naar een passende gristelijke gemeente. Hoe schizofreen kun je zijn Jeroen. Hoeveel persoonlijkheden heb je nu zo al aangemaakt als gevolg van je misbruik?

 110. Bedankt voor het bewijzen van mijn punt over je Don. Ik denk dat het zelfs mensen als AIRVD en Waterman niet kan ontgaan wat voor persoon je bent, als je zo denkt over slachtoffers van misbruik te moeten schrijven. Daar geniet je van he. Masturbeer je er ook bij?

 111. Andere mensen pijn doen is war Don drijft. Ontgaat dat andere plottertjes, of zijn ze zelf ook zo? Dat vraag ik me af.

 112. Volgens mij projecteer je nou je afwijkingen Naomi. Enige vreemde aan Don vind ik de platte aarde bullshit en vriendschap met Martin Vrijland of was het nou Maarten? Voor de rest kan ik me wel vinden in zijn reacties hier.

 113. Ach Jeroen want Naomi doe ik niet meer aan. Dat is weer zo’n rollenspel van je. Wat verwacht je eigenlijk als je iemand voor pisvlek uitmaakt, voor menselijk afval? Daarna ook nog eens gaan dreigen met vervolging! Lekker de verklikker uithangen bij het MDI. De meeste mensen doorzien je inmiddels wel. Je bent gewoon een trol, een agent provocateur.

 114. @AIRVD De platte Aarde vond en vind ik de moeite waard om te onderzoeken. Dat er negatieve reacties op zouden komen wist ik en was ik ook voor gewaarschuwd. Ik heb er nog steeds een leuk onderwerp aan. Ik leer er veel van. Ben inmiddels wezen sterren kijken in het Planetron in Dwingeloo en ga dat na hun verhuizing nog eens doen. Ik kan NIET bewijzen dat de Aarde plat is maar ook niet dat ie rond is. Dus voor mij persoonlijk geen BS. Maar dat is voor iedereen aan zichzelf. Martin Vrijland heb ik geen contact meer mee. Ook de weg die MV is ingeslagen met zijn Saturnus cult is niet mijn ding. Ik vond hem geweldig in de Anass zaak en nog wat andere zaken. Beyond the Matrix is niet mijn ding. Dat is ook persoonlijk want anderen vinden het weer geweldig.

 115. Volgens mij is ronde aarde wel wiskundig te bewijzen dacht ik, bijvoorbeeld aan de ronde schaduwen op de maan, ben geen expert. Vind het ook typisch desinfo, waarom, omdat het geen reet uitmaakt of de aarde nou plat of rond zou zijn, er verandert niets, het zegt niets, behalve dan dat we worden voorgelogen maar dat weet iedereen met een beetje gezond verstand.
  Aan de andere kant: volk wordt dom gehouden, heel veel dingen die ons geleerd ijzn kloppen niet.
  Maar puur omdat het niets zou veranderen voor mij, heeft het ook niet zoveel zin en riekt het naar desinfo vooral ook omdat het een wereldwijde campagne schijnt te zijn om deze bullshit naar buiten te brengen.

  Als aarde plat zou zijn, dan zou de rand minimaal 40.000 km lang moeten zijn, zouden allang foto’s, video’s van moeten zijn, valt niet te bewaken. Alleen daarom al: grote stierenschijt.

 116. Zo had je een tijd geleden de ook naar desinfo riekende Hollow earth theorie. Ook mijns inziens desinfo, geen greintje bewijs ook voor. Sluit het niet uit maar bewijzen zijn er niet of in ieder geval een redelijk vermoeden aan de hand van aanwijzingen is er ook niet.

 117. @AIRVD Ik vond het interessant worden toen ik enkele oude mythes las over de schepping en daarbij in minimaal 2 mythes de oorzaak van de schepping benoemd zag worden als daar waar het jaar 1 nacht en 1 dag heeft. Mazda. Dus op de zogenaamde Noordpool of op Antarctica. Zo kwam ik bij de platte Aarde uit met Copernicus, Gallilei en de vrijmetselarij en het verbod op het betreden van Antarctica. Uitspraken van Prof. Weishaupt van het Planetron brachten mij eerder meer aan het twijfelen dan minder. Vandaar dat er een vervolg gepland is. Ik probeer een open mind te houden. Wat ik gewonnen heb ga ik niet meer opgeven door mensen die mij een verkoper van platte Aarde bs noemen. Daar sta ik boven. Ik heb geen sterrenkunde of natuurkunde gestudeerd maar leer wel een hoop bij alleen al door dit onderwerp te bestuderen.

