Micha Kat definitief ontmaskerd

Micha Kat ‘journalist’ van Klokkenluideronline is definitief ontmaskerd. Micha Kat studeerde klassieke talen aan de universiteit van Amsterdam en werd lid van dispuut Osiris (hier schrijft hij dat zelf). Bijna alle -zo niet alle- topposities binnen Nederland worden bekleed door oud-leden van studentencorpsen en disputen. In een dispuut word je klaargestoomd voor de maatschappij. Je wordt ontgroend met als doel het creëren van een nieuwe groepsidentiteit o.a. met als doel het klakkeloos opvolgen van orders van hogerhand. Mogelijk zijn disputen de jongerenafdeling van de schaduwregering, mogelijk Vrijmetselarij.
Disputen zijn dan ook de kweekvijvers voor leiders en bekleders van topposities binnen de maatschappij. Ivo Opstelten maar ook Demmink waren bijvoorbeeld lid van de beruchte Leidse Minerva waar prinses Beatrix ook lid van is geweest. Alle ministers zijn oud-leden van één of ander dispuut. Advocaat Mathijs Kaaks was dispuutgenoot van Micha Kat maar ook allerlei rechters en zelfs Mabel Wisse Smit blijkt dispuutgenoot van Micha Kat te zijn zoals hij hier schrijft.
Disputen zijn bij uitstek de kweekvijvers waaruit de geheime diensten rekruteren. Toen al is Micha Kat waarschijnlijk gerekruteerd evenals Mabel Wisse Smit en wellicht nog anderen.
Zelf schrijft hij over Osiris: “Osiris was geen dispuut waar de mensen mikten op een traditionele establishment-carrière bij een groot bedrijf of bij de diplomatieke dienst. Eerder werd geflirt met allerhande grenzen.” Hier wordt dus waarschijnlijk de geheime dienst mee bedoeld.
Vervolgens werd de beroepsquerulant Micha Kat geboren en zijn carrière als geheim agent. Eerst bij NRC stennis geschopt, vervolgens bij de Telegraaf en daarna door een zeer vermogende familie, de familie Poot, gefinancierd om Klokkenluideronline op te zetten. Dit zei hij gisteren in deze radio-uitzending. Tevens gaf hij toe 4000 euro per maand van de familie Poot te krijgen. Familie Poot en Micha Kat kwamen voor de buitenwereld in aanraking met elkaar d.m.v. allerlei rechtszaken. Micha Kat was toentertijd actief in de juridisch wereld, schreef voor een advocatenblad, organiseerde congressen voor rechters en advocaten en had een boek geschreven ‘Topadvocatuur’ wat vervolgens weer aanleiding is geweest voor allerlei rechtszaken (let op de connecties tussen de juridische wereld/justitie en Micha Kat).
Vervolgens begon hij op schreeuwerige wijze -soms of vaak zelfs letterlijk- te schrijven op z’n website Klokkenluideronline. Met koeienletters op Telegraaf achtige wijze ‘BREAKING, BREAKING, BREAKING’. Nogmaals: door een zeer vermogende familie gefinancierd met als salaris 4000 euro per maand plus een bonus bij zoveel aantal bezoekers. Klokkenluideronline is dus opgericht met een bepaald doel. Zoals de naam al zegt Klokkenluiden online (dus het afvangen van Klokkenluiders online) en het laten horen van een zogenaamde tegengeluid, een gecontroleerde tegengeluid, queruleren. Hiernaast probeert deze club, deze familie Poot en consorten, honderden miljoenen zo niet miljarden gemeenschapsgeld los te peuteren d.m.v het chanteren van het establishment met pedofilie. Dit past een beetje in het huidige pre-WO3 tijdperk waarin er miljarden tegelijk weg worden gesluisd. Bij succes zou Micha Kat waarschijnlijk een percentage hiervan krijgen. Zie Martin Vrijland hierover. Klokkenluideronline moest een alternatieve medium worden. Als je “Follow the money” toepast kom je natuurlijk als snel via de honderden miljoenen van de familie Poot bij de Oranjes terecht. En om dit tegen te gaan moest Micha Kat vooral de Oranjes beschuldigen van alles en nog wat zodat zij niet geassocieerd zouden worden met het establishment.
Nog belangrijk om te vermelden: de opa van Micha -wat volgens Micha Kat zelf z’n echte vader is- was een zeer hoge Vrijmetselaar. Wij hebben ooit eens Micha gevraagd of hij zelf lid is en het antwoord was dat hij wel toenadering had gezocht, een paar gesprekken had gehad maar was afgewezen of zoiets, heel vaag antwoord. Maar hij was wel lid van Osiris, opvallende naam want Egyptische goden maken vaak deel uit van de Vrijmetselarij. En z’n opa was een zeer hoge Vrijmetselaar. 1+1=2
Binnen de Vrijmetselarij schijn je twee kampen te hebben: de witte en de zwarte kant, zoals bij het schaken. Soms moet er met de zwarte kant gespeeld worden en dat lijkt de rol van Micha Kat te zijn.
Het valt op hoe vaak Micha het woord ‘satan’ gebruikt. Ook had hij in z’n woning een ramskop hangen -in een van z’n filmpje te zien precies achter z’n rug- wat volgens z’n eigen zeggen een “100% satansteken” is. Micha Kat vertegenwoordigd de “tegenkant”, de zwarte kant, althans uit hun oogpunt. Dit kun je merken aan de focus op satan maar ook aan z’n holocaustontkenning waar hij opeens out of the blue mee kwam aanzetten. Vanuit het oogpunt van de machthebbers past dit allemaal bij de ‘zwarte kant’.
Maud Oortwijn is een belangrijke compagnon van Micha Kat. Zij is waarschijnlijk ook zo’n ‘zwarte dispuutgenoot speler’ maar heeft gestudeerd aan de universiteit van Groningen. Haar verhaal dat ze de koninklijke familie plus toentertijd minister Benk Korthals gezien heeft in een shabby buurtje in Bangkok met kinderen spelend is ongeloofwaardig en een duidelijke leugen. Plus dat ze zich neerzet als een zwaar gestoorde paranoïde patiënt: haar riool zou zijn kapot gemaakt, politiehelikopters die haar volgen, gasflessen die op de snelweg vielen wat een moordaanslag was volgens haar, haar motorblok van haar auto zou vervangen zijn, een duiker in het water als ze wilt gaan zwemmen en ga zo maar door. Dit vermengt met ze stalkingspraktijken die daadwerkelijk worden toegepast door de geheime dienst en het koningshuis. Zij maakt dus de stalkingspraktijken ongeloofwaardig. Maud Oortwijn wordt waarschijnlijk ingezet als pressiemiddel/chantagemiddel. Dat Benk Korthals een kinderverkrachter is zoals zij beweert geloven wij gelijk gezien zijn uiterlijk en andere VVD praktijken. Maar in een Shabby backpackers buurtje is ongeloofwaardig. Wat er hier gebeurd is dat zij (Kat/Oortwijn c.s.) waarschijnlijk info hebben dat Benk Korthals in een of andere zeer dure hotel of luxe ressort Thaise kinderen kreeg aangeleverd en dat zij d.m.v. dit verhaal van Oortwijn de druk proberen op te voeren. Niet het daadwerkelijke verhaal maar wel iets wat er in de buurt komt. Alleen prikt iedereen met een beetje bullshit detector gelijk door het verhaal van Maud Oortwijn heen.
De club Poot/Kat c.s. proberen verder de druk op te voeren d.m.v. de rechtszaak van de Roestige Spijker. Ook daar laten zij weer niet hun echte tanden zien maar zijn het wat ‘teasers’, plaagstootjes, toneelspel. Van kom nou over de brug met die honderden miljoenen zo niet miljarden, er is nog niets verloren. Het gaat de Pootjes alleen om geld zoals de oude Poot in een recent Volkskrant interview liet weten.
In een filmpje beschuldigde Micha Kat de kritische lezertjes die hem niet meer klakkeloos geloven psychiatrische patiënten te zijn die hun problemen willen oplossen. Maar Maud Oortwijn die compleet krankzinnige paranoïde verhalen debiteert die steunt hij. Onlangs stond hij voor haar deur in Amsterdam omdat Oortwijn zogenaamd vermist zou zijn. Ze bleek -zoals we allang dachten- gewoon lekker op vakantie te zijn. Waarschijnlijk in Thailand.

