Code rood

Vanochtend -of eigenlijk vannacht- hebben we door gekregen dat Rotterdam mogelijk doelwit wordt van een ISIS achtige terreuractie. En daarna lazen we op internet dat Opstelten een Jihad-team heeft opgericht en dat een ISIS aanslag in Nederland mogelijk is. Dit is voor ons code rood. Het westen heeft ISIS gecreëerd, getraind en bewapend. Het is ook niet toevallig dat de meest wrede ISIS strijders uit Europa komen. Omdat ze aanhanger zijn van een gedemoniseerde en minderwaardige religie, de pislam, hierdoor zwaar gefrustreerd zijn en deze jarenlange opgekropte frustratie, haat en woede nu uiten in Syrië/Irak. Terwijl de lokale inwoners (Syrië/Irak) veel minder gefrustreerd en door haat gedreven zijn.
Hier zien we die frustratie ook ten uiting komen in de Schilderswijk, maar niet de Haagse Schilderswijk wordt doelwit van een mogelijke aanslag maar eerder Rotterdam. In Rotterdam is namelijk de Marokkaanse geheime dienst zeer actief en ze zijn in grote aantallen aanwezig. Zo’n terreuractie gaat hoogstwaarschijnlijk via deze lijnen lopen, Marokkaanse extremisten, die onder controle staan van de Marokkaanse geheime dienst. Mogelijke doelwitten zijn publieke plaatsen waar veel mensen aanwezig zijn, waar er veel getuigen zijn, dus drukke pleinen, geen treinstations of vliegvelden. Eerder drukke pleinen, nog concreter bijvoorbeeld Blaakplein. Wij geven dan ook het advies om komende weken/maanden drukke pleinen te mijden.

Sinds afgelopen mei is het duidelijk merkbaar dat we een nieuwe fase in gaan in de ‘oorlog tegen het terreur’. Was het na 11 september 2001 nog alleen maar spanningen verhogen door loonmatigingen en inperken van sociale zekerheden en het martelen met ‘zachte’ wapens gaat men nu over tot fysieke acties.

Door dit te schrijven voorkomen we wellicht een ISIS aanslag in Rotterdam.

Rotterdam moet nu compleet op scherp staan. Ook de Rotterdamse politie moet nu extra op scherp staan omdat zij slachtoffer kunnen worden hiervan.

12 gedachtes over “Code rood

 1. zit een kern van waarheid in,,maar ik geloof dat zij een thuisbasis willen hebben in Europa,,,en waar kan dat beter dan in Nederland met zijn tolerantie beleid,,,hier kunnen zij rustig hun plannetjes uitbroeden,,,wordt zelfs nog gefinancieerd in de vorm van uitkeringen,,dus ik denk niet dat zij zo gauw hun eigen nest zullen bevuilen,,denk dat Frankrijk ,,Engeland en Duitsland eerder aan de beurt zijn,,

 2. Uhm dit is wel het domste verhaal van de week gefeliciteerd!!! Als de des betreffende mensen waar het hier omgaat een “thuisbasis” in Rotterdam hebben waarom dan herrieschoppen in diezelfde stad lijkt me niet toch? Buiten het feit om dat er hier gesproken word van eventuele “aanslagen” die zijn toch in principe altijd misschien en kan altijd en door iedereen gedaan worden

 3. @Jeroen Gefeliciteerd, domste reactie van de week. Hoe kom je aan ‘thuisbasis’? Als een geheime dienst actief is in een bepaalde stad -om daar bijvoorbeeld een operatie uit te voeren/actie te ondernemen- waarom zou het dan een thuisbasis zijn? Onnavolgbare, domme logica. Je laatste zin is helemaal onnavolgbaar.

  @Frodo Defcon
  Nadelen gezien vanuit diegene die een ander geluid liever niet hoort. Tsja, daarom heet het ook vrijheid anders is er alleen het dictaat dan wel politiek correcte dictaat.

 4. Reactie 2
  Nog een vraagje aan Ina en/of wil: via welke Facebook pagina zijn jullie hier gekomen? Zie steeds dat er gelinkt wordt vanuit Facebook maar weet niet welke pagina. Bij voorbaat dank

 5. @Timothy Henry Bennik
  Ohja, en de ISIS filmpjes zijn zeker bedoeld als liefdadigheid? Dat is pas bangmakerij, niet diegene die voor het gevaar waarschuwt.