 118. Hollow Earth kwam ik op uit via een zoektocht naar de vlucht van Hitler. Ik gebruikte dat verhaal als overgang naar de platte Aarde toen ik eenmaal besloten had me in de platte Aarde te verdiepen. Kijk er is niemand die mij vertelt wat ik moet schrijven. Dus het is geen campagne wat mij betreft. Het was een gevalletje synchronisiteit bij mij. Heel toevallig kwamen in de laatste 2 boeken die ik destijds las Gallilei voor en in een derde boek werd zelfs de platte Aarde genoemd in een lacherige sfeer. Dat triggerde me me erin te verdiepen.

 119. Daarom vind ik juist ook verdacht want het is bezigheidstherpaie, afleiding van belangrijkere zaken, en daardoor typisch bedacht door the powers that be. Het is ook heel logisch: de sheeple zijn aan het rennen voor hun baan en hypotheek en hebben geen tijd voor dit soort zaken, dus die worden al bezig gehouden. De rest mag zich bezig gaan houden met afleiding als platte aarde, water is niet doorzichtig, zwaartekracht bestaat niet, donkere materie is tastbaar, vierkante wielen rijden sneller, de wereld is vierkant, de aarde staat op z’n kop en gaat kantelen, de 4e dimensie etc

  Als iedereen voor zichzelf gaat uitvogelen dat de aarde om de zon draait en niet vierkant is dan gaan we honderden jaren ontwikkeling opnieuw uitvinden.

  Moet zeggen: hier is goed over nagedacht. het is niet zoals de swappies psychiatriseren, beledigen en uitschelden, dat is primitief, maar dit is een hele andere invalshoek: HOU ZE BEZIG. Hou jij ze dom, dan hou ik ze arm.

 120. We worden nu beziggehouden met het kweken van moslimhaat. Daar schrijf ik ook tegen. Ik heb geen platte Aarde blog maar een blog waarin ik schrijf over alles wat in me opkomt. Als ik een platte Aarde blog zou willen dan begon ik wel een extra blog. Hou jij ze arm hou ik ze dom heeft met religie en bestuur te maken. Nogmaals ik word niet gestuurd anders dan door mezelf. Dat is het fijne van een eigen blog. Het staat een ieder vrij artikelen over platte Aarde over te slaan met lezen.
  https://donquijotte.wordpress.com/2016/01/07/vluchtelingenhaat/

 121. Há die Don. We hebben het wel voorlopig weer gehad met die “platte aarde” hè? Ik deel verder AIRVD’s mening. Je mag je platte aarde onderzoek gerust verder doen,maar ik houd me er niet meer mee bezig.
  Ik ben benieuwd of je het strijdbijl weer kunt begraven en of je compleetdenkers ook weer toelaat op je blog.
  Joden die aan het roer staan? Doet mij trouwens denken aan de titanic.
  Kun je ook schrijven welke koers dat ze dan uitgestippeld hebben? Het is anders net zoals A zeggen maar niet B
  Want een roer gaat altijd naar links,naar rechts of gewoon in het midden en recht door,toch?
  Maar euh,ik zie een hollywood ijsberg bij die titanic.
  Of was die ijsberg ook een zio-leugen,dus een hoax?
  Je weet het maar nooit,want verzekeringen oplichten is een van de grootste zio-joden hobby’s.
  Is de Titanic wel echt gezonken? – StriktGeheim

  Verder ben ik het geheel met je eens dat er nu veel propaganda is om verschillende religies tegen elkaar op te zetten.
  Albert Pike’s moral&dogma letterlijk in wording.
  Ze willen wereldoorlog en alle naties op de knieën krijgen voor de VN wereldregering met zio-lucifer als wereldreligie.

 122. @Don, ik zeg niet dat “jij gestuurd” wordt, het viel me alleen op. Wereldwijde campagne over platte aarde en dat jij daar ook over schrijft. Je mag van mij alles schrijven, nogmaals het viel gewoon op. Zelf vind ik het bullshit en snap ook niet wat het toevoegt of bewijst behalve dan dat de wereld op z’n kop wordt gezet met middeleeuwse denkbeelden.

  Alleen al via de maanstanden en de zonstand, de ronde schaduwen op de maan is al bewijs dat de aarde rond is. Met een platte aarde zouden nooit zulke schaduwen op de maan zichtbaar zijn. Heel simpel. Maar goed, het is bezigheidstherapie.

 123. THE WORLD IN 2016 — Bix Weir

  En natuurlijk trekken de coat of arms aan de touwtjes.
  Putin,vergeet het maar. Van hem zal net zo goed niet veel goeds komen.