12 gedachtes over “Micha Kat definitief ontmaskerd

 1. Reactie op nujij http://www.nujij.nl/algemeen/micha-kat-definitief-ontmaskerd.27670662.lynkx

  door ergstemeeloper

  Ik snap 1 ding niet. Als ze samenwerken, zwart en wit
  Waarom zegt zwart kom op met de miljoenen anders vertellen we meer.
  Ik begrijp dat ze samenwerken en zwart zijn geld krijgt maar ze kunnen hun vrienden waarmee ze samenwerken toch niet chanteren. Want ze werken samen.

  Wij zijn geband op Nujij en geen zin om moeite te nemen met andere account dus we kunnen niet reageren. Hierbij dus mijn reactie.

  Het gaat ze om het geld, om de miljoenen, dus er wordt een spel gespeeld om het geld en daarin is alles geoorloofd ook dus het chanteren met pedomateriaal. Zolang niemand achter de tralies beland (dat willen zij ook niet, alleen geld willen ze zien) is er niets aan de hand.

 2. Ik meen dat dit allemaal te serieus wordt opgevat.

  Rechtbanken en rechters zijn niet serieus, slechts acteurs voor absurd een hoog salaris, wij burgers zijn hun slaven. Micha maakt een show alsof rechtspraak geloofwaardig zou zijn, want pedofielen in de overheid moeten gelyncht worden en horen niet in een gevangenis.

