Politci omkopen met seks is privé aangelegenheid

Vrouwelijke spionnen of vrouwelijke agenten van geheime organisaties zijn getraind om mannen te verleiden om ze zo te beïnvloeden of informatie te verkrijgen. Doel is om de man in kwestie dusdanig in te palmen dat ie alles voor ze wilt doen. Deze vrouwen kunnen lid zijn van geheime diensten, geheime organisaties of zelfs de maffia die ook exact dezelfde methodes gebruikt.
Politici zijn uiteraard doelwit van dit soort agenten om eenmaal in hun macht invloed te kunnen uitoefenen of bepaalde belangen veilig te stellen. Één vrouw kan zo de belangen van deze geheime organisaties behartigen en de democratische werking van miljoenen kiezers buiten werking stellen. Jack de Vries kan bijvoorbeeld door een vrouw verleid zijn om bepaalde defensie orders erdoor te krijgen, grote bedrijven of geheime diensten kunnen dus heel erg baat hebben bij zulke middelen.
In politiek Den Haag behoren de sekspraktijken tot de privésfeer en de door de staat en multinationals gecontroleerde media peperen de TV kijkertjes en de krantenlezertjes dat dan ook goed in. Of dat nou seks met jonge jongens uit Oost-Europa is, of dat politici omgekocht worden met seks of zich lekker laten afranselen door een SM-meesteres of even een paar weken in Thailand op bezoek gaan bij een kindertehuis, allemaal privé. Wel zo makkelijk want zo kunnen politici ingepalmd worden door geheime diensten/multinationals en het is allemaal prive!
Trouw kwam zelfs met column: seks in ruil voor wederdiensten is privé schreeuwde Trouw met zoveel woorden, er werd zelfs een hoogleraar aangehaald om de domme en gelovige Trouw lezertjes dat nog eens extra duidelijk te maken. Het valt wel te begrijpen dat Trouw hiervoor opkomt: als je nou eenmaal zo corrupt, hypocriet en huichelachtig bent als de Trouw en de massa media dan moet je natuurlijk wel opkomen als er in Den Haag een scheve schaats gereden wordt. Je moet natuurlijk wel ergens voor blijven staan als krant he. Want als je zo hypocriet en onbetrouwbaar bent als de Trouw dan hoort vreemdgaan er ook bij, met kindertjes waarschijnlijk. Je bent corrupt, onbetrouwbaar en hypocriet of je bent het niet. Dat Diederik Samsom al tijdens z’n huwelijk z’n persvoorlichtster lag uit te wonen (of in Diederik’s geval: zat te kietelen) dat doet er bij Trouw allemaal niet toe. Je afvragen of er meer achter deze affaire zit is zelfs uit den boze, allemaal prive.
Nu de Pvda zelf heeft gelekt dat Diederik Samsom een relatie heeft met z’n persvoorlichtster rijst de vraag op of er dus meer achter deze affaire zit met de persvoorlichtster. Ze heeft eerder voor Ajax gewerkt, vanuit Amsterdam wordt de Pvda aangestuurd door een paar invloedrijke families. Het is bijvoorbeeld buitengewoon opmerkelijke hoe Asscher Den Haag binnen is gerold, zijn opa was eens wethouder van Amsterdam begin vorige eeuw. Hij doet beetje voorkomen als het verwende jongentje dat op z’n vaders bedrijf mag passen.
In Amsterdam draaien ze aan de knoppen van de Pvda en wellicht hebben zij de persvoorliegster met een extra opdracht meegestuurd: Palm Diederik Samsom in zodat wij onze agenda kunnen uitvoeren. Namelijk: het plunderen en uitbuiten van Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s