Killercop nieuw fenomeen

Overal waar de Zionisten ongehinderd aan de macht zijn zie je het ‘killercop’ fenomeen. En de Zionisten zijn ongehinderd aan de macht in Amerika, Zuid-Afrika en Nederland onder andere. Goyim (volk) zijn immers dieren en kunnen ook zo behandeld worden en kunnen gewoon willekeurig afgeschoten worden. Onder dreiging van terreur (allemaal georganiseerd en gefinancierd door Saudi-Arabië, grote bondgenoten van het westen/Zionisten) worden vrijheden afgepakt en een repressief regime ingevoerd en daar horen killercops bij. Angst wordt aangewakkerd onder de bevolking door schietgrage politieagenten. GEHOORZAAM DIRECT DE AUTORITEITEN anders word je afgeknald is de boodschap.

Controlled opposition Micha Kat schreef eerder en vaker over dit fenomeen. Killercopes zijn enerzijds het product van een repressief angstregime, overal dreigt zogenaamd gevaar dus lijkt het gerechtvaardigd om mensen direct af te knallen, anderzijds dient het ook de New World Order agenda om vuurwapens van burgers af te pakken zodat ze totaal uitgeperst kunnen worden zoals de Zionisten met de machteloze/ongewapende Europese loonslaaf doet. Een Amerikaanse burger kan zich nog verzetten met vuurwapens in tegenstelling tot de geconditioneerde weerloze Europese sheeple.

Bij Zionistische propagandablog Geenstijl is de stemming onder de reaguurders dat toch vooral ‘zwarten’ worden neergeschoten dus zij als ‘room’ blanken dan wel übermenschen hebben niets te vrezen, maar er zijn vele filmpjes die bewijzen dat ook gewoon onschuldige blanken worden afgeschoten, zelfs bij een simpele verkeerscontrole. Zie dit artikel bij Neonnettle (goede website) bijvoorbeeld maar zie ook het neerschieten bij een verkeerscontrole bij ‘de’ Geenstijl. Dit waren gewoon onschuldige blanken dus gaat het domme argument ‘niets te verbergen dus niets te vrezen want ben blank’ niet op.

Ondanks de angst- en terreurregime roept deze Zionistische angsttactiek toch verzet op onder de sheeple. Het hoeft geen verbazing te wekken dat de Amerikaanse politie juist door Israëlische politie getraind wordt die uiteraard zeer veel ervaring hebben met het terroriseren van de goyim/animals/’arabs’.

Zionisten begrijpen waarschijnlijk ook dat hun daden vroeg of laat gevolgen gaan hebben (althans tot nu toe schitteren ze in kortzichtigheid dus het is maar de vraag of ze dit echt doorhebben) en willen dan ook kritiek op zionisme afdoen als antisemitisme. Aangezien er ook heel veel Joden walgen van dit door en door zieke en totaal gestoord beleid kun je Joden als groep daarop niet aanspreken maar alleen de aanhangers van dit zieke beleid, de Zionisten.

Zionisten blog Swappie en hun aanhangers hebben mij ook meerdere malen bedreigd met een killercop. Zie ook zo’n Zionist Marie Hemelrijk die zo even tussen neus en lippen door vertelt: “wij kennen mensen die aan zionistische complottheorieën zijn overleden” gericht aan Yasmina Haifi. Typisch Zionistisch: wij zijn onaantastbaar en bedreigen iedereen die wij willen.

Het tij gaat keren.

8 gedachtes over “Killercop nieuw fenomeen

 1. Je hebt echt niet door dat dat grapje over “overleden aan” een verwijzing is naar de nieuwe minister van Justitie, die meent mensen te kennen die overleden zijn aan het gebruik van cannabis?

 2. Eerder juist een verwijzing naar justitie, waar geen reden voor is maar dan nog blijft het een doodsbedreiging met een citaat van minister van justitie. Het is precies zoals de swappies ook doen: justitie is in onze handen, staat achter ons. Door het Zion netwerk? De swappies schrijven bijvoorbeeld ook heel vaak dat als justitie naar hun geluisterd had etc

 3. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/ard_is_zelf_zo_stoned_als_een_pak_koffie.html

  Volgens jou, als je bovenstaande link volgt, bedreigt (ongetwijfeld de zionist…) Van der Steur ook cannabis gebruikers met de dood.