 124. Had ik al eens gelezen Don,maar waarom reageer jij toch naar mij toe met “misschien eens beter lezen”?
  Had ik mijn posting over doe trekpop Putin soms naar jou toe gericht?
  Ik dacht het niet,hè? Dus eigenlijk is beter lezen eigenlijk van toepassing voor jezelf.
  Hier heb je een roos. Mag je zelf in je vaasje zetten.
  Kun je ook Duitsers waarderen?

  Prettig weekend allemaal. Speciaal voor iedereen die alweer hard gewerkt hebben deze week.
  Oke,ook alle bijstandstrekkers,ww-ers,aow-ers,wao-ers en bandido’s.
  We zijn toch maar eigenlijk gewoon allemaal dezelfde mensen die allemaal ademen,eten,drinken……………… en de rest vullen jullie maar lekker zelf in.
  Could you be loved?

 125. It’s love that we share.

  Maar de liefde zal verkillen,precies zoals ook in de openbaringen vermeld staat.
  De liefde wordt niet meer verdragen,want het volk laat zich helaas tegen elkaar opspelen via een psychopatische mind oorlog op internet, leugens in de kranten en nieuws-leugens op tv.

 126. Dit is wat er zich vandaag afspeelde in Koln omdat mensen zich hebben laten indoctrineren door de silvester Koln propaganda.

  Zoals ik al eerder schreef,ook in de bijbel staat vermeld: “en de liefde zal verkillen”.

 127. De bergrede van Jezus naar zijn apostelen toe op de tempelberg te Jeruzalem

  Zeg ons, wanneer zullen deze dingen zijn, en welk zal het teken zijn van Uw toekomst, en van de voleinding der wereld?

  En Jezus, antwoordende, zeide tot hen: Ziet toe, dat u niemand verleide.
  Want velen zullen komen onder Mijn Naam, zeggende: Ik ben de Christus; en zij zullen velen verleiden.
  En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen; ziet toe, wordt niet verschrikt; want al die dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet.
  Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentien, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
  Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten.
  Alsdan zullen zij u overleveren in verdrukking, en zullen u doden, en gij zult gehaat worden van alle volken, om Mijns Naams wil.
  En dan zullen er velen geërgerd worden, en zullen elkander overleveren, en elkander haten.
  En vele valse profeten zullen opstaan, en zullen er velen verleiden.
  En omdat de ongerechtigheid vermenigvuldigd zal worden, zo zal de liefde van velen verkillen.
  Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.

  De tekenen zijn overduidelijk aanwezig,dus de profetieën in de bijbel zijn niet zomaar wat verzonnen teksten.

 128. Hoe zit dat eigenlijk met die tu “geleerden” in Delft?
  Willen zij nu echt Albert Einstein’s E = mc2 de grond in boren?
  Kunnen ze vast en zeker weer een vrijmetselaarsprijsje in de wacht slepen.
  Want zulke prijsjes krijgen zij altijd voor het uitbrengen van leugens en bullshit. (Denk ook aan pappa Vaatstra)
  We gaan even ruim 5 jaar terug:

  Minervaprijs naar TU Delft

  Ir. Liesbeth Venema heeft de Minerva-prijs ontvangen van de FOM voor de beste publicatie door een vrouwelijke fysicus. De Stichting voor Fundamenteel Onderzoek der Materie (FOM) reikt éénmaal per twee jaar deze prijs uit, waaraan tevens een aanzienlijk geldbedrag is verbonden. Liesbeth Venema is gepromoveerd bij de sectie Quantum Transport van de afdeling Technische Natuurkunde van de faculteit Technische Natuurwetenschappen te Delft.

  http://www.tudelft.nl/nl/actueel/laatste-nieuws/artikel/detail/minervaprijs/

  Het lijkt wel of heel Nederland Minerva besmet is.

 129. Gepubliceerd op 9 mrt. 2015

  David Pidcock with Daryl Bradford Smith, May 26, 2009.
  On Theodor Herzl; The Protocols of Zion; The Talmud; The Babylonian Talmud; Rabbi Ehrenpreis; Pidcock’s book Satanic Voices Ancient and Modern; Max Nordau; Asher Ginsberg; Moses Mendelssohn; Baruch Spinoza; Friedrich Nietzsche; Nihilism; Salman Rushdie; Karl Marx; The Fall of the Ottoman Empire; Leon Trotsky (Bronstein) & Jacob Schiff (Rothschild); Bolsheviks & Mensheviks; Satanism; Christ in The Gospel of Barnabas; The Bolshevik Revolution; The Russo-Japanese War of 1904-1905 & Jacob Schiff; The Predictions of David Ben-Gurion in 1962; The Planned Economy in America; Hardcore Zionist Rahm Emanuel & Freddie Mac; Germany defeated from within (thanks to the Crypto-Jewish Nazis); Islamic Prophecies, and more.