  Beatrix werkte voor de paus, de youtube film van de toespraak over haar aftreden eindigd in de vlag van Beatrix 10 meter onder het kruis van Constantijn, een symbool wat elke calvinist verafschuwt. Ook in het huis van gebroeders Poot zal met Maria beeldjes vinden met lampjes erin, getuige wat Poot zegt over het papisme in het nawoord van Demmink Doofpot.

  Micha als Jood wordt gewoon gebruikt, bijvoorbeeld om de Rooms Katholieke Holocaust te helpen ontkennen, om deze papisten als gebr. Poot een niet-roomse dekmantel te geven, zoals ook de Rotschild familie als dekmatel dient voor de financieringen door het Vaticaan. En inderdaad, waar het Vaticaan aanwezig is, daar worden kinderen verkracht, dus waar moet je anders over schrijven? Het sofisme uit de tijd van Socrates?

  Micha is een soort Freek de Jonge of Theo Maassen, een onhandige klungel in de voetsporen van Alex Jones die er miljonair van werd, maar nu dan vervangen door Bill Cooper op KLOL, zonder de verwijzing van de moord op de man op 5 November, het Bonfireplot van JDTV…Guy Fawkes day.
  Amusement, met even veel actualiteitswaarde als voetbaluitslagen.

  Gewoon niet serieus nemen, de humor op waarde schatten, ik zie niet al te veel schade van de kant van Micha Kat.

 3. Maud in nood:
  Vanaf vandaag stop ik ermee. Ik heb geen geld meer om een internet cafe te betalen. Er is immers geen geld voor eten, dus laat staan het delen van de kennis die ik hier vergaard heb. Ik besef dat de meeste Nieuwe Media mensen AIVD zijn en dus alleen uit zijn op de ondergang van mensen als ik. Het is jullie gelukt. Ik heb geen computer, geen facebook, geen hotmail, geen contacten en geen geld. Bovendien zit ik in een ontwikkelingsland vast, mede dankzij de Thaise politie en de Nederlandse ambassade.

  De enige hoop die ik heb, is dat er enkele mensen wel waarde hechten aan mijn leven. Of erg graag willen weten waarom het vaststaat dat Fred de Brouwer op professionele wijze is verongelukt. Misschien willen jullie weten wat ik van mijn eigen verhaal heb kunnen uitvinden. Misschien allemaal. Ik doe hier helemaal niets met al mijn kennis, want kan geen eten en internet cafe betalen.

  Ja, ik had zelf ook nooit gedacht dat het zover zou komen. Maar alleen kan ik niets. En als je geen AIVD-er bent, sta je alleen in de nieuwe media. Zo simpel is het. Helaas.

  Share this:

 4. Waar is onze ouderwetse tegenpartij gebleven. Met de alziende ogen van Jacobse en van Es? Hoewel? Denk dat vele mensen goed aan de slag gaan, maar uiteindelijk voor geld of chantage zwichten om de zoekende mens wat zand in de ogen te strooien. Je moet wel heel veel verstand van een diamant hebben om de door jouw bekeken facetten op waarheid te kunnen toetsen. Kat is een goed betaalde zandstrooier, Vrijland een verrader, Steve Brown een crimineel, die Swap I gangers zijn zionisten, om er maar een paar te noemen. En zo wordt het voor een eenvoudige burger als ik een ondoorgrondelijk geheel. Laat staan als je het wereldtoneel wilt onderzoeken.

 5. In ieder geval worden zij betaald en hebben een bepaalde agenda in tegenstelling tot iemand die alleen op zoek is naar info

 6. […] Kat is ‘controlled opposition’ zoals al velen en wij ook hebben aangetoond. Natuurlijk zelf Joods, volgens eigen zeggen behoort hij tot een van de […]

 7. “haar riool zou zijn kapot gemaakt, politiehelikopters die haar volgen, gasflessen die op de snelweg vielen wat een moordaanslag was volgens haar, haar motorblok van haar auto zou vervangen zijn, een duiker in het water als ze wilt gaan zwemmen”

  Dit geloof ik wel en dat zijn idd stalkingsprakttijken waarbij stalker er geen probleem mee heeft als er iemand onder een bus komt ofzo.
  Zelf ben ik diverse malen bijna aangereden waarbij zelfs 2 maal een ander persoon werd aangereden.
  2 maal op een looproute, waarvan stalker wist dat ik er zou lopen op dat moment, lag er een putdeksel van de put.
  Een ijzeren haak vlak langs mijn hoofd, een wankele pallet boven de straat met een losse gasfles er bovenop…..
  Zelfs mevrouw Krikke, huidig burgemeester Den Haag, sjeesde met haar auto vlak voor mijn neus voorbij.

  Ik ben er van overtuigd dat mevrouw Maud O. de waarheid verteld over haar stalking.
  Dat Koningshuisverhaal, daar geloof ik he-le-maal niets van en rammelt aan alle kanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s