The mumbai attack; een analyse

m05_17178177
Onderschrift: Dit zou volgens de mainstream media een vermeende terrorist zijn. Wel vreemd dat hij gewoon openlijk rondloopt en te fotograferen valt.

Nu de hysterische NOS staatsjournaal berichten achter de rug zijn kunnen we kijken wat er nu precies daadwerkelijk gebeurd is in Mumbai.

Een groep van circa 25 zwaar getrainde en zwaar bewapende Pakistaanse terroristen zijn via bootjes aan land gekomen bij Mumbai. Vervolgens hebben ze een goed voorbereid aanvalsplan uitgevoerd. Groepjes van 2 a 4 terroristen hebben verschillende doelen aangevallen. Waaronder: Hotels waar veel Westerse toeristen en zakenlieden komen, een treinstation, een populaire cafe en het meest opvallende: een joods religieus centrum en een ziekenhuis.

De terroristen waren goed voorbereid en zeer goed uitgerust met Kalashnikov’s, satelliet telefoons, blackberry’s, GPS zenders, kneedbare explosieven, handgranaten, extra magazijnen en voedsel voorraden. Zodat ze een lange tijd zouden kunnen vechten en maximale media aandacht zouden krijgen.
Volgens Indiase commando’s is het duidelijk dat deze terroristen getraind zijn. Voor deze training komen maar een paar landen in aanmerking: Afghanistan, meer voor de hand liggend gezien de nationaliteit van de terroristen is Pakistan. De ISI (Inter-Services Intelligence), Pakistaanse grootste geheime dienst heeft ook een rol gespeeld in de voorbereidingen van de 9/11 attacks. De geldstromen aan de vermeende terroristen van 9/11 liep via de ISI en waren afkomstig van de CIA. Voor meer informatie hierover lees bijvoorbeeld dit stukje. Het is goed mogelijk dat de ISI gezorgd heeft voor de special forces training van deze terroristen.
De ISI staat onder controle van de CIA. Wellicht was dat een voorwaarde van het Westen voor het verkopen van nucleaire technologie aan Pakistan. Daar heeft Nederland nog een mooie rol in gespeeld door Qadir Khan op te leiden. De BVD was op de hoogte van z’n activiteiten maar mocht niet ingrijpen van de CIA heeft Lubbers later verklaard.

Wat is nu het doel geweest van deze terroristen?
Daarover kun je bijna niets vinden in de mainstream media wel is de aanslag opgeëist door de “Deccan Mujahedeen”. Een of andere islamitische terreurbeweging. Maar het doel lijkt angst en terreur te zaaien onder de Indiase bevolking maar ook wereldwijd.

Cui bono?
Dat is altijd de belangrijkste vraag bij dit soort terreuracties. Wie profiteert? De Pakistaanse moslims? Of de Indiaanse moslim minderheid die het al zwaar te verduren hebben in India? Het is precies andersom. Het effect van deze terreuracties zal zijn dat de spanningen tussen India en Pakistan zullen toenemen en dat de moslims in India doelwit zullen worden van geweld. En Europa en de VS zullen de ‘war on terror’ in Pakistan verhogen.
Al met al is er niet één punt van voordeel voor de Pakistaanse terroristen. Natuurlijk zijn de terroristen gek en fundamentalistisch, maar ze zijn wel in staat om een zeer goed voorbereid aanvalsplan uit te voeren. Dat rijmt niet echt met elkaar.
Uit bovenstaande blijkt dat het doel een provocatie is om een oorlog tussen India en Pakistan uit te lokken. Deze provocaties begonnen net na 9/11 met de aanval op het Indiaanse parlement in december 2001 door vijf gewapende terroristen en lijken dus onderdeel te zijn van een grotere strategie, van een groter plan.

29 gedachtes over “The mumbai attack; een analyse

 1. Anglo Amerikaanse aanval. Volgens een bericht uit de daily Mail op 28 november waren onder de gearresteerden 7 personen met enige Britse betrokkenheid, mogelijk 2 Britse residenten, er was sprake van Leeds en Bradford, wijken waar de bombers van de metro vandaan kwamen.
  ISI betrokkenheid? Nee.

 2. Door wie zouden ze dan getraind en bewapend zijn E-bee? Door de Taliban? Die staan al jaren in contact met de ISI. En sowieso moeten ze dan door Pakistan gereisd hebben om India te bereiken. Dat is natuurlijk niet onmogelijk maar wel moeilijker allemaal.

 3. “Door wie zouden ze dan getraind en bewapend zijn E-bee? Door de Taliban?”