 6. Dit is inderdaad propaganda om angst te zaaien. De internationale politiek wil ons doen geloven dat er een collectief gevaar bestaat om onze aandacht af te leiden van binnenlandse kwsties en om ons ervan te overtuigen dat de oorlogen tegen al die moslimlanden terecht zijn. Weten jullie wel dat Hamas en Isis en Al qaeda en weet ik welke ‘terroristische’ groepering nog meer door de CIA en de Mossad zijn getraind en gefinancierd? Eerst zijn ze van nut om regeringen ten val te brengen, die niet wensen mee te werken aan de Rothschildmethodiek van banken en IMF om eerder onafhankelijke landen te onderwerpen en hun grondstoffen af te pakken. Schulden zult gij hebben! Schulden en nog meer schulden! En de bankiers en grootindustriëlen (dat zijn doorgaans dezelfden) maar lachen en rijker worden. Er worden dan welgezinde regeringen/dictators geïnstalleerd en daarna moeten de ‘terroristen’ van het toneel verdwijnen, maar ja, dan zijn ze vaak zo sterk, dat dat vaak lastig wordt. We worden gemanipuleerd en onze grondrechten worden steeds verder ingeperkt. Er wordt niet meer naar het volk geluisterd. In veel landen zijn demonstraties gaande, behalve in Nederland met al die door de massamedia gehypnotiseerde schapen. Open je ogen en zie wat er gebeurt! Lees internetmedia, geloof niet alles wat de NOS ons wil wijsmaken. Zien jullie niet dat de VS alle oorlogen op valse gronden is begonnen? Nucleaire wapens anmehoela, maar ja, dat is dan helaas pindakaas. Maar ze wisten het zooo zeker en bewijzen, ja maar die waren uiterst geheim allemaal, hoor… Hoe vaak hebben we de politici al op leugens betrapt en toch geloven we hen nog steeds op hun ‘blauwe’ ogen. Sinds WOII zijn er zo’n 23 oorlogen gevoerd door de VS. Vinden we dat normaal? En nu weer die Oekraïnekwestie. De enjge landen die nog IMF en Rothschildvrij zijn, dat zijn de landen waar de komende tijd oorlog tegen gevoerd gaat worden. We zijn op weg naar de nieuwe wereldorde met èén wereldregering. En daar zitten mensen als jij en ik heus niet in, hoor, gestudeerd of niet. Uit chaos (nieuwe wereld)orde scheppen is het motto. Van waaruit? 3x raden: inderdaad, Israël! Verdeel en heers. Brood en spelen. Wat zijn we weer blij als NL het goed doet in het WK en maar zwaaien met die vlaggetjes naar het koningshuis, dat diep bij deze shit is betrokken. Denk aan Bilderberg, zoek op agenda 21, zoek op banden van de CIA met Isis en Hamas op internet en ook op youtube (wel in het Engels), waar eerlijke politici, zo dun gezaaid als ze zijn, dit gewoon staan te verkondigen in parlementsvergaderingen en niemand die het ontkent. En zoek op een website van de CIA, genaamd ISIS. En voor wie nog meer wil weten, zoek ook op The protocols of the learned elders of Zion. Toeval? Blijf dan maar schaapjes tellen en slaap lekker, zolang het nog kan….

 7. Ooit gelezen over de Moslimjihad van Europa? Nostradamus begint actueel te worden!
  Het doet me goed dat Airvd meldt dat ze getraind zijn door het Westen, de bondgenoten van onze “kindervriend” Rutte en onze “Rotte Royals”.
  De NWO heeft geen Joodse roots maar is de strijd van Rome tegen de reformatie, de zgn contrareformatie, de Republiek America is nu vernietigd en nu een facistische politiestaat. Bill Hughes, schrijver en onderzoeker is zeer verhelderend mbt de oorsprong van de samenzwering: hetgeen werd overeengekomen tussen de Jezuïeten van Rome en de Royals van Europa(Merovingiers)met als uitkomst het verdrag van Wenen, maw uw regering bestaat uit hoogverraders die de soevereiniteit van Malta stellen boven die van U allen!

 8. LS…

  ISIS = ISRAËLI SECRET INTELLIGENCE SERVICE. Een samenraapsel van criminele huurlingen inzetbaar waar gemoord, verkracht en vernield moet worden zodat USA / NATO Israël orde op zaken kunnen stellen en een excuus hebben het betreffende gebied te annexeren. Ordo ab Chao de lijfspreuk van de Illuminatie !
  Gefinancierd en bewapend door USA / NATO / ISRAËL / SAOUDY ARABIË / FRANRIJK ETC.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s