 130. In 1656, Amsterdam’s Jewish community excommunicated Baruch Spinoza, and, at the age of twenty–three, he became the most famous heretic in Judaism. He was already germinating a secularist challenge to religion that would be as radical as it was original. He went on to produce one of the most ambitious systems in the history of Western philosophy, so ahead of its time that scientists today, from string theorists to neurobiologists, count themselves among Spinoza’s progeny.

  In Betraying Spinoza, Rebecca Goldstein sets out to rediscover the flesh-and-blood man often hidden beneath the veneer of rigorous rationality, and to crack the mystery of the breach between the philosopher and his Jewish past. Goldstein argues that the trauma of the Inquisition’ s persecution of its forced Jewish converts plays itself out in Spinoza’s philosophy. The excommunicated Spinoza, no less than his excommunicators, was responding to Europe’ s first experiment with racial anti-Semitism.

  Here is a Spinoza both hauntingly emblematic and deeply human, both heretic and hero—a surprisingly contemporary figure ripe for our own uncertain age.
  Contemporaries called him “Satan incarnate” and “the most impious atheist who ever lived upon face of the earth.” But he is now revered as arguably the greatest philosopher since Plato, as the political theorist who first enunciated the general principles for a secular democratic society, and in many ways a modern saint. Baruch, later Benedict, de Spinoza (1632-77) devoted his adult life to thinking about the biggest questions of all: the nature of God and the universe, the function of religion, man’s elusive quest for happiness, the ideals of government, how we should conduct our lives. His own was one of absolute simplicity — a rented room, a little gruel for supper, an occasional pipe of tobacco, most of it paid for by his small earnings as a lens-maker. But, as the poet Heinrich Heine said, “All our modern philosophers . . . see through the glasses which Baruch Spinoza ground.”
  Part of Spinoza’s prescription for true happiness may sound familiar. The ancient Greeks advocated a stoic indifference to the world’s ills; St. Augustine confessed that our hearts are restless until they rest in God; Buddhists believe that we must free ourselves from the wheel of desire to find spiritual beatitude. Unlike these austere systems, however, Spinoza’s doesn’t reject the body or the delights of the world: “It is the part of a wise man, I say, to refresh and restore himself in moderation with pleasant food and drink, with scents, with the beauty of green plants, with decoration, music, sports, the theater, and other things of this kind, which anyone can use without injury to another. For the human body is composed of a great many parts of different natures, which constantly require new and varied nourishment.” And we should strive to be cheerful too: “Why is it more proper to relieve our hunger and thirst than to rid ourselves of melancholy?”

 131. Spinoza – The biblical god and free will do not exist

  Kijk,daar zien we waar het de NWO/JWO satanisten/vrijmetselaars ook om gaat. Het geloof vernietigen
  Rebeleren tegen het bestaan van God.
  Rebeleren tegen de bijbel en ook dat Jezus op aarde bestaan heeft.

 132. Proof Of God Part One. Jesus claims he’s God.

  En wie is de tegenstander van Jezus en van God?
  Juist…………………….de anti christ.
  Vraag eens een tu juppie of hij/zij in Jezus en de bijbel gelooft.

 133. Deze nog even voordat ik ga slapen.
  Kabouters bestaan echt? Goblin sightings caught on camera?
  Hebben ze bij niburu iets teveel verkeerde paddestoelen gegeten?
  Ik schoot me toch in de lach en pieste bijna in mijn broek.
  Ik vraag me af wie dit soort bewerkte filmpjes de internetwereld inslingert?
  Maar ja het is Prof. dr. ir. Kees Zoeteman, bijzonder hoogleraar duurzaamheidsbeleid in internationaal perspectief aan de Universiteit van Tilburg die gelooft in het bestaan van kaboutertjes.
  En als het uit de mond komt van iemand die zichzelf professor noemt en van een universiteit afstamt,dan weet ik alweer hoe laat het is.
  Stiere-stront
  Hij zal wel wat veel van die goblin pilletjes gegeten hebben,hahahahaha

 134. Goed artikel, dat alle media en banking sector Zionistisch is, is een vooropgezet plan dat 125 jaar geleden is gecreëerd. (Zionisten zijn eigelijk Valse Joden, aangangers van Satan) Hun plan staat beschreven in ‘The Protocols Of The Learned Elders Of Zion’ Zie: https://www.youtube.com/watch?v=Ig5sTehZqZA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s