Haatblog Swapichou voert lastercampagne

Het groepje pedofiele verdedigers van haatblogje Swapichou zijn er maar druk mee, 24/7 zijn ze mensen met een eigen mening aan het stalken met blogs, beledigingen, leugens (iedereen is gek behalve zij). Iedereen die kindermisbruik afkeurt waar onder ondergetekende is gek volgens dit haatblogje/occulte clubje pedofiele verdedigers. Vooral Ziva is een felle aanvalsters van mensen die het verkrachten van kinderen afkeuren. Vanuit Israël schrijft ze bijna dagelijks een lasterstukje over iemand met eigen mening die verkrachting afkeurt. Zo ook onlangs weer over ons en vandaag weer over anderen.

Het moet heel duidelijk zijn dat dit groepje zwaar gesteund wordt vanuit de autoriteiten dan wel occulte clubjes. Dit zijn niet zo maar een groepje mensen. Gesteund door de autoriteiten en hoogstwaarschijnlijk worden ze ook betaald voor hun lastercampagne.

De vraag is: wat is nu wijsheid? Dit groepje wordt gesteund vanuit autoriteiten/justitie, althans ze dreigen dagelijks met gevangenisstraffen en civiele procedures. Ze affiliëren zich met Mossad en AIVD/Justitie. Over het antwoord zijn we nog niet uit, wat nu wijsheid is. Kindermisbruik gedogen, oogkleppen op (lijkt me niet verstandig) of toch de misstanden blijven aankaarten zoals Micha Kat ook gelukkig blijft doen. Ik zou zeggen, puur uit ethische motieven ook, moeten wij kindermisbruik blijven bestrijden. Een kind heeft recht op een bescherming zodat het niet verkracht wordt door psychopaten.

8 gedachtes over “Haatblog Swapichou voert lastercampagne

 1. “Vooral Ziva is een felle aanvalsters van mensen die het verkrachten van kinderen afkeuren.”

  Kan je mij hier één concreet voorbeeld van geven? Dus geen voorbeelden waaruit volgens jou zou blijken dat …, maar één concreet voorbeeld. Dank.

 2. och als die hoogerwei met die vrind hamelstien komt kun je een gelijke tegen klacht in zelfde procedure neerleggen en even wat van zijn opmerkingen en laster beschrijvingen en zee van beledigingen laten zien om aan te tonen dat daar geen enkel art 261 eer belang of goede naam bestaat en het daarom een valse aangifte en valse klacht betreft. Dat kan onder anticumulatie procedure. Vergeet voor al dan niet aangifte en aanklacht rascisme en discriminatie…daar druipt het van.

  Nog al gewaagd voor rommelswein om een als hogerwei in vrindenkring te hebben? Vóor je weet sta je zo als p*** advocaat te boek

  Mischien dat je deze punten in je Zelfstandige Aangifte meeneemt

 3. Je vermoeden dat hij voor staat en wetgevers werkt > opeisen gegevens of hij met justitie in aanraking is geweest daar vaker inderdaad zo demmink aan bendeleden kwam deze onder afpersing met de strafbare feiten kon recruteren deze dus inderdaad in opdracht derden handelt

 4. “rascisme en discriminatie…daar druipt het van”

  Nog een keertje dan: mag ik 1 (één) voorbeeld hebben hiervan? Aangezien het ervan druipt, moet dit niet te moeilijk zijn. Bvd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s