  Het plaatje wordt steeds duidelijker AIRVD en ook wie er aan de top van die synthetische terreur veroorzakende pyramide de touwtjes in handen hebben… Wat dat betreft vind ik E-bee iets meer met een ongeconditioneerde goy-bril (gekocht op het waterloo-plein) kunnen kijken waarvoor overigens mijn uiterste respect E-bee… Zie links voor wie wil horen maar vooral ook zien kan/wil hahaha. Go on AIRVD!!!

  http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/9325 http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/9317
  http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/9313
  http://judicial-inc.org/811mumbai_and_the_mossad_angle.htm
  http://judicial-inc.org/811ben_gurion_on_pakistan.htm

  *Let vooral op de comments onder deze links!*

  PS: Wegens het niet kunnen kiezen met welke nick ik hier bekend zou willen zijn, dan toch wel mijn definitieve keuze: HOLOHOAXERKENNER!!!

 4. Deze zwaarbewapende en nieuw in de kleren en schoenen gestoken terroristen, met rugzakken gevuld met wapens, zijn in snelle bootjes van zee gekomen, maak ik op uit de eerste berichten. Als er al een officiele verklaring komt is die te wantrouwen. Er worden de laatste jaren veel Britse pakistani opgeleid in Pakistaanse kampen door Al Qaeeda. Als er een moment in tijd is waarop de situatie ideaal is om Pakistan tegen India op te zetten, is het nu. Daarom verwacht ik geen ISI betrokkenheid.
  Overigen zijn er dingen misgelopen, ondanks de kennelijk haast militaire planning. De bomauto die op het vliegveld had moeten ontploffen was door een roadblock te laat en is dus voortijdig ontploft. Het Engelse crickett team had zeker het slachtoffer mioeten worden doch hebben op het laatste moment hun trainingskamp verlegd, maar hadden normaal in het aangevallen hotel verbleven.

 5. @Holohoaxerkenner
  Helaas zijn mensen die denken dat de joden overal achter zitten zelf verkeerd geconditioneerd en in een val getrapt. Niet bevorderlijk voor goed objectief onderzoek naar gebeurtenissen in de wereld maar vertroebelend. En daar is het precies voor bedoeld.

 6. @Holohaaxerkenner.
  Hehehe, ongeconditioneerde goy-bril. Lachuh. Niet te koop op het Waterlooplein hoor, kostte jaren werk, die conditionering af te schudden…

 7. India is gepenetreerd en heeft uitgebreide wapenhandel met Israel. Sing is pro-CIA en niet geliefd bij de hindu,s, hele errugge complexe achtergrond. Ik zeg: Anglo Amerikaanse aanslag onder directe Mossad regie om de Moslims de schuld te kunnen geven. Zo zie je maar dat die ook maar worden gebruikt en zullen worden uitgeroeid, net als Christenen en Joden gelijk. Pakistan staat nu dus 1 op de agenda. Geen ISI, waarschijnlijk, omdat me dat gewoon niet tactisch lijkt.
  Sinds die knullige 9-11 aanslagen weten ze dat ieder zich gewillig tot slaaf door een tiran zal laten maken omdat ze dergelijke opzichtige leugens accepteren in weerwil van de feiten.
  Wie er nu de vijand is? Je geloof in de dagelijkse leugens van je regering die je kennelijk nog steeds bereid bent te accepteren is je ware vijand. Nu nog denken dat je iets kunt bereiken via vragen aan de politiek, is daar een ziekelijk symptoom van.

 8. De tijd gaat razendsnel. Hier is dat onmogelijk geworden, Duitsland schijnt nog veel erger te zijn zelfs…

 9. @E-bee
  Ik twijfel er niet aan dat het moslims waren. Juist moslims zijn heel makkelijk op te hitsen tegen joden. Gewoon vertellen dat joden overal achter zitten, geef ze paar kalashnikovs, paar keer allah is groot en gaan met die geit.
  Simpele religie waar het goed gebruik is om met een stukje hout je tanden te poetsen zoals we vandaag op Geenstijl konden lezen en waar het hoogste goed suna heet (suna omgedraaid is anus overigens).

 10. “(suna omgedraaid is anus overigens).”

  http://nl.youtube.com/watch?v=Vf5RSsvClQQ

  Omdat woorden na deze verachtelijke beelden mij tekort schieten, hierbij als dagsfsluiting alsnog een van hun ‘gekozenen’ door hUN god lucifer. Deze eveneens geconditioneerde jezus judeo-cons zullen alles en iedereen in de naam van lucifer talmudisch voor hun b’rnai-b’rith occulte cosjere pooiers willen opofferen…. Dus als je over de suna praat, wil je dan ook de christenlijke oorlogshitsers van de eveneens cabalistisch gemanipuleerde tegenbalans meenemen AIRVD?