  AIRVD, je hebt een groot probleem met het interpreteren van wat een ander bedoelt. Suggereren dat je de plank vaak mis slaat, zou een understatement zijn. Daarnaast laat je je ook alleen maar informeren door andere totaal malloten, en op die manier wordt het nooit wat. Elke ramp is fake, en dan zitten die vermaledijde zionisten er standaard ook nog eens achter.

  Heb je er ooit bij stil gestaan, dat de reden van jouw absurde paranoia bij jezelf ligt, in plaats van een fictieve vijand? Ik weet: Je hebt een positie ingenomen, en aangezien die volgens jouzelf voor 95% altijd klopt, verlaat je deze niet meer.

  Maar krab nog eens achter je oren, als je weer eens “zeer ernstig bedreigd wordt”. Als ik bijvoorbeeld voor de grap zou suggereren dat je voor mij een projectnummer bent dat geholpen kan worden, begrijp je dat ongetwijfeld verkeerd.

  Je moet je eigen shit een beetje op een rijtje krijgen, in plaats van anderen de schuld geven. Is mij ook gelukt.

 4. @Caduchon
  Je reactie is weer complete onzin. Als je in een artikel een jou onwelgevallige mening voor gek verklaart (ISIS is Zionistisch complot) en dan aan het eind afsluit met ‘we kennen mensen die overleden zijn aan’ ongeacht wat je er dan volgt dan is de boodschap duidelijk. Context is dus belangrijk, vreemd dat ik dat moet uitleggen. Snap je dat niet?

  Vervolgens ga je eigenlijk beledigen, want ik zou alles verkeerd zien.

  En dan moet ik me shit op orde krijgen en ligt alles aan mij,

  Ik weet dat jij een ‘swappie’ bent dus vraag me af wat nu de bedoeling is van jouw reacties hier?

  Zou je juist niet moeten kijken naar wat ik beweer: dat Zionisten over geavanceerde wapens beschikken en deze ook inzetten naar eigen willekeur, ook juist gezien de feiten die ik aandraag, het zien van mensen als dieren, hoe zijn Palestijnen zien, hoe jeroen mij hier een ‘halve arab’ noemt zonder dat ik dat ergens gezegd heb, alleen moeder Egyptisch maar er zijn vele Joodse Egyptenaren. Zou daar niet iets van waarheid in zitten?
  Als ‘swappie’ weet ik het antwoord al: je komt hier alleen trollen en alles ontkennen.

 5. “…ongeacht wat je er dan volgt dan is de boodschap duidelijk.”

  Ik denk dat die “je” een foutje is en dat ik je begrijp. Wat ik niet begrijp, is dat je denkt dat je mij nu iets uitlegt. Als iemand iets zegt als “wij kennen mensen die aan roken zijn overleden…”, dan wordt er toch niemand bedreigt? Dat jij in zo’n beetje alles een zionistisch complot ziet en jezelf ook aangesproken voelt, komt omdat jij de context totaal mist. Was je op de hoogte van die uitspraak van Van der Steur over wiet? Maar maakt ook niet uit eigenlijk, zelfs als ik het uitleg begrijp je het nog niet. En in dat artikel werd geen onwelgevallige mening voor gek verklaart, maar een debiele mening voor gek verklaard.

  Beledigen omdat ik zeg dat jij het verkeerd ziet…. Jongen, jij hebt een ernstig slachtoffercomplex.

  Waar een swappie volgens jou voor staat weet ik niet precies, maar het klopt dat ik daar sinds kort af en toe reageer inderdaad. Mag toch?

