Zionisten controleren de gehele wereld

download (3)Alle puzzelstukjes beginnen op hun plek te vallen: de Zionisten controleren de gehele wereld zoals ook vastgelegd in de protocollen van Zion. In Nederland zijn dat vooral de Koninklijke familie en de Vrijmetselaars en aanverwante netwerken. Zij bezitten de gehele media, ook de nieuwe media, blogs zoals Geenstijl zijn een voorfront van dit Zionistisch netwerk zoals we al vanaf het begin doorhadden. In alles hebben we gelijk gekregen. De Zionisten streven een zeer ziek neoliberaal kapitalistische samenleving na waarin de loonslaaf totaal uitgeperst wordt en de miljarden afgeroomd worden richting de elite en bankiers en waarin de loonslaaf uiteindelijk oorlog mag gaan voeren tegen de pislamieten die uiteraard ook weer door hun gecontroleerd worden.

Geenstijl

ISIS is een huurlingenleger, bewapend, gefinancierd en georganiseerd vanuit Saudi-Arabië in samenwerking met de andere oliestaten, grote bondgenoten van het westen en de Zionisten. ISIS is hoogstwaarschijnlijk een back-up plan geweest van wat als het mis gaat in Irak als de Westerse militairen weg zijn? Als het misgaat in Irak dan is het back-up plan om huurlingen -die getraind en bewapend zijn door Saudi-Arabië- het land binnen te brengen en de controle terug te brengen. Dit betekent onder andere liquidatie van machtige figuren zoals te zien is in de inmiddels bekende liquidatiefilmpjes, alles op beeld vastgelegd als bewijs.

CAZ5zR0U0AAULbl

Een zeer interessant artikel op NSNBC van de hand van F. William Engdahl, afgestudeerd aan Princeton, waarin is te lezen dat Al-Qaida een 100% CIA organisatie, door Saudi-Arabië gecontroleerd. Zo is het ook met ISIS.

Ook wij worden weer zwaar gestalkt. En nogmaals: juist dat stalken (en het uitblijven van rehabilitatie) is reden voor onze blog en verzet. En dat willen ze dan blijkbaar.

Er gaat niets veranderen na een oorlog tegen de zogenaamde pislamieten, want daarna gaan zij uiteraard gewoon door met hun beleid. Enige manier van echte verandering is de Zionisten duidelijk maken dat het zo niet langer kan.

2 gedachtes over “Zionisten controleren de gehele wereld

 1. Duidelijk maken dat het zo niet langer kan is ook de enige vreedzame manier van het stoppen van hun beleid/agenda.
  Mochten ze toch horende doof en ziende blind blijven,dan zullen ze door blijven gaan totdat ze met hun neus tegen een betonnen muur aan lopen.
  Niemand hoeft mij nu te geloven.Het bewijs hiervan zal dan vanzelf zich manifesteren op straat.
  Daarom zeg ik altijd: we gaan allemaal maar met de neus omhoog.

 2. Welkom op de NWO planeet hoax,
  Eerst liegen ze je recht in je gezicht,daarna lachen ze je recht uit in het gezicht.
  Alles wat ze je op school leren is een voortzetting van leugens. Leraren beseffen het alleen zelf nog niet.
  Niet geschikt voor geprogrammeerde staats zombies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s