 11. Het is jammer dat geenschteil nooit eens over dit soort van slchtofferisme eens satire kan en mag bedenken door zijn geldschietende cosjere broodheertjesss van de tele-VAAG…(zie mijn pogingen om hieronder daar enigsinds WEL iets over naar buiten te kunnen brengen AIRVD…waavoor mijn welgemeende dank natuurLIJK!)

  Kristallnacht in Hebron:
  When will Israel wake up to its gruesome legacy, asks Khaled Amayreh…
  Unconcerned about arrest by the police or prosecution by the Israeli justice system, fanatical Jewish settlers in the Palestinian town of Hebron (Al-Khalil) have been attacking Palestinians, damaging and ransacking their property, exactly like Nazi thugs did to Jewish-owned property in Germany 80 years ago. The settlers, who claim to be acting in the name of true Judaism, espouse a messianic doctrine advocating violence and terror against non- Jews in Israel-Palestine for the purpose of creating a pure Jewish kingdom that would be ruled by Halacha, or Jewish religious law. The settlers, who represent the core of religious Zionism, believe that the ethnic cleansing of non-Jews in the Holy Land will eventually usher the messianic age and accelerate the appearance of the Jewish Messiah, or Redeemer, who would bring about redemption for Jews and rule the entire world from Jerusalem. In recent weeks, these thugs have been attacking Palestinian homes, smashing cars, vandalising property and fostering a general atmosphere of fear and terror throughout this town of nearly 200,000 people. Lees verder hieronder…
  http://weekly.ahram.org.eg/2008/924/re81.htm

  CARTOON OF THE DAY:
  Mordechay’s Hand…
  In the ghettos of Warsaw during the Second World War, the Jews rose up. Faced with an imperious executioner, they defended their human dignity. In an Israeli kibbutz there is a statue of the leading rebel with a grenade in his right hand (yad). The kibbutz is named after him – Yad Mordechay. It is situated close to the northern border with Gaza. Since the end of the 19th century, the Palestinians have been gradually forced out of Palestine. Today they amount to only 20% of the citizens of Israel and do not have the same rights as the Jews. Others live in walled-in enclaves on the West Bank and in the Gaza ghetto. Many have lived for 60 years in refugee camps, or in exile. The situation of the Palestinians is now similar to that of the Jews in Europe during the Second World War. The Palestinians have nothing to do with Hitler and Palestine is their country. In spite of this, many seem to look upon the conflict as though both sides are tarred with the same brush. Or choose to look the other way and keep silent. The Second World War has been portrayed as a Holocaust mainly concerning Jews. But what about the Japanese in Hiroshima, the Germans in Dresden, or the Russians on the Eastern Front? The Jews have been allotted an exceptional position as victims. It is used to justify Israel’s politics. The “Jewish State” becomes taboo. Anyone who touches it is stigmatised with “anti Semitism”. Even though it is a state for only some of its citizens. Or because of this? And yet, in the end, everything is so simple: When the exiled Palestinians are allowed to return to their homeland. When all people between the Mediterranean and the river Jordan are awarded the same rights. And the statue of Mordechay represents also “the other”, with an olive branch in his hand instead of a grenade.
  http://palestinethinktank.com/2008/11/26/cartoon-of-the-day-50/

  Ps: Wegens ondergrondse verzetsactiviteiten ben ik voorlopig mijn postjes ergens anders verder ahttp://ccinsider.comedycentral.com/photos/uncategorized/jewish.jpgan het droppen op andere jew-vriendelijke sites als bijvoorbeeld daar zijn; jew-tube, cidi, annefrank-stichting, christenLIJKEN voor piss-raël enz. enz.. Ik wens verder AIRVD en zijn scherpe commentatoren veel sucses bij het aan de man brengen van de vele slachtofferige ten bate van de geldwisselaren op industriele schaal verspreidde leugens, die in deze boeiende dagen door de waarheid aan hun ontmaskering onderworpen zijn. HALLELU-JAHWE!!!

 12. @Holohoaxerkenner
  Fundamentalistische christenen, joden of moslims zijn voor mij een pot nat. Maar ik kan niet bij elke kritische opmerking over de ene religie gelijk ook alle andere religies noemen. Ik zelf ben dan ook atheïst.

  Wat betreft je reactie hierboven: ik moet zeggen dat dit geen platform kan zijn voor anti-joden propgaganda of haat jegens welke groep dan ook. Het Midden-Oosten conflict is heel treurig maar partij kiezen lost het probleem niet op. Je zou juist boven de twee ruziënde partijen moeten staan. Of voor een oplossing van het conflict zijn, maar om de schuld bij de joden of palestijnen te leggen los je niets op. Dan doe je juist precies wat ze willen. Misschien een punt van overdenken waard.