  Ik kijk juist naar wat je beweert, en ik heb zelden zulke groteske en bizarre onzin in mijn leven gelezen. Ik herlees zojuist je eerste alinea, en er staat werkelijk geen enkel feit in. Het zijn alleen maar hersenspinsels die je van anderen afgekeken hebt. Je gelooft in principe op een zelfde soort van manier als een religieuze fantast/godsdienst waanzinnige. Je behoort tot een exclusief groepje met toegang tot de Waarheid en de sheeple willen het niet zien. De ongrijpbare satan is omgeruild voor de zionisten en uiteraard staat de apocalyps ook voor de deur. Je fantaseert er ook vrolijk bij dat je als niet Jood als dier wordt gezien, verhaspel je een vraag tot een uitspraak en geloof je ook nog dat dat waarheid is.

  En nee, trollen doe ik niet. Ik ontken niet alleen, ik leg je ook uit hoe het wel zit. Volstrekt zinloos natuurlijk, zo begrijp ik. Jij hebt veel tijd gestoken in het vinden van De Waarheid, en bent nu een soort religieus gelovige geworden. En zoals we weten, maken feiten voor een religieus gelovige niet uit.

 6. @Caduchon Je reactie bestaat alleen maar uit onzin: ‘hersenspinsels’ en dan niet eens van mezelf maar van anderen afgekeken zogenaamd. Van wie dan? Zulke lage reacties en complete onzin.

  “ik heb zelden zulke groteske en bizarre onzin in mijn leven gelezen” dat zegt meer iets over jouw leven dan over mijn schrijfsels.

  En dan ben ik weer een gelovige terwijl juist alleen feiten leidend zijn voor mij en niet de propaganda van massamedia of wat voor leugens de autoriteiten de sheeple wil laten geloven. En waarin jij dus ook gelooft.

  Ik geloof niets, feiten zijn leidend.

  Jouw reacties zijn bevooroordeeld, zo lees je de artikelen en reageer je, met een duidelijk vooroordeel. Als je ook zo in het levens staat dan is het triest gesteld met je.

 7. Killercops komt van Kat.

  En: “Overal waar de Zionisten ongehinderd aan de macht zijn zie je het ‘killercop’ fenomeen. En de Zionisten zijn ongehinderd aan de macht in Amerika, Zuid-Afrika en Nederland onder andere. Goyim (volk) zijn immers dieren en kunnen ook zo behandeld worden en kunnen gewoon willekeurig afgeschoten worden. Onder dreiging van terreur (allemaal georganiseerd en gefinancierd door Saudi-Arabië, grote bondgenoten van het westen/Zionisten) worden vrijheden afgepakt en een repressief regime ingevoerd en daar horen killercops bij. Angst wordt aangewakkerd onder de bevolking door schietgrage politieagenten. GEHOORZAAM DIRECT DE AUTORITEITEN anders word je afgeknald is de boodschap.” bestaat toch ook alleen maar uit lariekoek? Dit zijn geen feiten, zoals jij beweert. Er vallen in Nederland bijvoorbeeld nauwelijks doden door politiekogels. We worden ook niet gerund door die vage zionisten van je, en dat je denkt dat ze je volgen in de Aldi geeft aan dat je een geestesziekte hebt. Waarin ik dus geloof, is dat jij een gekkie bent.

  En je noemt mij bevoordeeld, terwijl jij standaard “Hoax” en “zionisten” brabbelt.

  Het is triest met je gesteld.

 8. Weer alleen maar onzin en ook tegenstrijdig. Je vindt me een ‘gekkie’, prima. Jullie (de swappies) beweren dat ‘gekkies’ 24/7 in de gaten gehouden moeten worden of het liefst in een dwangbuis in een inrichting gestopt moeten worden. Vervolgens stel ik inderdaad vast dat ik de gaten gehouden word en dan ben ik weer gek en geesteziek. Dus wat is het nou? Moeten zogenaamde ‘gekkies’ in de gaten gehouden worden of toch weer niet? Het is ook elke keer weer wat anders.

  Aangezien je hier alleen maar bevooroordeeld reageert en ik ook de toegevoegde waarde niet zo zie van die onzin van jou gaan jouw reacties voortaan gelijk de prullenbak in. Tenzij de reactie niet bevooroordeeld is, dan zullen we het toelaten overwegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s