 13. “…ik moet zeggen dat dit geen platform kan zijn voor anti-joden propgaganda of haat jegens welke groep dan ook…”

  AIRVD en jij durft dit nog met droge ogen te beweren terwijl je weet dat de inkt van deze uitspraak nog niet droo is? “(suna omgedraaid is anus overigens).” Ik ben ook atheist wat betreft de hersenspoelende mik dat er door ALLE denominaties op deze kloot in onze mik geconditioneerd probeert te worden, maar desalniettemin bezig ik dit soort van taalgebruik nooit naar welke religie dan ook. Ook niet naar de judeo-conjo’s en hun desceptionele narren AIRVD. Ik hoop dat we elkaar hebben begrepen, want als je niet voor het karretje van links gespannen wenst te worden, moet je degenen die je aanspreken op je onderdanigheid aan de judeo-cons niet gelijk voor haatzaaier of andere demoniserende benamingen in de hoek wegzetten toch? Hé vrind ik groet je hierbij en veel sterkte bij je ontwakingsproces, zodat je niet zoals deze clowns hieronder eindigt… Kerel, moge je blog tot een als gregorius-nekschot strevende hilariteit uitgroeien hihihi… Chaito. 14. “Je zou juist boven de twee ruziënde partijen moeten staan.”

  Als door een interventie van het hogere zou ik je willen vragen om de beelden die ik hieronder meelink zorgvuldig te bestuderen. AIRVD, daaruit wijsgeworden kan je alleen nog maar opmaken dat ik er niet van houd om mij boven of onder wie dan ook te plaatsen dan wel racistisch tegen af te zetten. Waarvan acte; misschien is dit ook een punt van nederigheid waardig is om te overdenken. Wil je dat voortaan doen voordat je iemand beledigd en in een hoek duwt waar hij niet thuishoort of zich thuis voelt… Respect man ik snap je intenties zeker wel. (Dit is echt mijn laatste post en niet wegens hartenzeer of zo hahaha…)

 15. Ik kwam alleen even een link hier halen en zie! Je aanname is te simpel. Ten hoogste moslim mercenarys uit bv wijken in GB die ook de bombers van Londen herbergden en waarvan je kunt afvragen of dat moslim representatives zijn.
  Dat is preces wat ze willen dat je denkt dus is het niet zo. Degenen die nu in de media verschijnen en roepen over bezorgdheid, zijn de schuldigen. Pakistan krijgt de schuld, nou dan weet je wat er gaat gebeuren.
  Slechts 10 man die een peloton elite commando,s tactisch dagen bezig weten te houden, beschikt over sateliettelefoons en andere communicatiemiddelen. Onderweg nog even een boot kaapten. en bij verrassing. Dus niet zoals jij veronderstelt: geef ze een paar kalashnikovs, Allah is groot en gaan met die banaan.
  Verder: Je twijfelt er niet aan dat het moslims waren. Maar je mag van jou niet de schuld bij een groep leggen… je spreekt jezelf dus weer lekker tegen. Nogmaals, simpele aanname, de waarheid gaat nog pijn doen, AIRVD.

 16. @E-bee
  Het waren wel moslims want die zijn makkelijk op te hitsen door de spanningen aldaar, al dan niet uit Groot-Brt. Betekent niet dat alle moslims als groep hier schuldig aan zijn. Dat is iets anders.

  De waarheid dat joden overal achter zitten? Dat zal wel meevallen want dat is complete onzin.

 17. Ik heb net van mijn cyber jongens van het ‘ondergrondse’ verzet te horen gekregen dat aivRd een waterdrager van kein-schteil is die alhier voor zijn geldcreërende poooiers uut tel-aviv VAAG en zonder scrupules hun vunzige kastanjes voor ze uit het vuur aan het halen is! Dus voor een ieder hier die denkt te maken te hebben met een goy-schaap in niet-cosjere schaamlappen, zou ik voor het laatst willen waarschuwen of aanraden je hack-technieken op deze moffenhoer van kein-schteil en zijn geld uit het niets bijdrukkende pooiers los te laten… (zie mijn bevindingen hieronder waarop ik mijn conclusies baseer…)

  “@Snotjoch
  Ik heb vele namen bij Geenstijl maar geen AIVD. Mijn kritiek werd steevast beantwoord met een ban, vandaar de vele nicks.
  Maar zoals je ziet kan niet iedereen een beetje humor waarderen”

  —-Tele-VAAG weet je nog?—-
  “Nu krijg ik van totaal onbekende mensen brieven en bloemen. Omdat ik met de aanpak van de bankencrisis iets voor ze heb gedaan.” Zomaar een citaat uit een groot interview vandaag in de Televaag met bankenveroveraar Bos.”

  Met mijn uit levenservaring opgedane intuitie, weet ik dat deze toevalligheid en woordkeuze van deze ‘auteur’ van kein-schteil nooit op toeval kan zijn gegrond hahaha…

 18. Kan link geven. Lees net dat steeds meer blijkt dat de “9-11 van India”, Mumbai, is voorbereid en uitgevoerd met facties van CIA/Mossad en mogelijk ISI en Indiase groeperingen en interne diensten. 17 teroristen werden abgeseilt vanuit de lucht. Ze beschikten over (Intel?)sateliettelefoons waarvan componeneten in Oostenrijk werden aangeschaft.
  Ook: Eveneens mercenary achtige elementen die op een of andere manier ook gelinkt zijn aan die “Somalische” Kapers en alle weer te linken zijn aan Hillary Clinton(Haar eigen mercenarys?) schijnen nucleair materiaal uit Afrika Canada in te hebbn gesmokkelt wat nu in handen is van teroristische partijen daar. Niet per ongeluk lijkt mij. De Queen, Canada is haar kolonie, heeft de wetgeving al “aangepast”, net als eerder de VS deed. Een tijdje terug werden die kapers zelf doodziek.
  Dit kan de echte reden zijn dat die kapers niet worden aangepakt door de Nato, etc., en kunnen zij zo strategische grondstoffen uit handen van Iran en China houden en nucleair materiaal uit schepen halen en de aanvoerroutes beheersen. Verder levert het genoeg op om de boel draaiende te houden.

 19. Voor de rest gaat alles goed E-bee? Laat me raden die ‘intel’ is zeker weer afkomstig van de Huntington of hoe die grappenmaker ook mag heten. Zo oninteressant dat ik z’n naam niet eens onthouden hebt.

 20. Goedeorgen AIRVD! Lastig als je een blog moet schrijven en je kunt dingen niet meer onthouden, btw een brilletje kan je probleem niet verhelpen maar draagt hier zeker aan bij. Er is natuurlijk een verschil AIRVD, tussen het niet verbinden van de dots en het missen van inzicht. Wat ik schrijf is door Interpol bevestigt. Vaak trek ik de conclusie dat personen van een bepaalde leeftijd de oorlog of de gevolgen van te dichtbij hebben meegemaakt om nog objectief hun mening te kunnen vormen. Die groep die door het leven gaat als het grote slachtoffer daarvan waren de grootste daders en en zijn een deel van het huidge probleem van kundermisbruikers. Tschuss!

 21. Goedemiddag E-Bee, Trowbridge H Ford was z’n naam dacht ik en de man kan mooie verhalen verzinnen. Ietwat te doorzichtig waardoor je direct door hebt dat het flauwekul is. Geen intel maar klinkklare nonsens wat die man produceert.

 22. Daarom, met alle respect, ik vergis me ook wel eens, een bril, want het staat er bij: Tom Henghan, AIRVD.
  Enneh, Henry Makov vooral niet vergeten, wat vind jij van hem, AIRVD? Die man wordt door velen verguisd, net als HoloHoaxerkenner hier, wiens mening menigeen totaat niet bevalt. Maar wel tot dezelfde kern reikt.

  Graag jou mening over Henry Makov, AIRVD. Die heb ik echt heeel hoog zitten…

 23. @E-bee
  Net vluchtig zijn website bekeken en opgemerkt dat Henry Makov alles door een christelijke bril bekijkt en dus alles wat niet binnen de Christelijk normen valt als satanisch bestempelt. Zulke bronnen noem ik ‘besmet’ en zijn voor mijn eigen waarheidsvinding waardeloos.

 24. Ik was er al bang voor, AIRVD, die man moet je ook niet vluchtig bekijken, dus je kende hem niet. Hij komt bij verdwaasden over als een christelijke purutein, of een verzuurde die geen vrouw kan krijgen, maar je moest eens weten hoe die Henry Malov de spijker op zijn kop slaat! Jij zegt: door een christelijke bril. Henry Makov heeft heel goed geanalyseert hoe de westerse samenlevingen verloederden en ten prooi vielen aan deze chanteurs. Zolang de ideeen van Makov en gelijkgezinden geen ingang vinden, en daar ziet het niet naar uit gezien de weerstand die dat wekt, staan we binnen 2 a 3 jaar vor een ander feit. En is er zelfs geen keuze meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s